Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
alex27 wrote:anny asteptam poze!!!
Din pacate am lasat ieri aparatul digital afara... a plouat pe el si numai merge
))
la 3 30 plec ca aatunci am maxi taxi
woow cu maxi taxi ..pai de une il iei? )
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
alex27 wrote:anny asteptam poze!!!
Din pacate am lasat ieri aparatul digital afara... a plouat pe el si numai merge
))
la 3 30 plec ca aatunci am maxi taxi
woow cu maxi taxi ..pai de une il iei? )
am si eu o intrebare:pt. perusi adulti ovomix se da asa uscat sau trebuie amestecat cu ceva sa devina pasta? :rusine:
imi raspune si mie cineva va rog frumos :rusine: :perus:
iancumarian wrote:astea sunt de acum trei luni.Mai tarziu o sa pun si unele mai recente
Hmmm...in poze, acum trei luni, femela era in calduri...nu inteleg cum de nu ai avut oute pana acum...muta-le cuibul, poate cine stie, te faci cu niste albastrele
si de atunci tot in calduri e dar nimic.A avut acum o saptamana nasul de parca era scoarta unui copac
la multi ani pt kimmy :lma: :perus: scumpu de el :heart:
La multi ani, Kimmy! :lma: Sa fii sanatos! :lma:
credeti ca femela mea este in calduri?are nasucul asa de vreo 3-4 zile,intra in cuib si da din talas afara,dar nuj daca o face in joaca sau ca si-l pregateste,el nu cred ca a calcat-o[in principiu 80%nu]si cand e ea in cuib nu-l lasa si pe el sa intre,se cearta si apoi fac cu randul,rar stau pt cateva secunde amandoi in el.el o curteaza mai mereu dar am vazut ca si ea da din cap si se pupa cu el...ceva sfaturi aveti pt mine??
Alex, eu am doi perusi adulti si nu amestec Ovomix cu nimic sa devina pasta, deoarece le place mai mult asa. Pur si simplu amestec cu mei si atat!
Si le place la nebunie!
eu le dau la ai mei separat este bine? sau sa amestec cu meiul? :wow:
Poti sa le dai si separat si impreuna, daca mananca. Ai mei la inceput nu mancau Ovomix si de aceea am amestecat, iar acum fac asa pentru ca asa ne-am obisnuit
ai me imananca dar nu f. mult :rusine:
Buna ziua! Ma numesc George, si sunt un nou utilizator al forumului....de 4-5 zile mi-am achizitionat de la un pet shop un perus de 2-3 luni, baiat, pe nume Paco si am o problema
- de cand l-am cumparat nu se atinge de apa si seminte, doar sta pe betele acelea din colivie
Tin sa precizez ca este al 6-lea papagal, dintre care 5 perusi si o nimfa toti mancati de pisica
Spunetimi ce sa FAC!!!! va rog
dar de unde sti cate luni are ?are inel ?
sta infoiat ?
papagalu cel mai bine este sa il lasi pe mancare cu care a fost invatat.cel putin pina trece perioada de acomodare.1-2 zile este posibil sa nu se atinga de mancare ca este speriat.problema este sa nu prezinte semne de boala.
sa nu stea infoiat
sa nu tuseasca
sa nu stranute
sa nu respire greu
sa nu ii curga ochii nasul
daca iti pare ca are ceva in neregula mergi cu el la veterinar daca nu incearca sa ii dai mei, ovaz, floarea soarelui ,patrunjel un pic de morcov .poti sa ii faci si un pic de oua fiert tare amestecat cu un pic de paine uscata
Buna ziua! Ma numesc George, si sunt un nou utilizator al forumului....de 4-5 zile mi-am achizitionat de la un pet shop un perus de 2-3 luni, baiat, pe nume Paco si am o problema
- de cand l-am cumparat nu se atinge de apa si seminte, doar sta pe betele acelea din colivie
Tin sa precizez ca este al 6-lea papagal, dintre care 5 perusi si o nimfa toti mancati de pisica
Spunetimi ce sa FAC!!!! va rog
O pasare nu rezista mai mult de 24 de ore fara apa...asa ca daca este inca in viata fii convins ca a baut apa...semintele le-ai controlat? poate au ramas doar cojile :wow:
Si un sfat, daca vrei sa ai pasare, scapa de pisica.
deci... acum 10-20 min am gasit coji de seminte in toata cusca dar apa nu stiu daca a baut, nu mai este agitat, cand bag mana in cusca (azi am bagat mana pe langa el ca sa-i asez oglinda ), nu face nimic doar imi atinge mana cu ciocul, dar nu ciupeste (cred ca doar sa ma sperie) o sa pun si niste poze cu perusu.
ti-a mancat pisica 6 papagali si tot ai mai avut curaj sa-ti mai iei unul ? :wow:
apa probabil a baut fara sa vezi tu ca nu rezista atata timp fara sa bea
sa-ti traiasca! :succes: of pisicutele astea...
george, tu gandesti putin ? TU INCA AI MAI LUAT UN PAPAGAL DUPA CELE INTAMPLATE ?? tu nu'ti dai seama ca iai chinuit si inca o vei face cat timp iti vei mai lua papagali ? doamne ce oameni pe lumea asta...
Uitati poze cu Paco :heart:
Va rog frumos sa scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul mobil
Adaugat: 16-07-2010 13:01
pisica a impuscato tata bine,,, am greist cand am spus ca toti i-a mancat 3-4 au fugit,am ceva poze cu nimfa
nimfa e fata, nu ?
si ce culoare are nasul perusului ?
Hey am fost ieri sa-mi iau perus si spre surprinderea mea nu am gasit niciunul sa imi placa. Ba era adulti, ori avea cloaca umeda si murdara, pieptul murdar etc.. am fost in 2 petshop-uri si un magazin din piata
. Cred ca ma duc iarasi peste vreo cateva zile sa vad daca imi gasesc un baietel perus
E o frumusete Paco...sa-ti traiasca de data asta si sa te bucuri de el.
ce bine seamana cu femela mea perus polly :wow: sa-ti traiasca!
paco tot nu si-a revenit...i-am pus ceai de menta.el e vioi,dar nu mananca si sta infoiat,si excrementele lui au o culoare verde inchis spre negru.si ieri a vrut sa o calce pe polly,dar ea nu a stat chiar daca e in perioada de imperechere pentru ca are nasul putin maro.si de cateva zile polly e agresiva cu el poate fi din cauza ca paco e bolnav?
Hey am fost ieri sa-mi iau perus
si spre surprinderea mea nu am gasit niciunul sa imi placa. Ba era adulti, ori avea cloaca umeda si murdara, pieptul murdar etc.. am fost in 2 petshop-uri si un magazin din piata
. Cred ca ma duc iarasi peste vreo cateva zile sa vad daca imi gasesc un baietel perus
Nu cumva ne-am intalnit...si eu am cautat ieri o fetita...continuui si azi cautarile....
anny1997 wrote:Hey am fost ieri sa-mi iau perus
si spre surprinderea mea nu am gasit niciunul sa imi placa. Ba era adulti, ori avea cloaca umeda si murdara, pieptul murdar etc.. am fost in 2 petshop-uri si un magazin din piata
Nu cumva ne-am intalnit...si eu am cautat ieri o fetita...continuui si azi cautarile....
succes cu cautarile anny!!
Multumesc pentru incurajari!! acum canta... nu se mai opreste
nu...nimfa e baiat dar mi-a fugit, a plecat cand nu eram acasa
nasul perusului e un roz, dar oricum e baiat
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus