2,426

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

exces..cand ziceti in exces, va referiti la cateva ,, firicele " sau la vreo 5 legaturi de patrunjel ?  wink  papagalul nu mananca in exces, mananca cat poate, evident ca se va plictisi/satura dupa o perioada, daca le dai altceva nou sigur vor manca din el si vor lasa patrunjelul la o parte  wink  apropo ai grija ca patrunjelul sa nu fie udat (si nici murdar) caci fermenteaza in burtica si produce diaree  hmm  hai bafta mare  tongue

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

2,427 (edited by necunoscuta 12-07-2010 23:05)

Am inghitit ironia. Citeste ce ai scris. ``da'le cat vrei tu, cateva firicele sunt ok casa vezi daca mananca  daca mananca dai mai mult, si daca le mananca si mai mult ,si asa mai departe ``
Papagalul daca va avea patrunjel in colvie mereu, va servi mereu din el. Ii poti da cateva firicele (nu legaturi  wink )... dar rar, nu zilnic. La asta m-am referit eu.

Simo

2,428

asa este,  ai dreptate  hmm

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

2,429

ai vostrii se plimba  pe podea ??? ca am vaazut si pe net ca multi papagali se plimba pe jos .... dar Tweety nu vrea , numai la inaltime se simte bine smile

2,430

Da, dar greu s-a lasat convins sa stea pe jos. Acum tot ce ii cade pe jos se duce si ia. Dar deseori sare mai intai in pat si apoi jos big_smile Dar nu e bine ca poti sa-l calci pe cap daca nu esti atenta big_smile Si daca ai geamurile deschise se face curent...

2,431

Al meu nu reusesc sa-l fac sa stea macar pe dulap,de pe draperie,nu se da jos nici cum...

2,432

trece prin perdea ca prin branza ...si in timp ce ma amuzam de poze,s-o prins si rocco in perdea si de frica sa nu-l prind,ca am mers la el sa-l ajut o rupt usa si o zburat ....era cu gherutzele in perdea si nu mai putea zbura .......nu prea am probleme cu el sa roada sau din astea ....la capitolul asta mi-s multumit.....nici in cusca nu prea roade si are lemne....si din astea ....

2,433

Tweety cred ca a fost ceva rozatoare intr-o viata anterioara smile)

2,434

Si al meu e nebun...el a scos suruburile in care era prinsa draperia si dupa ,foarte satisfacut ,se uita la mine cu surubul in gura dupa care il arunca pe jos

2,435

woow ce a ros...ce copilasi nazdravani aveti,al meu paquito e in continuare cumintel foc si timid.

Max-aratinga nanday

2,436 (edited by yo_dan 16-07-2010 11:49)

si eu asi vrea sa imi iau un micul alex cred ca pe la sfarsitul luni dar mai trebe sa duc munca de lamurire cu parinti mei cand le-am zis nu au zis ca nu sunt de acord deci pote la sfirsitul luni o sa imi iau si eu o asa minunatie :heart:

2,437

succes cu micutul alex yo_dan big_smile

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

2,438

multumesc :merci:

2,439

un nou membru in fam noastra big_smile

2,440 (edited by birdslover 18-07-2010 10:30)

O, Doamne, ce pui frumos. Sa-ti traiasca!  :heart: Cat are? Eu ii dau vreo 4 luni big_smile

2,441

nu m-am uitat la inel .....si eo zic ca are 4\ 5 luni cam asa

2,442

ce frumos este  :heart: sa iti traiasca  :succes:

2,443

Foarte frumos este micuțul!Să-ți trăiască și să fie cumințel!

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

2,444

Ce scump este mogaldeata... sa iti traiasca  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,445

Are ceva daca-i dau grapefruit?

2,446 (edited by birdslover 19-07-2010 23:03)

Nu.. dar sa nu abuzezi de citrice.

2,447

Yes Sir :k:

2,448

http://i29.tinypic.com/inrbt2.jpg

Ana :heart:

2,449

capshunik wrote:

off  sad  .. ai vostri fac galagie dimineataa?? rocco ma dispera  hmm  .. are un tipat atat de puternic  neutral  . Cum o fac sa stea potolita? macar pana ne trezim cu totii sad .. i'am pus sh un prosopel asa pe cusca..si nimic!  sad

smile   smile   smile  Doar dimineata? Esti norocoasa! Sa-l vezi pe Paulie ce concerti tine pe la 11-12 noaptea!  smile  Metoda mea, e sa-l trimit la culcare seara, air dimineata, la primul tipat (desi dimineata recunosc ca foarte rar tipa) il acopar. In cazul nostru trebuie sa recunosc ca datorita tipatului lui am reusit uneori sa nu intarziem la serviciu.  :heart:

Capshunik, nu stiu cum sa te incurajez. Eu sper sa intre cineva experimentat pe forum si sa ne explice acest comportament, ca sincera sa fiu eu nu am reusit sa-l inteleg. Am observat in schimb ca uneori cand face asa noaptea, daca vorbesc cu el, se potoleste. Dar nu este o regula. Asa ca... cineva ne poate traduce ce vor puiutii nostri sa ne comunice?

Adriana

2,450

Pai si eu mai patesc acest lucru,dar am facut urmatoarea chestie,am lasat rolletele de la geam jos nopatea astfel incat sa nu-si da seama exact cand se crapa de ziua,al meu tipa iarasi cand isi da seama ca plec la servici,noaptea nu am patit sa-mi strige, de obicei tipa cand ceva nu-i convine, nu primeste suficienta atentie,nu are destula mancare,e murdara cusca etc. oricum ei prin aceste tipete comunica asa ca ceva ne spun ei big_smile ...iar ziua daca nu mai tace il acopar cu o paturica neagra care ii acopera in totalitate cusca si intr-un final se linisteste.