pai de ce l`ai inceput?conflictul? atata timp cat mi te adresezi, ma simt obligata sa`ti raspund.Si se pare ca nu esti prea civilizat, ba chiar jignesti omul.Din cate imi scrii, la tine putea sa fie si girafe in camera ca nu`ti pasa.
Zi`mi mie la tara, cata otrava de soareci nu pun bunicii tai si cati soareci nu omoara bunicii tai.Si tu zici de mine...uita`te in curtea ta intai, la tine, si apoi vorbeste de altul.vad ca nu stii ce riscant e sa te muste un soarece, e plin de microbi, de boli.
Adaugat: 13-06-2009 11:42
OBlonda, te rog sa te domolesti putin. Nu-mi place deloc turnura lucrurilor pe forum in ultimele 2 zile. Astazi am fost plecata si, cand vin, gasesc numai certuri.
Adaugat: 13-06-2009 21:40
bine, tot eu sunt de vina, eu am inceput.nu?
scuze(pentru ca m`am enervat ca cineva m`a jignit fara motiv si cred ca am dreptul la aparare,nu`mi cer scuze ca nu am tacut)
Adaugat: 13-06-2009 21:43
OBlonda wrote:bine, tot eu sunt de vina, eu am inceput.nu?
scuze(pentru ca m`am enervat ca cineva m`a jignit fara motiv si cred ca am dreptul la aparare,nu`mi cer scuze ca nu am tacut) 
Nu vorba despre cine e de vina ci despre faptul ca, macar danyto a lasat-o moarta si si-a exprimat dorinta de a nu alimenta un conflict. Sper sa ma intelegi, nu e vorba decat de faptul ca te aprinzi usor. (stii cum se spune: "ai fitilul scurt"
, nu o spun cu suparare ci ca sa ne amuzam, sper sa nu te deranjeze
)
Adaugat: 13-06-2009 21:46
pai a zis s`o lasam moale, dar dupa ce m`a jignit.asta inseamna ca, conflictul era deja inceput si alimentat.E corect ?
Nu m`am suparat, ca asa e.Dar ce nu`mi place e ca numai mie mi se da peste nas, si nu la toti participantii conflictului sau celui ce a inceput conflictul.Nu conteaza cine il incepe , vinovat e cel ce e jignit ca s`a aparat si n`a tacut,nu?
in fine, nu mai vreau sa fiu off-topic.Tu stii cel mai bine sa apreciezi, si ai tot dreptul, si faci o treaba buna in continuare.Te apreciez mult sa stii :k:
Adaugat: 13-06-2009 21:58
OBlonda wrote:pai a zis s`o lasam moale, dar dupa ce m`a jignit.asta inseamna ca, conflictul era deja inceput si alimentat.E corect ?
Nu m`am suparat, ca asa e.Dar ce nu`mi place e ca numai mie mi se da peste nas, si nu la toti participantii conflictului sau celui ce a inceput conflictul.Nu conteaza cine il incepe , vinovat e cel ce e jignit ca s`a aparat si n`a tacut,nu?
in fine, nu mai vreau sa fiu off-topic.
danyto te-a intrebat daca tu asa ai inima. acelasi lucru l-ai sustinut si tu despre nicomaer...
Hai sa punem punct chiar acum si chiar aici. Eu incerc sa fiu cat de impartiala pot si chiar cred ca reusesc
Hai sa lasam conflictele si off-topicurile ca randunelele sunt prea dulci ca sa merite sa ne certam pe ele.
Adaugat: 13-06-2009 22:07
ramon wrote:La mine la bunici se zice ca daca strici nu cuib de randunica ti se usuca mana...
Bunica-miu are o metoda proprie pentru randunicile care-si fac cuib la el in grajd, scoate un ochi de geam de la usa grajdiului pentru a permite randunicilor sa vina la cuiburi.
Acum cativa ani era un singur cuib, acum sunt 3. Copiii primelor randunici si-au facut si ele cuib acolo. Cand a renovat grajdiul nu s-a atins de cuiburi, a ramas nearanjat si nezugravit in jurul lor pana toamna cand au plecat randunicile.
Nu cred ca o sa ti se usuce mana daca strici cuibul dar este pacat... 
si vorba asta e pe la noi
Bravo tie ca le`ai respectat si nu te`ai bagat, ca le`ai lasat sa`si vada de treaba lor! :bravo:
Bravo si bunicului tau ca se vede ca iubeste animalele! :k:
>>>>Alexandra<<<<