Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
da pai au inceput sa ii roada urechile
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
da pai au inceput sa ii roada urechile
Frumoase poze, YO_DAN!
daca mai ai nevoie de pisica, pune-o departe de ei. daca nu, punele-o in colivie!
multumesc sandradasa da pai iam mutat deja locul pisici
:bravo: bravo rosellelor tale,YO_DAN! :bravo:
Felicitari Alexandra pentru toata munca depusa. E extraordinar ce faceti voi acolo. Te rog frumos... imi poti zice ce sex e Rosella mea? Ma gandeam la o pereche, insa eu nu am reusit sa ii determin sexul. Mentionez ca tipa.. nu canta.( asta in cazul in care e un criteriu in determinarea sexului)
simo eu ti-am spus sexul rosellei tale....si cu sigurantza am dreptate.. dak vrei sa fi tu sigura du-te cu ea la un vet sau pet-shop.....si intreaba
poly, ai o rosella adorabila! :k: :bravo:
poly, ai o rosella adorabila! :k: :bravo:
multumesc frumos:)
M-am convins si eu ca am o fetita.
Ma bucur ca in sfarsit esti sigura de asta!
Acum, ca stii, ce nume ii vei da?
Teodora e foarte frumoasa rosella cu noul penaj pe piept sa-ti traiasca
Merci,estera! :hug: Intradevar e mult mai frumos cu noul penaj :pup:
semintele de mar sunt toxice? :wow: :wow:
da..nu sunt bune pt pasari...
Ma bucur ca in sfarsit esti sigura de asta!
Acum, ca stii, ce nume ii vei da?
Are deja un nume. Paco. Si nu il schimb.
Dan sunt foarte frumoase pozele ... sa va traiasca minuntatiile :pup:
multumesc :merci: :hug:
Intotdeauna admir pasarile astea frumoase,au un colorit superb.Pupam cioculetzele......mijlocii. :hihi: :pup:
:pup:
Recunoasteti?Ea este Penny,papagalul pennant.Ce zici Alexandra?Iti place?
Recunoasteti?Ea este Penny,papagalul pennant.Ce zici Alexandra?Iti place?
Super! Cum sa nu imi placa? E minunat s-o vad asa bine ingrijita.
ce frumoasa este Penny sa va traiasca :heart:
Uite ca si aici au inceput sa apara din ce in ce mai multe poze cu rossele. Super. Simiona sa-ti traiasca fetita. O lasi libera pe afara mereu? Yo- dan este foarte frumos colorat. Anzi, al tau parca este murdar cu rosii pe la cioc. Glumesc, e un scumpel. Este atat de bland incat sta cu voi la calculator?
Multumesc yo_dan.
deyseby:Penny este blanda,si aproape toata ziua sta afara.Ieri a facut "baie"in paharul meu.Bine ca era cu apa plata A invatat sa iasa si sa intre singura in colivie.Nu face galagie,canta foarte frumos.Este o scumpa !Pupicei si o zi superba.(la noi vremea e urata si ploua
)
Va invitam la dans ! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HOwQDCkF2Ag[/youtube]
doamne ce scumpa e..:X:X:X:X:X:... :heart: :floare: :floare: ...bis bis te rog:)))...... :hug: sa-l vezi pe poly qm facea cand a auzit-o..:)))....mda si ca tot veni vb..sapt asta sau viitoare poly va avea o noua casuta mult mai spatioasa si mai frumoasa....asteptam q nerabdare :hihi:
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans