1,026

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

Bunaa! :hug: Mi-a fost foarte dor de voi  :pup: Felicitari Sabina ca ai reusit sa-l recuperezi pe Poly  :bravo: Din pacate nu va pot arata poze noi cu Eddi pentru ca mi s-a stricat telefonul iar aparatul nu are acumulatori  hmm Oricum lui Eddi i-au crescut penele de pe piept si acum e un dragalas,toata ziua face baie si canta  :pup:   :heart:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

1,027

ii dau pupici lui eddi, chiar daca nu il pot vedea! :pup:  :pup:  :pup:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,028

anka9mai wrote:

nu i s`a intamplat nimic si nu`mi explic de ce s`au batut....nu au nici unul din ei semene pe corp dar masculul nu mai are pene mari de la una din aripi si nu mai zboara  :cry:  ce o fi cu el?

S-ar putea sa nu fi fost o bataie,ci doar sa se fi speriat noaptea de ceva ,a cazut unul din ei si s-a produs asa zisa bataie.De fapt ,au cazut,au dat din aripi si s-au lovit.Asta au patit-o si ei mei dar si-au revenit.Acum vor necesita o perioada de recuperare pana sa se vindece aripile sau loviturile.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,029

Buna dimineata!  :bd: Dupa cum v-am zis lui Eddi i-au crescut penele de pe piept si drept dovada voi pune cateva poze cu el  :heart: Nu prea ma lasat sa i le fac caci era agitat sa-i dau drumul dar sper sa se inteleaga ceva :k: :hug:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

1,030

:hug:  :hug:  :hug: ce frumusel eee! :pup:  :pup:  :pup:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,031

suana wrote:
anka9mai wrote:

nu i s`a intamplat nimic si nu`mi explic de ce s`au batut....nu au nici unul din ei semene pe corp dar masculul nu mai are pene mari de la una din aripi si nu mai zboara  :cry:  ce o fi cu el?

S-ar putea sa nu fi fost o bataie,ci doar sa se fi speriat noaptea de ceva ,a cazut unul din ei si s-a produs asa zisa bataie.De fapt ,au cazut,au dat din aripi si s-au lovit.Asta au patit-o si ei mei dar si-au revenit.Acum vor necesita o perioada de recuperare pana sa se vindece aripile sau loviturile.

multumim mult pt raspuns...rani nu am vazut sa aiba, sper totusi sa nu fie nimic grav...doar el a pierdut cateva pene mari din aripa dreapta si banuiesc ca de asta nu poate zbura :cry:

1,032

Teodora e foarte frumoasa rosella cu noul penaj pe piept sa-ti traiasca  smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,033

femela noastra de Rosella este foarte galagioasa de vro 2 sapt....ce o fi cu ea de tipa in continu?? :ironic:
uneori ma scoate din santate  smile  e obosoitoare de`acum :wow:

1,034

si femela mea tot asa de la un timp a inceput sa faca o glagie de nici masculu nu o intrece smile

1,035

yo_dan wrote:

si femela mea tot asa de la un timp a inceput sa faca o glagie de nici masculu nu o intrece smile

ce d-zeu o fi cu ei ca pe mine ma oboseste uneori hmm

1,036

probabil sunt mai agitate din cauza caldurii desi asta ar trebui sa le moleseasca  smile 
rosella prietenului meu face baie de vreo 2-3 ori pe zi de cald ce e si tot asa tipa toata ziua, dar nu stim daca e mascul sau femela  :rusine:

1,037

Probabil e de la caldura, si ai mei tipa seara cand ajung acasa si dau drumul la apa ... dupa ce le dau drumul isi fac baie si sunt linistiti

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,038

cutegirl , ai un papagal minunat! tongue  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :floare:  :floare:  :floare:

Perusica mea:Dasca :perus:

1,039

Descriere:

Ajunge la dimensiunea de 35-40 cm din care o mare parte este coada. Penajul este de culoare rosie pe burta si cap. Pe ceafa, spate, aripi si coada -  combinatii de albastru cu negru si rosu iar obrajii sunt albastrii. Ciocul este mic si de culoare alba.
Crimson Rosella este in principal de culoare rosie, dar exista si cateva mutatii de culoare cum ar fi: albastru(blue), galben(yellow), alb(white) si scoarta de copac (cinnamon).

Speranta de viata: 15-20 ani

Temperament: Este un papagal linistit si bland cu un colorit deosebit de frumos.

Adaugat: 07-07-2010 22:41

Aceasta este perechea noastra de Pennant

Adaugat: 07-07-2010 22:43

si ei sunt puisorii lor

Adaugat: 07-07-2010 22:45

aici luam masa...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GNbJ1nf0rFE[/youtube]

si aici ne jucam  wink
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qszStf--tCA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FiFR2c2inh8[/youtube]

Adaugat: 07-07-2010 22:48

Crimson Rosella - Pennant nu este aceeasi specie cu Rosella, de aceea am deschis subiect nou.

1,040

alexandra-dia wrote:

Crimson Rosella - Pennant nu este aceeasi specie cu Rosella, de aceea am deschis subiect nou.

Da, este Platycercus elegans, nu Platycercus eximius, dar nu are rost sa deschidem mai multe subiecte. O sa modific numele subiectului.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

1,041

Rosella este un papagal minunat si cei care o au trebuie sa ie multumiti! big_smile  :k:  big_smile

Perusica mea:Dasca :perus:

1,042

ce frumosi sunt papagalii pennat. cam cat costa unul? asa, cu aproximatie...

1,043

Alexandra sunt minunati micutii tai... initial am crezut ca cel galben e Kakariki... seamana foarte mult cu Paco al meu  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,044

Felicitari Alexandra pentru toata munca depusa. E extraordinar ce faceti voi acolo. Te rog frumos... imi poti zice ce sex e Rosella mea? Ma gandeam la o pereche, insa eu nu am reusit sa ii determin sexul. Mentionez ca tipa.. nu canta.( asta in cazul in care e un criteriu in determinarea sexului)

Simo

1,045

Multumesc frumos!

Cat despre sexul pasarii tale, nu stiu ce sa-ti spun... Masculii sunt un pic de tot mai mari, au ciocul mai lat si penajul in culori mai stralucitoare ca femela. Usor iti dai seama cand sunt mai multi la un loc, cand e unul singur... foarte greu.

Adaugat: 08-07-2010 20:13

ella_costan wrote:

Alexandra sunt minunati micutii tai... initial am crezut ca cel galben e Kakariki... seamana foarte mult cu Paco al meu  :pup:

Multumesc.
Si noi ne-am mirat cand am vazut-o pe "blonda" (cum o alint eu) fiindca parintii sun complet rosii...

Adaugat: 08-07-2010 20:16

raluky4 wrote:

ce frumosi sunt papagalii pennat. cam cat costa unul? asa, cu aproximatie...

La noi, un pui de Pennant crescut cu mana costa 500 ron.

1,046

aha. da zici ca sunt blanzi, nu?

1,047

raluky4 wrote:

aha. da zici ca sunt blanzi, nu?

Sunt foarte blanzi, sunt crescuti cu mana si daca te uiti la filmele mele, chiar te convingi de ambele lucruri.
Oricum, mai este doar blonduta pentru ca  roscatul a ajuns in Germania.

1,048

ohh, as vrea unul atat de mult, dar stiu ca tata nu ma lasa deloc.
sunt asa draguti micutii!

1,049

poze calde big_smile

1,050

s-a catarat pe pisica smile  pisica.saraca pisica, ce ciufulita e! smile