6,351 (edited by pattyto 11-07-2010 17:34)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

multumesc  :hihi:
ea de fapt e gri cenusiu inchis cu albastru spre burtica si nu pot sa cred cat de bleo iese in pozici, nu are pic de bleo pe ea  :bang:   :heart:

6,352

E mica, 2-3 luni, acum se vede mai clar. E o dulcica.  :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,353

dulce dar ce culoare de gri inchis are smile si daca e atat de mica pot sa o imblanzesc? problema e ca riky este salbatic si cand e cu el fuge de mine...cand e singura sta pe deget si face ce vreau eu....

6,354

Incearca sa o iei pe deget cand e singura, dar asigurate ca o vede riki, poate incet incet o sa capete si el incredere in tine si nu-i va mai fi asa frica.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,355

o vede sigur ca se urmaresc unul pe altul :hihi:
pe el il pup si pe ea o iau pe deget big_smile

6,356

asa, bravo iloveanimals! :bravo:  :bravo:  :bravo:

Perusica mea:Dasca :perus:

6,357

crescator_papagali wrote:
iancumarian wrote:

da am os de sepie dar totusi roade lemnul!

Salut marian punei o crenguta de salcie ii face bine contine antibiotic.

pattyto cum se simte riky?

Salcia nu contine nici un antibiotic, contine salicina, o substanta similara acidului salicilic, adica populara aspirina...

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

6,358

bella , cred ca are in jur de 2 luni jumate!

Perusica mea:Dasca :perus:

6,359

multumesc  big_smile

6,360

Imi cer scuze in fata tuturor nu stiu unde mia fost capul. Setris are dreptate salcia nu contine antibiotic cred ca ma gandeam aiurea.Multumesc Setris ca mi-ai atras atentia

6,361

am o veste proasta  :cry: astazi a murit papi  :cry:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,362

Imi pare sincer rau Andreea !!!  sad Astea sunt riscurile.. trebuie sa invatam si sa pierdem.

Simo

6,363

pattyto wrote:

ea e bella :heart: cate luni credeti ca are?  :perus:  ... inca nu i-au aparut bulinele negre big_smile

wow  :heart: e superb?  :rusine:

Adaugat: 12-07-2010 00:17

andreea7 wrote:

:cry:  :cry: de ce?   sad

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

6,364

deci chiar nu stiu.eu am fost plecata la bunici si papagalii au ramas cu sora mea.mi'a zis ca le'a pus mancare, erau vioi si stateau impreuna.a plecat putin din camera si cand s'a intors era pe fundul coliviei.ea isi facu griji cand il vazu ca nu se mai ridica si il lua n mana.isi dadu seama ca era mort  :cry: trebuie sa ma duc sa ii iau pereche lu' pipa  :cry:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,365

andreea7 wrote:

deci chiar nu stiu.eu am fost plecata la bunici si papagalii au ramas cu sora mea.mi'a zis ca le'a pus mancare, erau vioi si stateau impreuna.a plecat putin din camera si cand s'a intors era pe fundul coliviei.ea isi facu griji cand il vazu ca nu se mai ridica si il lua n mana.isi dadu seama ca era mort  :cry: trebuie sa ma duc sa ii iau pereche lu' pipa  :cry:

oo ce rău îmi pare  :cry: off  sad

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

6,366

anny1997 wrote:
pattyto wrote:

ea e bella :heart: cate luni credeti ca are?  :perus:  ... inca nu i-au aparut bulinele negre big_smile

wow  :heart: e superbă  :rusine:

multumesc  :pup:

andreea imi pare foarte rau, nu inteleg cum s-a dus asa deodata smile si Pipa cred ca e trista...

6,367

imi pare rau andreea :cry:

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,368

pattyto wrote:

Bella are peste 4-5 luni si nu-i va aparea buline negre (zic ca are peste 4-5 luni pt. ca a trecut de prima naparlire, se vede dupa seapca galbena de pe cap )...E frumoasa , sa-ti traiasca.

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

6,369

multumesc  :perus:
ma enerveaza ca s-a luat dupa riky si fuge de mine  :bang:

6,370

E normal Paty. Incepe ``efectul de turma ``. La mine, Iubi statea pe deget, dadea noroc , intr-un cuvant era super bland. Acum, de cand are gagica, nu mai baga lumea in seama.. zboara ca nebunul daca incerc vreo apropiere. Iubi inainte manca multe legume... acum nu prea. Nu vrea mandra, nu vrea nici el. big_smile

Simo

6,371

andreea7 wrote:

Imi pare rau andreea....  sad

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,372

va multumesc  :pup: zilele astea ma duc sa ii iau pereche lu' pipa ca imi pare rau sa o vad singura.astazi am vazut ca pe gratarul de la colivie e sange.foarte mult  :cry: ce credeti cas'a intamplat ?! ca eu nu gasesc nicio explicatie

6,373

Se poate sa se fi agatat?Saua facut cu sange?Daca s-a agatat ,s-a zbatut si si-a facut mai mult rau......Daca a avut scaun cu ange,ceva din mancare i-a cauzat asta si l-a deranjat foarte tare.....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,374

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k05USfux28o[/youtube]

Simo

6,375

ramona m'am dus la galeata cu gunoi si m'am uitat si am vazut ca avea sange la fund, dar nu era muscat  neutral