gaby bun venit pentru micutii tai.Nisipul se pune sau nu,au fost discutii prosi contra.Eu totusi am la papagalii mei de ani de zile si cand simt nevoia sa manance au la dispozitie.Dar nu e indicat sa le pui pe jos intr-o scrumiera pentru ca mizeria pe care o fac va cadea si trebuie curatat zilnic.Exista recipiente de plastic mai mici care se pot atasa pe lateral in colivie.Semintele cu ou si pentru pene se pun in mancare cate o linguritza mica zilnic dupa ce termini un plic faci pauza,nu e indicat sa-i indopam cu atatea vitamine.Despre batoane s-a discutat nu sunt chiar recomandate ,nici prajiturele facute special pentru ele.Se pot face acasa,exista o reteta la topicul pentru retete.Vitaminele solubile se pun in functie de talia pasarii,in cazul tau perusi, care se dozeaza exact cum scrie pe modul de administrare,eu le pun 3-4 picaturi la cei mici.Padovan este o mancare buna si daca s-au obisnuit cu ea nu are rost s-o schimbi.Vitamina C se foloseste dar nu in exces daca le pui 1/2zile e sufiecient preventiv.Ideea este sa le dai toate pe rand,cu pauza sa nu fie indopati cu de toate,ca o terapie de soc.Apa se schimba zilnic sau de cate ori e nevoie,mai ales acum pe caldurile astea.Legume se pot da fara frica.Poti sa completezi cu ou fiert,branzica de vaca.
@georgiana ,ce face micutul tau?Daca pui o pudra cicatrizanta se va vindeca repede.Ideea e sa nu se infecteze.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: