Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
multumesc :hihi:
ea de fapt e gri cenusiu inchis cu albastru spre burtica si nu pot sa cred cat de bleo iese in pozici, nu are pic de bleo pe ea :bang: :heart:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
multumesc :hihi:
ea de fapt e gri cenusiu inchis cu albastru spre burtica si nu pot sa cred cat de bleo iese in pozici, nu are pic de bleo pe ea :bang: :heart:
E mica, 2-3 luni, acum se vede mai clar. E o dulcica. :heart:
dulce dar ce culoare de gri inchis are si daca e atat de mica pot sa o imblanzesc? problema e ca riky este salbatic si cand e cu el fuge de mine...cand e singura sta pe deget si face ce vreau eu....
Incearca sa o iei pe deget cand e singura, dar asigurate ca o vede riki, poate incet incet o sa capete si el incredere in tine si nu-i va mai fi asa frica.
o vede sigur ca se urmaresc unul pe altul :hihi:
pe el il pup si pe ea o iau pe deget
asa, bravo iloveanimals! :bravo: :bravo: :bravo:
iancumarian wrote:da am os de sepie dar totusi roade lemnul!
Salut marian punei o crenguta de salcie ii face bine contine antibiotic.
pattyto cum se simte riky?
Salcia nu contine nici un antibiotic, contine salicina, o substanta similara acidului salicilic, adica populara aspirina...
bella , cred ca are in jur de 2 luni jumate!
multumesc
Imi cer scuze in fata tuturor nu stiu unde mia fost capul. Setris are dreptate salcia nu contine antibiotic cred ca ma gandeam aiurea.Multumesc Setris ca mi-ai atras atentia
am o veste proasta :cry: astazi a murit papi :cry:
Imi pare sincer rau Andreea !!! Astea sunt riscurile.. trebuie sa invatam si sa pierdem.
ea e bella :heart: cate luni credeti ca are? :perus: ... inca nu i-au aparut bulinele negre
wow :heart: e superb? :rusine:
Adaugat: 12-07-2010 00:17
:cry: :cry: de ce?
deci chiar nu stiu.eu am fost plecata la bunici si papagalii au ramas cu sora mea.mi'a zis ca le'a pus mancare, erau vioi si stateau impreuna.a plecat putin din camera si cand s'a intors era pe fundul coliviei.ea isi facu griji cand il vazu ca nu se mai ridica si il lua n mana.isi dadu seama ca era mort :cry: trebuie sa ma duc sa ii iau pereche lu' pipa :cry:
deci chiar nu stiu.eu am fost plecata la bunici si papagalii au ramas cu sora mea.mi'a zis ca le'a pus mancare, erau vioi si stateau impreuna.a plecat putin din camera si cand s'a intors era pe fundul coliviei.ea isi facu griji cand il vazu ca nu se mai ridica si il lua n mana.isi dadu seama ca era mort :cry: trebuie sa ma duc sa ii iau pereche lu' pipa :cry:
oo ce rău îmi pare :cry: off
pattyto wrote:ea e bella :heart: cate luni credeti ca are? :perus: ... inca nu i-au aparut bulinele negre
wow :heart: e superbă :rusine:
multumesc :pup:
andreea imi pare foarte rau, nu inteleg cum s-a dus asa deodata si Pipa cred ca e trista...
imi pare rau andreea :cry:
ea e bella :heart: cate luni credeti ca are? :perus: ... inca nu i-au aparut bulinele negre
Bella are peste 4-5 luni si nu-i va aparea buline negre (zic ca are peste 4-5 luni pt. ca a trecut de prima naparlire, se vede dupa seapca galbena de pe cap )...E frumoasa , sa-ti traiasca.
multumesc :perus:
ma enerveaza ca s-a luat dupa riky si fuge de mine :bang:
E normal Paty. Incepe ``efectul de turma ``. La mine, Iubi statea pe deget, dadea noroc , intr-un cuvant era super bland. Acum, de cand are gagica, nu mai baga lumea in seama.. zboara ca nebunul daca incerc vreo apropiere. Iubi inainte manca multe legume... acum nu prea. Nu vrea mandra, nu vrea nici el.
Imi pare rau andreea....
va multumesc :pup: zilele astea ma duc sa ii iau pereche lu' pipa ca imi pare rau sa o vad singura.astazi am vazut ca pe gratarul de la colivie e sange.foarte mult :cry: ce credeti cas'a intamplat ?! ca eu nu gasesc nicio explicatie
Se poate sa se fi agatat?Saua facut cu sange?Daca s-a agatat ,s-a zbatut si si-a facut mai mult rau......Daca a avut scaun cu ange,ceva din mancare i-a cauzat asta si l-a deranjat foarte tare.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k05USfux28o[/youtube]
ramona m'am dus la galeata cu gunoi si m'am uitat si am vazut ca avea sange la fund, dar nu era muscat
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus