1,551

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Ciudateii lu` mama au inceput iar sa isi faca cuibul. Au luat servetelul care era pe fundel custii si l-au pus in cuib asa, intreg, dar parca impaturit sau mototolit.
Estera, iti urez succes cu picii mici!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,552

Multumesc Raluca si eu iti urez succes daca mai fac oute micutii tai si sper ca de data asta sa iasa la amandoua ceva smile

Adaugat: 29-06-2010 22:20

Astazi a facut al 3-lea out  :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,553

Merci , Estera de urari si, bafta in continuare!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,554

Multumesc smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,555

Buan tuturor! smile  Sunt nou pe aici si sper ca nu am postat aiurea...

Am si eu o intrebare: Ce trebe sa le fac la trompetistii mei(Miky si Luci) sa ma cadoriseasca (,) cu ousoare? Le am de vreo 6-7 ani si de vreun an sau doi nu mai este nici urma de ou. Inainte aveau un cuib prin care era un orificiu de intrare si cand ma uitam in el vedeam outele acolo fara sa fie clocite sau altceva. Pe deasupra le mai si gaseam mancate :cry: . Acum le-am pus din nou un cuib dar e ca un bol(in el am pus niste firicele de bumbac natural). Ii mai dau tarcoale ocazional pentru a scoate din el firicelele dar in rest nici macar nu dorm sau stau inauntrul lui. In ultimul timp nici nu il mai vad pe mascul pe ea si nu cred ca sunt prea batrani ca sa faca puisori.

Daca ma puteti ajuta cumva sunt deschis mesajelor voastre :angel:

1,556

andrei dupa cum se vede cuibul ala  e mare rau s-au asa se vede in poza.incearca sa le dai si ia-ti o pereche mai tanara

1,557

Cuibul acela e cuib special pentru canari, nu pentru cinteze, incearca sa il schimbi.
Zici ca gaseai oua mancate? Asta se poate datora unei lipse de calciu...

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

1,558

parerea mea este ca cuibul ala este prea mare pt zebre. :sanatate:

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

1,559

si tipurile astea de cuiburi sint bune dar dupa parerea mea e cam mare

1,560

yokoman wrote:

andrei dupa cum se vede cuibul ala  e mare rau s-au asa se vede in poza.incearca sa le dai si ia-ti o pereche mai tanara

Revin cu o poza mai clara din punctul asta de vedere. Eu nu cred ca e atat de mare:D. Am cuibul lor vechi pe balcon in vechea cusca doar ca e peticit cu...fecale de la ele :rusine:  si duce lipsa de cateva paie(aranjate de mascul sa vada mai bine :hihi: ).

Sincer sa fiu sunt prea atasat de ele ca sa le pot da. Aveam 7 ani cand le-am luat si inca imi aduc aminte cum am fugit la doamna de la receptie(eram in camin de garnizoana:D) sa ii spun ca mi s-a ouat zebruta(pe cuib saraca).

Oricum este un lucru sigur: cand isi vor da micutele astea duhul iau o noua pereche :k: . Chestia e ca as fi vrut sa aiba un urmas(pe cat posibil baietel) sa transmita cantecelul taticului mai departe(nu de alta dar am auzit la prieteni zebruti care dadeau rateuri la cantec smile )

1,561

Zebrutele mele au facut al 4-lea out  :bravo:

1,562

Nici poza asta nu spune multe dar poate merge sa va fac o imagine spunandu-va ca diametrul "cercului de sus" al cuibului este mai mic decat lungimea unei zebrute luata cu tot cu codita:D

P.S. Scuzati ca tot fac postari da` nu am gasit butonul de edit :wis:

1,563

Bine ai venit andreiutzu . Eu zic ca nu e prea mare cuibuletul ci e numai bun ca am mai vazut cuibulete dinatea la multi . Poate ca nu mai fac oute ca sunt prea batrani si le-a trecut vremea sad Oricum ai niste zebrute foarte frumoase sa-ti traiasca  :k:

1,564

shadowdinasty wrote:

Cuibul acela e cuib special pentru canari, nu pentru cinteze, incearca sa il schimbi.
Zici ca gaseai oua mancate? Asta se poate datora unei lipse de calciu...

Aveau os de sepie de fiecare data si il schimbam cand celalalt era mult prea deformat smile  Cred ca totusi cuibul e problema si ar trebui sa le cumpar unul asemenea celui vechi(e cam la fel cu cel din imagine http://www.4animale.ro/forum/uploads/20 … _004_1.jpg dar difera materialul din care e confectionat) pentru ca in ala stateau fara probleme.

Adaugat: 01-07-2010 21:10

Estera wrote:

Bine ai venit andreiutzu . Eu zic ca nu e prea mare cuibuletul ci e numai bun ca am mai vazut cuibulete dinatea la multi . Poate ca nu mai fac oute ca sunt prea batrani si le-a trecut vremea sad Oricum ai niste zebrute foarte frumoase sa-ti traiasca  :k:

Le-am transmis si lor aprecierile smile . Poate asa se pun pe treaba! Si zebrutele tale sunt foarte simpatice!!! Sa iti traiasca si sa ii vedem si pe puisori pe forum cand vor avea penute si se vor aventura inafara cuibului.

Cred ca le iau si eu un cuib ca al tau. Asa era si al meu cel vechi. Am luat cuibuletul asta pentru ca l-am vazut la petshop in cusca unor zebrute si am vazut tot pe forumul asta(nu mai stiu la cine) puisorii stand cu taticul intr-o asemenea garsoniera fara acoperis:D...

1,565

Multumesc smile Poate ca le place acoperit ca sa nu cumva sa ii ploaie  smile

1,566

poze cu noile mele zebre standard

1,567

Foarte frumoase sa-ti traiasca  :pup:
Zebrutele mele s-au oprit la 4 oute si de data asta . Sper sa iasa ceva sa nu se chinuie degeaba saracutele sad

1,568

Frumosi big_smile

„Intunericul nu este intotdeauna echivalent cu raul,la fel cum lumina nu aduce intotdeauna binele ”

1,569

Sunt foarte dragute zebrutele tale big_smile cat despre outele alor tai Estera ce sa zic.. Sa speram ca totul va fi bine si ca vor iesi 4 mititei fara penute si energici! :k:

1,570

FRumoase zebre aveti, andreiutzu si yokoman!

1,571

pereche nou formata.astept oua de la ele dupa ce termina de naparlit femela.aici in a-II-a poza este o pereche care au 4 pui si doi masculi care sant la repaos.eu cand intra la repaos separ femela de mascul,ca altfel imi fac oua pe unde apuca.

Adaugat: 03-07-2010 12:01

estera ia-le un cuib mai mare ca o sa fie inghesuiala 4 pui plus parintii.ti-am vazut pozele pe sunphoto.sint foarte multumit de cum scot.

1,572

Au un cuib mai mare din lemn dar nu vot niccum sa intre in el numai in asta sad Oricum nu stiu daca o sa iasa ceva ca primele doua ture nu a iesit nimik sad

1,573

Din cate stiu eu, cintezele nu au cuib de lemn, ci un cuib special din paie si scame, care nu e atat de acoperita. Poate le e frica de cuibul de lemn si de aceea nu intra!

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

1,574

poate ca un cuib ca asta ar fii bun.

1,575

Pai asa este si al meu nu vad de ce nu este bun  hmm