2,401

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Rashana pe ei trebuie sa ii iubim asa cum sunt ... daca vin la noi e super bine ... daca nu vin e iarasi bine ca noi tot ii iubim ... rabdarea o procuri incet incet pentru ca sunt sigura ca nu vrei sa o sperii ...  wink

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,402

asa este,ii iubim oricum,ca-s tare scumpi si dulci,iar micile prostiore pe care le fac ,ne coloreaza viata.

2,403 (edited by Goti 08-07-2010 14:37)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WqAnXmC54uk[/youtube]
si inca un concert marca Tweety smile)

2,404

E o alintatura Tweety   :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,405

ella_costan wrote:

E o alintatura Tweety   :pup:

e tare dulce!

2,406

ce dulcica e Tweety!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

2,407

ai de mine cand o auzit-o rocco pe twetty .... mi-o spart timpanele....o inceput sa tipe de nebun ...cine stie ce zicea twetty... :hihi:

2,408

smile)) poate injura acolo smile)

2,409

smile    posibil

2,410

asa face si paquito al meu ...intai se miorlaie si dintr-o data trage un tignal..e scumpa foc..e tare cum se razboieste cu jucaria.pup cioculetul ei  :heart:

Max-aratinga nanday

2,411

sau poate ii facea curte smile

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

2,412

Nu stiu ce a spus Goti ca si al meu a luat-o razna cand a auzit-o,l-am linisti doar cu o caisa smile

2,413

smile) ce tare ... si Tweety cand ii pun filmuletu si aude o ia razna smile)) urla ca o nebuna smile)

2,414

Twetty e  adorabila!  big_smile   :pup:   :bravo:

Perusica mea:Dasca :perus:

2,415

Tweety!!!!!!!!!!

2,416

acum ai facut poza? este filmu cu pisica aia la tv acum smile)

e scump tweety :heart:

2,417

da acum am facut-o tongue chiar arata ciudat ...cu ditamai mata si Tweety statea fara nici o grija smile))

2,418

:hihi: hehe. sa nu pape pisicutza pe tweety! sau e invers? smile  smile

2,419

Ha-ha, invers? :hihi:  :hihi:  :hihi:  :hihi:  :hihi:  :hihi:  :hihi:  :hihi:  :idee:  idee buna!

2,420

ar fi Tweety in stare ....  smile))

2,421

:hihi: da,cred! :hihi:

2,422

da'le cat vrei tu, cateva firicele sunt ok casa vezi daca mananca smile daca mananca dai mai mult, si daca le mananca si mai mult ,si asa mai departe smile

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

2,423 (edited by pattyto 12-07-2010 19:31)

si daca mananca exagerat de mult le opresti ca sa nu faca prea moale  big_smile

2,424

pixie.tru wrote:

da'le cat vrei tu, cateva firicele sunt ok casa vezi daca mananca smile daca mananca dai mai mult, si daca le mananca si mai mult ,si asa mai departe smile

Nu se poate sa dai papagalului in exces. In cantitate mare, patrunjelul poate fi toxic. Sau cel putin asa stiu eu... corectati-ma daca gresesc. Sunt pro moderatiei... asa cum nici unui copil nu ii dau dulciuri in excess sau orice altceva... regula se pastreaza. Cel mai sigur pentru tine e sa ii dai din fiecare cate putin.. cu moderatie. Cu totii stim ca ceea ce este prea mult strica.

Simo

2,425

Nu Simo, nu gresesti. Patrunjelul nu trebuie dat in cantitati mari