7,176

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

:ironic: Iisuse, sunteti culmea . Nu mai zic nimic de acum.  neutral

Simo

7,177

daca tipa: depinde de personalitate  smile  deobicei sunt tacute,  dar mai au si ele apucaturi, deci da, s'ar putea sa tipe smile

de ce tipa: pentru ca le place ! asta e firea lor , e ca si cum ar canta  smile

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

7,178

silviuof wrote:

AM O PROBLEMA MAREE!!!
De ceva timp, vreau sa imi iau o nimfa. Am citit despre ea, imi place de ea, mi-o doresc, dar cineva de prin preajma blocului meu are o nimfa si o tine, cred, in balcon (de se aude asa de tare si de bine) si o aud in fiecare dimineata cum TIPA, tipa cam 2-3 ore. Am intrat in conflict cu un var pentru ca mi-a zis ca daca o aude asa in fiecare dimineata, o gasesc in cuptor in tigaie, daca nu o gatuie. Chiar asa fac toate nimfele???? TIPA in fiecare dimineata? De ce tipa??? Eu vreau nimfa, dar nu vreau sa o gasesc in tigaie cand vin de la servici!!! sad

He he,asta e o problema mare mai ales daca ai pe cineva care nu le suporta.Mai ales fetele tipa si tipa destul de tare de se aude in cartier.Dar,oricum,papagalii tipa,asta le e menirea,mai incet sau mai tare.Mai si canta e drept unii din ei dar tot deranjeaza pe cineva care nu doreste sa-i aibe in preajma.Masculii nimfa canta frumos dar au si ei destul de multe tonalitati.Deci,orice pasare iti vei lua vei avea poluare fonica la greu.Ce figura esti....nu trebuie s-o omoare nimeni ca tot tipa.  smile  Noi cand venim acasa,chiar si acum la 1 noaptea daca n-am lumina stinsa doamna Silver are concert impreuna cu Bombonel care canta frumos.Deci....stingerea.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,179

smile  m'ai amuzat foarte tare  smile

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

7,180

necunoscuta wrote:

simo, stai linistita, cel putin un utilizator de aici (eu) nu a considerat ceea ce ai spus tu "o ironie de proasta calitate" si sunt sigura ca mai sunt multi altii.Si eu sustin ca cei ce nu vor galagie, nu au de ce sa-si ia o pasare,poate cum ai zis si tu, un acvariu, o broscuta sau o reptila.Pasarii nu-i poti tine cioculetul lipit.Mai rau e cand iti doresti o pasare si nu poti din cauza altcuiva!

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

7,181

Simo are dreptate,Daca vrei liniste trebuie sa te orientezi spre alte animalutze.Pasarile ciripesc,canta,tipa,au triluri asa ca vor face zgomot,indiferent de momentul zilei.Iar nimfele sunt pe lista celor care fac galagie multa.
In alta ordine de iei,am gasit un articol,foarte util,despre problemele nocturne al pasarilor,chiar pe prima pagina a site-ului.Si eu,ca si altii,ne-am confruntat cu caderea pasarilor noaptea si e bine de stiut ce sa facem sa reducem imediat din stres sa nu se loveasca mai tare si sa se linisteasca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

7,182 (edited by necunoscuta 13-07-2010 10:53)

Multumesc. Acelasi lucru l-am zis si eu, dar s-a vrut sa fiu inteleasa gresit. Ma rog, nu vreau sa starnesc polemici. Punct.

In aceeasi ordine de idei, sa stii ca am gasit si eu articolul. Extrem de interesant, chiar e util. Era nevoie, si-asa nu au mai fost demult postate articole pe aici.
      Si ca sa nu fiu off-topic, Ramona, ce-ti mai face mandruta? Si-a revenit, nu?   :hug:

Simo

7,183 (edited by suana 13-07-2010 11:05)

Silverina da.Am tratat-o si a raspuns foarte bine la tratament.Si Hanny care s-a lovit intr-o noapte dupa o cazatura,apropo de problemele nocturne,e bine.N-a zburat ceva vreme dar acum toti sunt foarte bine.Galagie cat cuprinde,alint si program de voie.  :hihi:

7,184

Scuze, mereu uit numele. big_smile

Si la mine e o galagie permanenta, azi s-au trezit ai mei foarte fericiti. Pupi, nimfa... fluiera dupa gagici si isi striga numele, Iubi perusul imita rosella si tipa, Yoda canta linistita pe peruseasca, iar Paco, mananca de zor ou... si mai tipa pe alocuri. big_smile Super atmosfera. big_smile

Simo

7,185 (edited by suana 13-07-2010 11:23)

:hihi:  La mine cand e liniste mi se pare suspect.   smile  De 15 ani sunt obisnuita cu pasari,chiar daca n-am avut atatia la inceput.Dar n-as renunta la niciunul din ei.Si ma bucur ca am gasit solutia cu Mary,cand mi-a trimis baietzeii.Fetele s-au mai linistit......Acum Silverina e cea care face mai multa galagie.In schimb baietzii canta asa frumos ca imi vine sa-i pup de drag.Motzatul ma lasa,Bombonel nu.....

7,186

necunoscuta wrote:

Simona sunt copii pe care nu trebuie sa-i bagi prea mult in seama.  Sunt copii care iubesc animalele si care fara voia lor vin cu sfaturi inutile si deranjeaza cateodata. Dar avem si noi copii ( eu una) si  stiu cum e. Sunt topicuri cu subiecte variate si se poate discuta acolo orice, fara sa umple paginile cu intrebari si raspunsuri inutile pe alte topicuri.La mine Puf merge numai pe jos si Perluta il insoteste ca o sotie devotata. Mago merge inainte si ei dupa el alineati. Cauta sa faca numai prostii. Mago nu-mi roade florile dar Puf si Perluta erau in ghiveciul cu floarea cea mai mare pe care mi-a roso pe jumate tura trecuta. Cauta sa depuna oute si nu-i las. El nu poate zbura sus dacat daca il iau pe mana si-l pun pe colivie.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,187

pixie.tru, lasa-l pe silviuof sa decida el ce vrea sa faca. Parerea mea e ca nu e o dcizie pe care sa o ia in 2 minute, aici e vorba de un papagal, iar acest lucru inseamna angajament pe termen lung!
Silviu, poate gasesti o rezolvare cu varul tau. Poate el ar vrea un acvariu cu pesti sau un hamster!
E, nici o rezolvare? smile

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

7,188

deyseby wrote:
necunoscuta wrote:

Simona sunt copii pe care nu trebuie sa-i bagi prea mult in seama.  Sunt copii care iubesc animalele si care fara voia lor vin cu sfaturi inutile si deranjeaza cateodata. Dar avem si noi copii ( eu una) si  stiu cum e. Sunt topicuri cu subiecte variate si se poate discuta acolo orice, fara sa umple paginile cu intrebari si raspunsuri inutile pe alte topicuri.La mine Puf merge numai pe jos si Perluta il insoteste ca o sotie devotata. Mago merge inainte si ei dupa el alineati. Cauta sa faca numai prostii. Mago nu-mi roade florile dar Puf si Perluta erau in ghiveciul cu floarea cea mai mare pe care mi-a roso pe jumate tura trecuta. Cauta sa depuna oute si nu-i las. El nu poate zbura sus dacat daca il iau pe mana si-l pun pe colivie.

Heheee... amuzant tabloul pe care il descrii. big_smile Ii super fain cu astia mici prin casa.. si ai mei mai merg pe covor si is tare amuzanti. De multe ori ma si sperii de ei.

Simo

7,189

L-as vrea daca se poate Susana...Merci mult de ajutor...Cat despre tipetele nimfei...nu stiu de sa zic...a mea canta foarte rar...sunt zile cand nici nu ii aud glasul doar daca o sacai 1pic...adica daca imi pun degetul intr-un loc si nu ii convine...dar nu zbiara tare...asa e cuminte si dulce... au dreptate fetele silviuof...depinde de personalitatea fiecaruia...al unei prietene face ca vrabiutele sau closca cand isi chiama puii si a mea tace...nu pierzi nimic daca incerci!! wink  wink

Animalele impart cu noi privilegiul de a avea un suflet!!

7,190 (edited by suana 13-07-2010 13:58)

Ti-am trimis MP zuxi.Si e mai usor sa-mi spui Ramona.Sau  suana......  tongue

7,191

ai dreptate shadow  wink  ... sa aleaga ce vrea el, doar i'am spus asa cate ceva ca sa'i mai dau sperante ca poate sa isi ia o nimfa, doar nu are nimic de pierdut  big_smile  daca am deranjat cu unele comentarii imi cer scuze  sad

7,192

pixie, eu nu am zis ca ai deranjat, am zis doar ca e ecizia lui, pe care o ia pe termen lung.
Imi pare rau daca am fost mai dura, chiar nu am vrut sa te supar! :pup:

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

7,193

stai calma, nu m'ai suparat  :pup:

7,194

Papagalii mei inca nu s.au vindecat....am oprit tratamentul cu vitamina A si E le dau doar o data pe saptamana ivermnectina o picatura pe ceafa....de cand nu le mai dau vitaminele au inceput sa cheleasca pe la cioc ( cica ar fi normal, pentru ca larvele de raie au distrus folicolul sau cum ii spune, care imbraca parul sau radacina parului si acum cad pene pentru ca s.a distrus chestia aia). Unde era Ares chel pe corp au inceput sa ii creasca pene...Mango e cu cheliutza pe la cioc acum, mi se rupe sufletul numai suport...abia astept sa ii vad sanatosi....in rest...momentan au comportament normal, sunt sub supraveghere medicala sper sa fie totul ok...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

7,195

O sa fie bine Sabrina ai sa vezi  :pup:  trebuie doar sa mai ai un pic de rabdare ... pupicei bolnaviorilor  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

7,196

Sabrina , imi pare rau ca inca nu si-au revenit complet , dar se vor face ei bine ! Pupam cioculetele !  :hug: :pup:
Si la noi totul e bine . Puii cresc si au inceput sa faca prostioare . Cea mai tare faza este cand zboara toti si aterizeaza unul , iar restul vor sa aterizeze in spatele lui  smile !! E un fel de "coloana" inalta ! smile  smile Am si eu o nedumerire : daca la toti ceilalti le stiu sexul , la Gaza (cum ii spun eu) chiar nu stiu ce sa zic ! Cine ma poate ajuta sa-mi spuna ce sex are ??? Primele doua sunt un pic mai vechi , ultima e de saptamana trecuta .
Si asteptam sa iasa puiutii !

Adaugat: 14-07-2010 18:44

Am gasit o poza mai "veche" cu codita .

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,197

eu zic ca e fetita...acum nu pot sa fiu si eu sigura...sper sa iti fiu de ajutor smile

Animalele impart cu noi privilegiul de a avea un suflet!!

7,198

ce frumoasa este flyaway70 singur e fetita

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,199

poza nu este clara. Posibil sa fie baietel.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,200

cred ca este fata dupa penele din coada dar nu sunt sigura.

am avut un catel pe nume bobi,un perus pe nume ali,un papagal  pe nume lori,o broasca testoasa;am un papagal nimfa de 5 ani jumatate pe nume coco si un ciobanesc geraman pe nume grand