Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Laura eu nu ma pricep la determinarea sexului, dar as vrea sa stiu daca te gandesti sa vinzi din ei ?
E o dulceata Gaza ta, pupam parintii si micutele mogaldete.. :pup: :pup: :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Laura eu nu ma pricep la determinarea sexului, dar as vrea sa stiu daca te gandesti sa vinzi din ei ?
Este exact ca nimfa mea.
Eu cred ca mea este baiat pentru ca scoate mai multe sunete.
f. frumos flyaway70
:hihi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nL5Jcz48WoM[/youtube]
ce dragalasi sunt :hihi: si se vede ca le place la baita
baietelul e mai indecis :wis: sa intru.....sa nu intru...hai sa ma racoresc si eu un pic :nimfa: :heart:
vai ce simpatici sunt mai ca'ti vine sa'i papi
asa e masculul e mai indecis, dar pana la urma s'a alaturat in "piscina" alaturi de prietena lui :rusine:
foarte dulci mititeii...macar ai tai fac baitza...a mea nu vrea ca inca e speriata...dar azi am reusit sa o stropesc putin si nu a fugit...deci suntem pe drumul cel bun
Va multumesc la toti ! :hug: :pup:
poza nu este clara. Posibil sa fie baietel.
Nu stiu nici eu ce sa spun ... dar scoate niste sunete pe care , cred eu , numai un baiat poate sa le scoata Desi la mine si Ally este o exceptie
nu are dungi pe coada si totusi e fata !
De ce nu ar fii si invers ?
Ma gandesc sa vand din ei , dar prima tura sunt dati toti , adica numai 3 pentru ca Veve are o problema cu un piciorus si il opresc eu ! Acum nu stiu ce sa fac ... Am un baiat , o fata si Gaza ! Daca ar fii Gaza baiat , i l-as da cumnatului meu care vrea baiat , ca as putea sa-l vad mai des ... Desi pot sa-i vad pe toti , dar mai greu ...
Si niste poze cu fata si baiatul (eu zic ca asa sunt !)
1. fata
2. baiatul
3. amandoi
Am dreptate sau ma insel ?
Adaugat: 16-07-2010 00:38
Ce frumos fac ei baita Nimfa ! Pupici la "curateii" mici ! :pup:
Si 2 poze cu Veve !
f frumosi
Este nucul daunator pt nimfe? Eu am si la rosella o creanga si nu i-a daunat.
flyway70 mi se pare ca in a 2'a poza nimfa este fata... pentru ca are capul galben aprins si obrajii portocaliu aprins...
Am inceput sa le dau niste vitamine pulbere de la Versele Laga Muta Vita pentru pene, le mai dau si polen...se vad semne VIZIBILE ca le cresc penisoare pe langa cioc si ochi unde au chelit...imi doresc sa ii vad frumosi si sanatosi odata ca numai pot....
Aveti mare grija la orice semn de boala nu le ignorati...
Laura eu tind sa cred ca doar cel perlat e baietel. Puiul care are poza cu codita pare sa fie baietel 80 la suta. Cele doua sunt fetite.
Si eu zic ca este baietel.
laura foarte frumoasa nimfa ta,ce mi-as dori si eu una :heart:
Am inceput sa le dau niste vitamine pulbere de la Versele Laga Muta Vita pentru pene, le mai dau si polen...se vad semne VIZIBILE ca le cresc penisoare pe langa cioc si ochi unde au chelit...imi doresc sa ii vad frumosi si sanatosi odata ca numai pot....
Aveti mare grija la orice semn de boala nu le ignorati...
Bravo Sabrina ! Imi pare asa de bine ca micutii sunt mai bine ! :hug: Mai trebuie doar sa mai ai un pic de rabdare si totul va fii ok . E greu sa stii ca puiutii sunt bolnaviori si sa nu vezi nici o amelioraere ... Dar acum totul se indreapta spre directia buna ! :pup: Eu le dau la ai mei in fiecare zi vitamine pentru pene si polen si vad ca pana acum nu am avut probleme cu ei . Sper ca nici de acum incolo !
Laura eu tind sa cred ca doar cel perlat e baietel. Puiul care are poza cu codita pare sa fie baietel 80 la suta. Cele doua sunt fetite.
Si eu acum ce fac ??? Maine vine cineva sa il ia pe cel mare si eu i-am zis ca e baiat ! Acum o sa-i spun ca e fata ?
Oricum nu are pretentie ce este , dar asa ce ii spun ca este ?
Si luni il dau pe cel perlat , dar femeia vrea fata ! Eu ii dau baiat ?
M-ati bagat rau de tot in ceata ! Pana maine trebuie sa vad sigur ce sunt , ca sa stiu ce le dau oamenilor !
1.codita la cel perlat
2.la fel
3.codita la cel mare
Adaugat: 17-07-2010 14:55
Poze cu codita la cel mare
Pareri ???
Mai bine le spuneti sa mai astepte putin pana aflati sigur ce sunt nimfele.
cred ca sunt mai vizibile pozele astea !
1. De la stanga la dreapta : cel mare , cel perlat si Sonny
2. la fel , darse vede codita lui Gaza
3. Codita lui Gaza
Trebuie neaparat sa-i invat sa faca baie ! Fug de pulverizator si nu stiu cum sa fac sa nu le fie frica ...
Cand ies ceilalti puiuti?
Laura, cea perlata ca si Aly, numai tu stii ce poate fi. Eu nu am avut nimfe asa. Daca seamana cu mama, este fetita. Cel perlat mai tare, ca si Perluta mea nu are dungi pe codita, tind sa cred ca e baiat si ultimul cel cu negru mai mult pe piept nu are dungi pe codita deci posibil sa fie baiat, numai ca si Oliver a avut o nimfa asa care eu bagam mana in foc ca este baietel si era fata. Parca avea dungi pe codita, numfa lui. Dupa dungile de pe coada sunt 2 baieti si o fetita. :wow:
Laura, cea perlata ca si Aly, numai tu stii ce poate fi. Eu nu am avut nimfe asa. Daca seamana cu mama, este fetita. Cel perlat mai tare, ca si Perluta mea nu are dungi pe codita, tind sa cred ca e baiat si ultimul cel cu negru mai mult pe piept nu are dungi pe codita deci posibil sa fie baiat, numai ca si Oliver a avut o nimfa asa care eu bagam mana in foc ca este baietel si era fata. Parca avea dungi pe codita, numfa lui. Dupa dungile de pe coada sunt 2 baieti si o fetita.
:wow:
Asa am zis si eu ... Numai de Gaza nu eram sigura , dar acum m-am lamurit : scoate niste sunete pe care numai un baiat zic eu ca le scoate . Pe Ally nu am auzit-o niciodata sa scoata asemenea sunete !
Si ca sa va lamuresc despre cine vorbesc va atasez si poze cu numele lor (pe care l-em pus eu) , in ordinea iesirii din oute !. Viitorii stapani au dreptul sa le puna ei numele care vor ...
1. Moco
2. Veve (care ramane acasa)
3. Cora
4. Gaza
Sunt un pic suparata ... de aseara am dat primul puiut , adica pe Moco ...
Stiu ca nu am cum sa-i tin pe toti si mi se rupe sufletul cand trebuie sa-i dau ... :cry: Dar am ocazia sa-i vad pe toti si asta ma bucura un pic !
<< Alex ... Puiutii ar fi trebuit sa iasa de ieri ... nu stiu ce sa zic ... poate primul nu a fost fertil ...astept sa vad ce va fii
Adaugat: 19-07-2010 17:50
Aseara m-a sunat stapanul lui Moco si mi-a spus ca a fost cuminte tot drumul pana la noua lui casuta ! Ma mir foarte tare ca a fost cuminte in colivie ! La mine nu a stat decat afara tot timpul si nu a intrat deloc in colive . Doar un pic am alergat dupa el , cu vreo 2-3 ore inainte sa vina sa-l ia noul stapan , l-am pus in colivie si a trebuit sa astup colivia ca nu statea locului deloc ! Dar s-a obisnuit repede cu colivia si a fost cuminte , a mancat biscuite si s-a potolit . Cand a venit sa-l ia , a trebuit sa-l pun in colivia de transport . M-a ciupit un pic dar dupa aceea a fost cuminte . A intrat in hranitoare cu capul ! Statea cu fundul in sus si cauta seminte !
I-am pus si direct in ele a intrat !
Stiu sigur ca o sa-i fie bine ! :k: Omul a mai avut si zebre si hamsteri si iepuri (toate luate pentru fetita lui de 8 ani). Se cunoaste ca iubeste animalele si ceea ce-mi place cel mai mult e ca sta la curte si deja a inceput sa faca o voliera ! O sa-l vizitez in curand , sa vad ce mai face !
ma bucur tare mult pentru tine ...si eu sunt putin nedumerita de ce sex este nimfuta mea...vanzatorul a zis ca e baiat dar nu stiu sigur...am fost la vet cu el/ea
si i-a dat niste medicamente si trebuie sa il tin colivie vreo 10 zile...e tare suparici ca a inceput sa se imblanzeasca si acum trebuie sa stea cuminte...nu stiu daca o sa i se repare aripioara vreodata...eu sper...asa nu pare sa doara ca daca durea nu si-o intindea sau incerca sa zboare...asteptam ca nu avem ce face altceva
Stai liniștită, aripioara se va face bine, nu foarte repede, la kiki al meu a durat ceva timp, dar a fost bine într-un final, însă pe el îl și durea foarte tare, tremura aproape tot timpul și nici nu prea încerca să zboare...Eu îi doresc multă sănătate micuțului tău și sper să se facă bine cât mai repede!
si puiutul meu tremura dar doar cand este in cusca...cand e afara mai putin...si cand e foarte foarte aproape de mine de imi aude inima cum bate deloc...de obicei sta pe umarul meu si nu are treaba chiar deloc...doar cand intra cineva in camera si ne intrerupe...e o scumpete mica...cred ca pastilele astea il cam agita...si e foarte sod cand il scot pe balcon la aer si il las singur chiar si pt cateva minute...incepe sa tipe ca din gura de sapre cand nu vede pe nimeni prin preajma...imi cam fac griji ca nu canta mai deloc...doar cand se vede singur si se agita...in rest nu scoate niciun sunet :heart: :heart: :heart:
Posibil si din cauza aripioarei să nu cânte, ei cântă când se simt bine, iar dacă pe el îl doare aripioara...Dar încet încet o să-și dea drumul, ai să vezi, cu multă răbdare și iubire din partea ta, va fi bine.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus