6,401

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Am si eu o rugaminte Mihai poti sa pui cateva poze cu cei care ii mai ai de vanzare?

Sunt blanzi? Stau pe langa tine sau sunt speriosi?

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

6,402 (edited by mihay28 14-07-2010 15:17)

pozele cerute ella_costan ... la inceput erau blanzi, stateau pe deget, dar daca eu ii tin mai multi in voliera iti dai seama ca nu sunt blanzi, nici foarte salbatici nu pot spune ca sunt!

SI INCA CEVA : Mentionez ca nu sunt frati, fiecare provenind de la alta pereche. deci sa nu-si faca griji in viitor!

6,403 (edited by ella_costan 14-07-2010 15:22)

Sunt frumosi... care ar fi cei care mi iai da?

As prefera unul verde si unul albastru dar am vazut in ultima poza ca cei verzi se pupaceau ....

Vor fi ingrijiti si iubiti de asta poti fi sigur....  :heart:

Chiar la problema cu frati ma si gandeam ca nu vreau sa fie frati... stiu ca la ei e acceptabil dar nu as fi vrut asta asa ca am scapat ..  big_smile

6,404

vai de draguti sunt perusii din ultima poza  :rusine:  se pupaceau si ei maa  :hihi:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

6,405

mihay28 wrote:

pozele cerute ella_costan ... la inceput erau blanzi, stateau pe deget, dar daca eu ii tin mai multi in voliera iti dai seama ca nu sunt blanzi, nici foarte salbatici nu pot spune ca sunt!

SI INCA CEVA : Mentionez ca nu sunt frati, fiecare provenind de la alta pereche. deci sa nu-si faca griji in viitor!

Mihai daca iau un perus de la tine [ca am facut rost de bano  :k:] prin ce mi-l trimiti? eu stau la buzau. :ironic: as dori tare mult un perus de la tine ca vad ca ii iubesti foarte tare  :heart:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

6,406

ella_costan wrote:

Sunt frumosi... care ar fi cei care mi iai da?

As prefera unul verde si unul albastru dar am vazut in ultima poza ca cei verzi se pupaceau ....
D

nu ii mai am decat pe aia 2 din ultima poza...cel albastru e adult si nu e de vanzare.
as prefera sa-i dau pe amandoi pt ca am observat ca au format o pereche si nu vreau sa-i despart.

6,407

:lma:  Buna dimineata!...Kimmy implineste astazi un an...asa ca va dorim o zi buna si frumoasa

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

6,408

perusilor mei le-am pus cuib de vreo 3 luni dar.... nimic!Poate fi din cauza ca acel cuib este asezat pe fundul coliviei?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

6,409

:lma:

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

6,410

iancumarian wrote:

perusilor mei le-am pus cuib de vreo 3 luni dar.... nimic!Poate fi din cauza ca acel cuib este asezat pe fundul coliviei?

Cuibul se ataseaza undeva la exteriorul coliviei, sus, odata sa nu le ia din spatiu interior si a doua oara pt. a le creea impresia de singuranta...alti factori decisivi pt. imperechere este varsta perusilor si bineinteles sexul lor, esti sigur ca ai pereche???

6,411

sunt pereche si spatiu au destul.Uite poza cu colivia.Sa le mut cuibul mai sus?

cuibul nu e pus aici dar e chiar pe ,,podea" fata in fata cu granitoarea alba!

6,412

Mihai ma mai gandesc si iti spun, nu e frumos sa ii desparti dar stiu ca isi doreste sa fie diferiti ca si culoare .... ..

Iancu  cuibul trebuie sa fie de la jumatatea coliviei in sus asa se spune ca este cel mai bine si sa nu ia din interior ...

6,413

Muta-l mai sus...dar totusi pune-l la exterior, iti va fi si tie mai usor sa-l cureti si sa te uiti in el....daca ai, pune te rog o poza cu perusii din fata sa se vada nasucele si capul...am impresia ca sunt destul de tineri.

6,414

astea sunt de acum trei luni.Mai tarziu o sa pun si unele mai recente

oricum femela are un an de cand am cumparat-o iar masculul vreo 10 luni!si deja aveam 4-5 luni atunci.Asta cred eu

6,415

iancumarian wrote:

astea sunt de acum trei luni.Mai tarziu o sa pun si unele mai recente

Hmmm...in poze, acum trei luni, femela era in calduri...nu inteleg cum de nu ai avut oute pana acum...muta-le cuibul, poate cine stie, te faci cu niste albastrele  smile

6,416

Kimmy, ,,La multi ani!''.  :pup:   :lma:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,417

Multumim pt. urari...daca ne place astazi cumparam o fetita cadou...si peste doua saptamani poate ne bucuram de ea  tongue ...vedem, va tinem la curent.  :k:

6,418

" La Multi Ani " Kimmy  :lma:

6,419

la multi ani micutule Kimmy !   :lma:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,420

la multi ani Kimmy?? :lma:

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,421

Acum ma imbrac si ma duc sa-mi iau un perusel!  :heart:

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

6,422

anny  asteptam poze!!! wink

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,423

Kimmy la multi ani  :lma:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,424

alex27 wrote:

anny  asteptam poze!!! wink

Din pacate am lasat ieri aparatul digital afara... a plouat pe el si numai merge smile))  smile  la 3 30 plec ca aatunci am maxi taxi  hmm

6,425

ok! nu face nimic wink

am si eu o intrebare:pt. perusi adulti ovomix se da asa uscat sau trebuie amestecat cu ceva sa devina pasta? :rusine: