Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Am si eu o rugaminte Mihai poti sa pui cateva poze cu cei care ii mai ai de vanzare?
Sunt blanzi? Stau pe langa tine sau sunt speriosi?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Am si eu o rugaminte Mihai poti sa pui cateva poze cu cei care ii mai ai de vanzare?
Sunt blanzi? Stau pe langa tine sau sunt speriosi?
pozele cerute ella_costan ... la inceput erau blanzi, stateau pe deget, dar daca eu ii tin mai multi in voliera iti dai seama ca nu sunt blanzi, nici foarte salbatici nu pot spune ca sunt!
SI INCA CEVA : Mentionez ca nu sunt frati, fiecare provenind de la alta pereche. deci sa nu-si faca griji in viitor!
Sunt frumosi... care ar fi cei care mi iai da?
As prefera unul verde si unul albastru dar am vazut in ultima poza ca cei verzi se pupaceau ....
Vor fi ingrijiti si iubiti de asta poti fi sigur.... :heart:
Chiar la problema cu frati ma si gandeam ca nu vreau sa fie frati... stiu ca la ei e acceptabil dar nu as fi vrut asta asa ca am scapat ..
vai de draguti sunt perusii din ultima poza :rusine: se pupaceau si ei maa :hihi:
pozele cerute ella_costan ... la inceput erau blanzi, stateau pe deget, dar daca eu ii tin mai multi in voliera iti dai seama ca nu sunt blanzi, nici foarte salbatici nu pot spune ca sunt!
SI INCA CEVA : Mentionez ca nu sunt frati, fiecare provenind de la alta pereche. deci sa nu-si faca griji in viitor!
Mihai daca iau un perus de la tine [ca am facut rost de bano :k:] prin ce mi-l trimiti? eu stau la buzau. :ironic: as dori tare mult un perus de la tine ca vad ca ii iubesti foarte tare :heart:
Sunt frumosi... care ar fi cei care mi iai da?
As prefera unul verde si unul albastru dar am vazut in ultima poza ca cei verzi se pupaceau ....
D
nu ii mai am decat pe aia 2 din ultima poza...cel albastru e adult si nu e de vanzare.
as prefera sa-i dau pe amandoi pt ca am observat ca au format o pereche si nu vreau sa-i despart.
:lma: Buna dimineata!...Kimmy implineste astazi un an...asa ca va dorim o zi buna si frumoasa
perusilor mei le-am pus cuib de vreo 3 luni dar.... nimic!Poate fi din cauza ca acel cuib este asezat pe fundul coliviei?
:lma:
perusilor mei le-am pus cuib de vreo 3 luni dar.... nimic!Poate fi din cauza ca acel cuib este asezat pe fundul coliviei?
Cuibul se ataseaza undeva la exteriorul coliviei, sus, odata sa nu le ia din spatiu interior si a doua oara pt. a le creea impresia de singuranta...alti factori decisivi pt. imperechere este varsta perusilor si bineinteles sexul lor, esti sigur ca ai pereche???
sunt pereche si spatiu au destul.Uite poza cu colivia.Sa le mut cuibul mai sus?
cuibul nu e pus aici dar e chiar pe ,,podea" fata in fata cu granitoarea alba!
Mihai ma mai gandesc si iti spun, nu e frumos sa ii desparti dar stiu ca isi doreste sa fie diferiti ca si culoare .... ..
Iancu cuibul trebuie sa fie de la jumatatea coliviei in sus asa se spune ca este cel mai bine si sa nu ia din interior ...
Muta-l mai sus...dar totusi pune-l la exterior, iti va fi si tie mai usor sa-l cureti si sa te uiti in el....daca ai, pune te rog o poza cu perusii din fata sa se vada nasucele si capul...am impresia ca sunt destul de tineri.
astea sunt de acum trei luni.Mai tarziu o sa pun si unele mai recente
oricum femela are un an de cand am cumparat-o iar masculul vreo 10 luni!si deja aveam 4-5 luni atunci.Asta cred eu
astea sunt de acum trei luni.Mai tarziu o sa pun si unele mai recente
Hmmm...in poze, acum trei luni, femela era in calduri...nu inteleg cum de nu ai avut oute pana acum...muta-le cuibul, poate cine stie, te faci cu niste albastrele
Kimmy, ,,La multi ani!''. :pup: :lma:
Multumim pt. urari...daca ne place astazi cumparam o fetita cadou...si peste doua saptamani poate ne bucuram de ea ...vedem, va tinem la curent. :k:
" La Multi Ani " Kimmy :lma:
la multi ani micutule Kimmy ! :lma:
la multi ani Kimmy?? :lma:
Acum ma imbrac si ma duc sa-mi iau un perusel! :heart:
anny asteptam poze!!!
Kimmy la multi ani :lma:
anny asteptam poze!!!
Din pacate am lasat ieri aparatul digital afara... a plouat pe el si numai merge ))
la 3 30 plec ca aatunci am maxi taxi
ok! nu face nimic
am si eu o intrebare:pt. perusi adulti ovomix se da asa uscat sau trebuie amestecat cu ceva sa devina pasta? :rusine:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus