Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
o sa se faca si piciul tau cuminte, andrei, daca ai rabdare cu el. lasa-l sa te ciupeasca!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
o sa se faca si piciul tau cuminte, andrei, daca ai rabdare cu el. lasa-l sa te ciupeasca!
Simona acum am vazut pozele...e superb galbiorul tau...si ce ochi are :heart: sa-ti traiasca mult si bine :hug:
Goti si verzisorul tau e un scump, ce bine-i sta pe catelusul ala
Hello again! Am promis ca revin cu poze noi. Iata-i pe cei 2 prieteni de nedespartit mai nou. Se mai ameninta uneori asa cu ciocul dar nu isi fac rau unu altuia. Cand sunt afara nimic nu le scapa de la rontait, incepand cu perdeaua pe care erau pusi niste fluturasi care normali ca i-am dat jos daca vroiam sa ii mai am, nu scapa de la rontaiala jucariile de plus, poza de la nunta mea, tot ce gasesc. Uffffff!Dar asta e cand ai si copii nu scapa nimic de la distrugere. Am avut si oaspeti si anume pe Tweety si Pepi alti prieteni buni. Ce sa zic o gasca mare. Plus ca doua zile am fost si mai aglomeraqti aici avandu-i si pe Paco (un yacko) si pe Peachface si Albastrica (2 agaponis) ambii ai mamei mele si astfel in concluzie am fost 8 pasari dispersati in 6 custi. Distractie ce mai. Cam asta a fost pe la noi in ultimul timp.
Adaugat: 03-07-2010 11:17
Si acum sa vedeti si ce nazbatii facem noi adica Chipi si Oli. Agatat de perdea, rontaind urechile prietenilor mei de plus, caut o gaura in galetusa cu alune da daca pot ciupi una ! Ce buna ar fi ca imi plac la nebunie!
cristinutza cred ca ai niste papagali foarte fericiti :bravo:
imi plac la nebunie :heart: :hihi:
Sunt foarte iubiti asta este o certitudine, si ei o simt. Sunt foarte fericiti, dar pe mine ma fac si mai fericita avandu-i alaturi de mine.
ce jucausi si frumusei sunt Chipi si Oli! :pup:
am o intrebare va rog care ma poate ajuta? i-am dat ieri cam multa inghetata si astazi am vazut ca stranuta si ii curge nasu daca ati patit-o si voi ma puteti ajuta??
Tu ii dai inghetata la papagal???? E total interzisa. Nu numai ca e rece si raceste, dar si pt ca are zahar si multe altele care pt ei nu sunt bune. Du-l la doctor sau incearca cu niste bronchipur
salutare tuturor:) am un micul alexander de 1 an si putin, asa mi s a spus...de la inceput a fost un zbuciumat, agitat si "tampit". am zis ca pana se acomodeaza dureaza de nu devine bland...au 7 8 luni insa nimic...intre timp a naparlit si nu mai poate zbura. mai aiurea este ca la o aripa are cateva pene care atarna si la baza are si sange... cineva m a sfatuit sa i cumpar o colivie mai mare, i am luat o colivie care are deschidere si pe la capac, am incercat sa l infometez,o signura data a venit sa pape din mana si atat...ce sa fac? iata si poza, mi s a spus ca e mascul... asa o fi?! cine ma poate ajuta cu sfaturi?
Cristinuta si Smartist, aveti niste puiuti foarte frumosi
salutare tuturor:) am un micul alexander de 1 an si putin, asa mi s a spus...de la inceput a fost un zbuciumat, agitat si "tampit". am zis ca pana se acomodeaza dureaza de nu devine bland...au 7 8 luni insa nimic...intre timp a naparlit si nu mai poate zbura. mai aiurea este ca la o aripa are cateva pene care atarna si la baza are si sange... cineva m a sfatuit sa i cumpar o colivie mai mare, i am luat o colivie care are deschidere si pe la capac, am incercat sa l infometez,o signura data a venit sa pape din mana si atat...ce sa fac?
iata si poza, mi s a spus ca e mascul... asa o fi?! cine ma poate ajuta cu sfaturi?
1). Hello ! Faptul ca are sange la bazele penelor nu poate fi decat un semn rau. Mergi la vet.
2).L-ai infometat? :wow: Foarte fain !!! Ce-ar di daca nici mami nu ti-ar mai da de mancare ca nu faci tumba bine? :k:
3).Daca vrei dresaj, cumpara-ti un caine !!!
Nu mai infometa un animal !
Nu inteleg de ce oamenii nu iubesc animalele, de ce nu le protejeaza.
Mai Costine.. cam greu sa-ti dau un sfat. In primul rand fetele sunt mai greu de imblanzit, sau poate ca nu ai stiut tu cum sa-l imblanzesti, sau poate ca pur si simplu nu vrea. Nu-l mai infometa. Cat despre pene.. chiar nu stiu ce sa zic. In general penele care ies (penele care abia incep sa creasca) au la baza sange, acolo pe fir. Dar sangele ala poate fi si din cauza ca s-a lovit, sau si-a smuls singur penele. Asta se poate intampla daca este stresat si nhu-i convin conditiile. Daca e sange asa, direct pe piele, ci nu in pana, incearca sa-i pui ceva pudra cicatrizanta sau faina
Incearca sa nu il mai infometezi! daca vrei sa il imblanzesti incearca sa teapropii incet de el si ca sa pape de la tine mananca mar de exemplu si intinde usor mana spre el, poate papa! . Totul se rezolva cu blanzime!
sa ma fac mai bine inteles:) nu am infometat animalul, insa nu a mai avut mancare la discretie :angel:, e un capos, da, s a mai zbatut cand am vrut sa l prind, si atunci, probabil a patit chestia la aripia, tot incearca acolo sa se curete u ciocul. Nu stiu perioada de naparlire,insa de vreo 2 3 luni nu mai poate zbura. ii acord mult timp pe zi ,mai ales ca i la mine in camera. voi ce spuneti? e fetita sau mascul?
buna,am de cateva luni un papagal Micul Alexander,este dulce si curios,dar in acelasi timp foarte sperios,nu-i place sa stea in colivie asa ca,i-am pus la dispozitie o camera in care sa zboare linistit,desi stau cu el non-stop de cand l-am adus acasa,nu se apropie de mine si nu ii plac mainile.Nu stiu cum sa il fac sa capete incredere in mine, si sa-l fac sa inteleaga,ca nu vreau sa-i fac rau.Daca ati trecut prin situatii asemanatoare,va rog sa imi spuneti si mie.sa va traiasca micutii prieteni cu pene!
rashana aproape toti trecem prin situatia asta, dar cu multa rabdare o sa ai rezultate bune.vorbeste'i frumos, nu tipa la el si nu incerca sa obtii mai multe lucruri deodata.ca sa invete un lucru poate dura si luni.secretul e sa ai foarte multa rabdare.succes.sa'ti traiasca
asa funny e Tweety .... tot caraie si isi misca capu stanga- dreapta ....stanga -dreapta
) nu inteleg de ce face asa... dar e foarte comica
))
Rashana e tare frumos papagalul tau... toti trecem prin situatii de genul ... eu de exemplu pe ai mei ii am de 1 an si ceva si nici acum nu vin sa stea pe mana ... pe cap se mai aseaza din cand in cand ... iti trebuie foarte foarte multa rabdare ...
rashana si goti voi nu aveti papagali, voi aveti minuni :k:
galusca mea verde...face pe modelul
Adaugat: 07-07-2010 18:32
asta cred ca se vede mai bine
da cred ca eu am o SCROAFA minune
rashana aproape toti trecem prin situatia asta, dar cu multa rabdare o sa ai rezultate bune.vorbeste'i frumos, nu tipa la el si nu incerca sa obtii mai multe lucruri deodata.ca sa invete un lucru poate dura si luni.secretul e sa ai foarte multa rabdare.succes.sa'ti traiasca
multumesc frumos pentru raspuns!
rashana si goti voi nu aveti papagali, voi aveti minuni :k:
Multumesc pentru raspuns!
Rashana e tare frumos papagalul tau... toti trecem prin situatii de genul ... eu de exemplu pe ai mei ii am de 1 an si ceva si nici acum nu vin sa stea pe mana ... pe cap se mai aseaza din cand in cand ... iti trebuie foarte foarte multa rabdare ...
Multumesc pentru incurajari,e greu cu rabdarea cand ti la el f mult si vrei sa-l alinti si sa-l pupacesti,dar nu avem ce face :hihi: ,trebuie sa avem.Sanatate!
galusca mea verde...face pe modelul
e tare scump! sa-ti traiasca!
toti aveti niste pici-scumpici! :k:
ella_costan wrote:Rashana e tare frumos papagalul tau... toti trecem prin situatii de genul ... eu de exemplu pe ai mei ii am de 1 an si ceva si nici acum nu vin sa stea pe mana ... pe cap se mai aseaza din cand in cand ... iti trebuie foarte foarte multa rabdare ...
Multumesc pentru incurajari,e greu cu rabdarea cand ti la el f mult si vrei sa-l alinti si sa-l pupacesti,dar nu avem ce face :hihi: ,trebuie sa avem.Sanatate!
Sa iti spun si eu .... eu o am pe Tweety de un an jumate ... si nici macar nu se apropie de mine ....si si eu sufar din cauza asta ca mi draga de mor ... si ea fuge de mine de parca as vrea s-o mananc .... dar in acelas timp mi foarte draga .... si daca asa e sa fie ... sa nu se apropie niciodata de mine ... eu tot o s-o iubesc
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri