1,626

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

bafta, nu stiu ,  :wow: poate asa trebuie sa fie? :wow:

Perusica mea:Dasca :perus:

1,627 (edited by raluky4 10-07-2010 15:39)

s-ar putea sa fie sange. poate ca atunci cand a ouat, femela a sangerat.vezi cum arata.daca pare a fi sange, nu cred ca e de bine si nici nu e normal sad . la ale mele nu se vede asa.

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,628

sad imi pare rau daca e singe sad

1,629

ok mersi :aga:

http://asia.sunphoto.ro

1,630

Bun? ziua, bun? ziua si iara bun? ziuaaa !  big_smile
Raluky, nu te formaliza, era o glum? (asa e obiceiul meu) ... Si apropo, sfatul t?u s-a dovedit excelent ! :merci:  Uite, am f?cut si po(z)ne:
    În primele 2 poze, , nou? cuib vertical (amplasat în alt loc, nu deasupra cosuletului, c? mi s-a p?rut prea aglomerat p-acolo). În a treia, Dl. Pui în persoan?,  "inspecteaz?" si face "receptia", iar Puia din nou "pe varza", asteapt? verdictul  :hihi: ... si se pare c? am trecut examenul, c? ia priveste în a patra poz? unde se afl? dumneaei !  :k:

Adaugat: 10-07-2010 17:54

Mda... de bucurie, am uitat sa verific  cât de corect am scris :hihi:
Spuneam de "noul" cuib nu "nouş cuib"  tongue  Am mai kilărit o cutie de mobil si dacă tot m-am apucat de treabă, m-am si jucat putin si le-am facut si "zonă verde" . Si da, le-am luat şi os de sepie smile
De-acum, numai de ele depinde să-si facă sau nu familie, că eu am făcut cam tot ce am putut smile

Micu(border collie)+Print(un birmanez)+eu(homo erectus)=Un trio maidanez

1,631

bravo, di.modi! Cuibul arata MINUNAT! cred ca e mult mai frumos ca cele din comert, ! Flicitari! Acum chiar ca nu mai au niciun motiv Puiu si Puica sa nu faca oua!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,632

super di modi ce inventiv fain dar mai aveti camere libere  smile ............am glumit e super cuibul iti urez succes cu puiu si puicuta sper sa fie ceva wink

http://asia.sunphoto.ro

1,633

:bravo: bravo, di.modi :bravo:

1,634

noile achizitii  smile  wink  astept parerile voastre

1,635

smile  smile  smile Ce haios e masculul! cum a dat capu asa , intr-o parte! zici ca e rapper! smile  smile
sunt foarte dragute, ione! sa iti traiasca!

1,636

am si eu o intrebare: la cat timp se pot muta puii in alta colivie?  smile

1,637

Ione sunt foarte frumosi, mi se pare mie sau femela sta un pic infoiata?

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,638

ella_costan wrote:

Ione sunt foarte frumosi, mi se pare mie sau femela sta un pic infoiata?

multumesc. sta infoiata

1,639

sunt draguti; daca femela sta infoiata tot timpul e posibil sa fie bolnavioara

1,640

Multumesc pentru aprecieri !  smile  Cam cu întârziere, c? nu stiu ce belea are RDS-ul nostru de câteva zile.  sad
Cât priveste zebrisoarele mele, nu par totusi prea impresionate de talentele mele edillitare ... au studiat ele ce si cum, dar în final, tot pe bar? dorm, sau jos într-un colt al coliviei, ingratele   :furios:
Deci, xxz, dac? te intereseaz? m-am decis: închiriez vil? recent amenajat? (tarif de criz????? !) :hihi:
Ione, bine ai venit în " gasc?" ?i s?-ti tr?iasc? (?i înmulteasc?) p?s?relele!  :k:

Adaugat: 14-07-2010 00:10

Ioi! nu e adevărat!  sad Tocmai am fost să-mi spionez păsăruicile si ce credeti că fac? Au scos toate firele de lană si iarba uscată din cuibul deschjs si le-au îngrămădit într-un colt de colivie (pe jos fireste si binenetels in cel mai greu de observat de către mine), iar dumneaei, stă făloasa nevoie mare ca pe tron, în timp ce el, umil, doarme langă, pe pardoseala goală. Te pomenesti că  au de gând să-si facă cuibul acolo !
Si eu, ce-ar trebui să fac în cazul ăsta ?  Cum le mai schimb asternutul, daca-i cuibul pe jos? yikes

Micu(border collie)+Print(un birmanez)+eu(homo erectus)=Un trio maidanez

1,641

mi-au facut zebrele standard primul ou.

1,642

Ione daca femela sta infoiata cam tot timpul e posibil sa ii fie rece sau sa fie bolnavioara,  cel putin eu asa stiu ...

1,643

yokoman ce frumoase sunt zebrutele tale si ce obrajor rosu are masculul  tongue  foarte frumos

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

1,644

ella_costan wrote:

Ione daca femela sta infoiata cam tot timpul e posibil sa ii fie rece sau sa fie bolnavioara,  cel putin eu asa stiu ...

nu am zis ca zebruta sta tot timpu infoiata... e foarte vioaie, zboara prin colivie, cateodata sta infoiata dar nu sta mult adica sta vreo 5-10 sec.

1,645

atunci zebruta e foarte ok , nu are nici o problema  tongue ione, ai niste zebrute foarte dragute  tongue

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

1,646

E super atunci, nu am zis-o cu rautate te rog sa nu ma intelegi gresit ....

Yokoman ai niste mogaldete tare frumusele  :pup:

1,647

Am o problema. Domnu` Riky scoate servetelele din cuib pe dedesubt, apoi le baga pe deasupra, apoi iar le scoate si dupa le arunca pe jos!Acum ouale nu mai stau pe nimic, decat pe cuibul gol(aproape, mai sunt cateva bucatele de servet!).

1,648

Am o surpriza mare big_smile Astazi mi-a iesit primul puiut al zebrutelor dupa lungi asteptari  :bravo: Sunt asa de happy  :blb: Sper ca totul sa fie bine si parintii sa-l ingrijeasca smile
Bun venit tuturor celor noi aveti niste minunatii de zebrute . Sa va traiasca la toti  smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,649

felicitari  :bravo:  estera in sfarsit esti bunica  smile  pupa zebruta din partea noastra si poate te vom gasi cu niste pozici  tongue  felicitari dinou pentru noul venit in familie smile

1,650

Estera wrote:

Am o surpriza mare big_smile Astazi mi-a iesit primul puiut al zebrutelor dupa lungi asteptari  :bravo: Sunt asa de happy  :blb: Sper ca totul sa fie bine si parintii sa-l ingrijeasca smile
Bun venit tuturor celor noi aveti niste minunatii de zebrute . Sa va traiasca la toti  smile

Bravo Estera ! Ai vazut ca pana la urma rugile tale au fost ascultate ? Bun venit celui mic si urmatorilor ! Pupam cioculetul supermic !  smile  :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel: