6,451

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

nu poti fi sigur ca e baiat vanzatori spun or ce sa-si vanda marfa tongue

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,452

george, perusul tau e pui sau adult ?  wink

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

6,453

pixie.tru cred ca este pui wink

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,454

daca este pui atunci mai mult ca sigur e mascul  :ok:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

6,455

da cred ca ai dreptate wink

6,456

da, este pui are 2-3 luni

Detin un perus (Paco) :perus: si o nimfa de 3 ani (Cookie), :nimfa:, VA IUBESC :heart:

6,457

felicitari pt achizitie george..dar nu-mi pari un tip prea atent si grijuliu...ba le-ai pierdut,ba ti le-a mancat pisica..apoi ati impuscat pisica..doamneee...si trist e ca nu ai nici un resentiment,ca si cum nimic nu s-a intamplat!ce ti-e si cu lumea asta... :wow:

:floare: Georgiana :floare:

6,458

treaba este ca toti papagalii care i-am avut au fost facuti cadou de rude si nu prea miau placut, intelegi daca nu-s alesi de mine....
App azi i-am facut treaba cu tava cu nisip si coji, toata ziua sta in tava si "da cu ciocu"

Detin un perus (Paco) :perus: si o nimfa de 3 ani (Cookie), :nimfa:, VA IUBESC :heart:

6,459

George e foarte dragutz perusul si are cam 2-3 luni maxim si e baietel smile
App nu ii pune nisip pentru ca nu este recomandat pentru perusi ca i se poate bloca in el ( sa iei asta ca pe un sfat )

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,460

si daca nu ti-au placut nu tb sa ai grija de ei?saracele sufletele..si vad ca chiar esti inteles pe forum!!!oameni buni!!!este un forum despre animale intr-adevar,nu de discutii,dar tb sa inteleaga baiatul ca nu asa tb sa te porti cu niste sufletele  :furios:  imi pare rau Latifa,nu vreau sa-mi creez probleme,dar nu ma puteam abtine!

:floare: Georgiana :floare:

6,461

bibica stai usor...nu asta am spus, i-am ingrijit dau e alta cand il aleg eu...intelegi? nu trebuia sa te alarmezi asa au fost ok, da ce vrei stau la casa, pisici, caini astai treaba ce vrei

Estera wrote:

George e foarte dragutz perusul si are cam 2-3 luni maxim si e baietel smile
App nu ii pune nisip pentru ca nu este recomandat pentru perusi ca i se poate bloca in el ( sa iei asta ca pe un sfat )

am scos nisipu, si ce parere ai despre grataru din cusca (cel de jos
) il las sau il iau ?
pt ca mi se pare ca mai bn sta fara ( in favoare perusului)

Estera te rog si eu ceva... spune-mi te rog cum ai facut scara aia pt perusi ( din album " jucarii facute de mine") sau dami un id de messenger si imi spui acolo, cum doresti

Adaugat: 16-07-2010 17:34

george1991 de-abia ai venit si nu-mi place absolut deloc felul in care te comporti! Ai o atitudine complet insensibila fata de animale si nu stiu daca locul tau este pe acest forum. Aici sunt iubitori de animale, pe care ii deranjeaza povestile teribiliste despre papagali mancati de pisici si despre pisici impuscate.
In plus, mai scrii si nu stiu cate mesaje unul dupa altul, ca sa stau eu sa imi pierd vremea unindu-le.
Pentru moment ai avertisment. Sunt cu ochii pe tine si daca nu iti schimbi urgent atitudinea si discursul, primesti ban definitiv.

Adaugat: 16-07-2010 22:31

pisica nu a fost impuscada de mine sau de rudele mele....vecini au chemat politia animalelor (sau ceva de genu), pt. ca nu sunt singurul din cartier cu pasari mancate de pisici

Imi cer scuze fata de cei pe care i-am jignit.
   -ieri mi-am mai cumparat o nimfa si vad ca se impaca chiar bine cu perusul
   - Paco (perusul) a dat de gustul mancarii si a apei, deci nu mai este problema, ma lasa sa il ating pe aripi, si pe piept

La urmatoarea greseala, promit ca plec

6,462

george superb perus paco si superba nimfa,nu imi place insa povestea ta cu ceilalti perusi si cu pisicuta dar nu comentez,oricum mult succes in continuare!latifa imi spui si mie te rog ce inseamna ban definitiv?eu pana acm am avut 4 perusi,primul perus il chema coco si eu aveam vreo 5-7 ani si intr-o seara a deschis usa de  la colivie(nu putea sa doarma)si a iesit si s-a lovit de aspirator,mama l-a auzit si la luat si l-a pus in colivie,coco iar a deschhis usa de la colivie,a iesit(usa de la bucatarie si geamu erau deschise,geamul nu avea sita si a iesit pe geam,am plans 5 zile dupa el,:((si odata peste cateva luni sau chiar un an am vazut un perus identic cu coco 100%identic cu coco si am incercat sa il chem sa vad daca este coco si a zburat,:((:((acum am o papagalita cleo si un baietel cipy,voi pune poze indata ce le voi face

6,463

Multumesc de incurajari, macar tu ma intelegi

ban definitiv= adica iti sterge contu definitiv (pt todeauna)

6,464

ramoanima wrote:

latifa imi spui si mie te rog ce inseamna ban definitiv?

Blocarea definitiva a contului si a accesului pe forum.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

6,465

:hug: multumesc ca mi-ati spus,si george de ce n-as intelege?pentru ca nu ai facut-o intentionat cu perusii,trebuia sa ai insa mai multa grija,eu atunci cu coco m-am invatat minte,si am mare grija de puiutii mei acum, :heart:

6,466

da, dar toti spun ca " nu ai avut grija de ei etc., etc", am avut grija si inca, cata, dar ce vrei, poti face ceva in privinta pisicilor? asta este caracterul pisicii, trebuie sa vaneze

6,467

poti tine colivia undeva unde pisica sa nu ajunga,a dat de gustul perusilor si s-a invatat asa,e mai bine sa faci ceva sa stea departe pisica de perus  smile

6,468

George, e evident ca nu ai avut grija de ei, daca erai constient ori nu mai luai papagali ori ii puneai intr-un loc unde sa nu ajunga ! SIMPLU ! Dar tu vii aici si spui despre pisici impuscate de parca ai fi un regizor dintr-un film de vanatoare ! Acesta e un forum despre animale si iubitorii de animale , asa ca poarta-te ca atare  wink

6,469

Inchidem discutia despre cum i-am ingrijit pe fostii mei papagali , eu consider ca am dat tot ce am putut, toti papagalii au stat in camera mea dar mai trebuie scosi la aer,nu? treaba e ca toti sunteti contra ( majoritatea )

Sa ne auzim de bine !

6,470

M-am intors tongue de data asta cred ca fara probleme in afara de femela care nu poate sa zboare din cauza la penaj cred.

george1991 latifa are dreptate..Mie daca mi se intampla asa ceva a doua zi puneam plasa la geam si aveam grija cu usile sa nu cumva sa intre pisica...
Si reactia dupa aceea..
Mai intai ai zis ca a omorat-o "tata" sau ceva de genu acum ai dat-o la intors...eu cred ca mintzi ca sa te crezi tare... se vede dupa intrebarile cu nisipul..daca aveai 6 papagali pana acum stiai ce sa faci nu?

Ce s-a mai intamplat....citisem pe posturile anterioare de cineva care cauta mascul sad si parca avea un papagal? sad

Eu ii am inca pe toti 7 si ma gandesc sa ii dau mai rpd ca se ataseaza din ce in ce mai mult unu de altu si o sa le fie greu dupa aceea.
Plus ca in septembrie incep scoala si cine o sa mai poata sa stea in fiecare dimineata sa le faca curatenie sa le sufle in mancare si sa le skimbe apa. sad

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

6,471

George,nu este nici pe departe cum spui tu, acei 6 papagali au fost luati, nu toti o data ci unul cate unu si 1 pereche am avut (parca, atunci cand aveam 6 ani ), si de ce as vrea sa ma dau "mare" ?
   Nu stiti cum ma numesc, cati ani am etc

De faza cu nisipul nu am stiut (adevarat), pentru ca in zona mea nu prea sunt "casute" de internet, eu am internet de 1-2 luni asa ca nu aveam de unde sa stiu,  am in cartier persoane cu perusi dar nu au spus nimic

6,472

Nu stiu ce sa mai cred intr-un fel ai dreptate...Este frumos sa ai un animalutz in casa...mai ales un perush frumos...dar nu prea inteleg faza cu pisica....Adica...exista adapostori unde le eutanasiaza...Sunt 60% sigur ca ai spus o minciuna mai mare ca tine cu politia animalelor.
Ok poate ai avut acesti 6 papagali la diferentza mare de timp...dar omul invatza din greseli si a doua oara nu ar fi trebuit sa ti se mai intample.
Ai spus ca i-a mancat pisica...pai daca erau afara la aer cum a reusit pisica sa intre prin gratii?

In gine poate ai dreptate si suntem noi incuiatzi nu vreau sa ma cert.
Sper sa ai grija de acest frumusel tongue si sa te bucuri de el si el de tine multzi ani de acum inainte.
Tinel 4-8 luni singur iar apoi iai pereke mai mic decat el...asa vei avea sanse si de imperechere daca le pui pui si se vor si iubi.

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

6,473

Pisica nu a fost nicidecum eutanasiata in fata noastra pe strada smile, daca ai citit cateva posturi in urma ai fi vazut ca m-am corectat si am spus "3-4 i-am scapat", perusul acesta este al 7-lea si ultimii 2 nu prea stiu cauza, nimfa, atunci cand am venit de la scoala tata alerga dupa el prin copacii vecinilor, si ultimul meu perus am gasit pene in caza ( 100% pisica)

]

Nici eu nu vreau sa ne certam, Multumesc de intelegere
Sa ne auzim de bine!

6,474

Ce sa le mai dau la perusi sa roada?:)) Au ros tot , lemn de salcie , batu de la cuib , "balansoaru" de plastic , si  clopotelu de la oglinda , in fiecare dimineata s-a obisnuit , zdrangane din clopotel smile) (fata , baiatu e mai linistit)

:rock:

6,475

cristime, le dai os de sepie ?  smile  au ce roade de acolo