2,351

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Poze, Simona. NU prea l-am vazut  pe David, asa, in toata splendoarea lui!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

2,352

nu ai mai pus poze...........

2,353

Poate o sa pun diseara daca imi trece supararea. N-am primit nici macar cel mai mic sfat legat de umflatura aia de la nas. Ma intreb daca sunt invizibila..

2,354

Simona imi pare rau pentru David eu chiar nu stiu ce sa iti zic pentru ca nu ma pricep sad Sper sa fie bine si sa nu fie nimik grav  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

2,355

ti-as zice ceva,dar habar n-am   sad  .... sper sa-i treaca si sa fie ok.  :k:

2,356

birdslover wrote:

Poate o sa pun diseara daca imi trece supararea. N-am primit nici macar cel mai mic sfat legat de umflatura aia de la nas. Ma intreb daca sunt invizibila..

Simona, eu chiar n-am cu ce sa te ajut.Am cautat si pe net si n-am gasit.
Vezi poate gasesti ceva pe Latifa, pe site. La pasari...nu stiu...
Sper ca David sa nu aiba ceva grav.

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

2,357 (edited by birdslover 30-06-2010 18:00)

Multumim mult :pup:
Posibil.. si noi ne gandim ca s-a lovit, mai ales ca nu da niciun alt semn dar ma ingrijorez totusi.. am sa-i dau diseara cu niste ceai de musetel. Ieri am vrut sa-i dau cu crema de galbenele (umana) dar mi-e sa nu-i faca mai rau.

2,358

Eu zic ca este foarte ok daca ii dai cu putin ceai de musetel, rau nu-i poate face. Umflatura nu este foarte mare si nu pare ceva foarte grav. Si eu cred ca s-a lovit usor de ceva. Foarte frumos copil ai, Simona. Genial chiar. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.

Gabriela

2,359

daca merge repede dintr-o parte in alta si ridica din aripi ....ii semn ca ii "in love"? mersi

2,360

Da. Si al tau face asa la tubul de spray?  :sol:

2,361

nu sus pe garnisa .....se plimba de nebun dintr-o parte in alta si ridica din aripi smile) era funny ..... ti-am ascultat sfatul si ii mai dau drumul din cand in cand prin camera,nu-l tin in cusca mereu.

2,362

smile Pai foarte bine bravo  :pup:

2,363

:hug:

2,364

Ps: garnisa = galerie? big_smile N-am auzit cuvantul asta pana acum. Cred ca e un regionalism :rusine:

2,365

eu n-am auzit de galerie  big_smile    probabil mi-s mai invechit eu tongue

2,366

simona ai un baietel frumusel foc...pacat ca noi tot baietel suntem(sau asa ni s-a spus) dar daca paco al meu se dovedeste a fi paquita ....sa vezi atunci ce curte ii facem lui david.

nu te ingrijora cu umflatura s-a lovit probabil..

Max-aratinga nanday

2,367 (edited by birdslover 30-06-2010 21:18)

Multumim Denisa! Ne putem imprieteni daca vreti  wink
Chris, galerie e suportul ala din tavan de care e prinsa perdeaua/draperia... bine acum majoritatea sunt pe sina dar asta intuiesc eu ca inseamna g.. aia ce ai zis tu  smile

2,368

Simona e un alintat David al tau ....  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,369 (edited by yo_dan 01-07-2010 10:11)

ce frumos este david  :heart:

2,370

Cainele e doar a mea :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2,371

vai cat de tare e...mi-as dori ca si paquito al meu sa fie asa...e cumintel foc nu e curios nu sta decat pe colivie si pe mana mea cand il iau....poate trebuie sa mai treca ceva timp pana cand sa-si dezvolte si el pofta .

Max-aratinga nanday

2,372

Nu cred ca stii cum e sa iti rascoleasca si sa iti roada tot. TOT!

2,373

si eu mai bine as prefera sa-mi stea pe mana smile)))))  nu pe cutu smile)

2,374

n-am zis ca nu ma bucur ca e cumintel doar ca mi-as dori sa fie ceva mai interesat si de altceva decat de colivia lui.dar va cred cand spuneti ca e nasol cand roade tot.

Max-aratinga nanday

2,375

Deci daca ar reusi si al meu sa fie asa,sa stea pe mana as fi cel mai multumit om din lume(fata de papagalul lui),mie greu si sa-i schimb vasul cu fructe ca sta sa ma ''capseze'' si o face foarte tare :cry: ,si daca-i dau drumul ,de pe draperie nu se mai da jos nici cu rugaciuni neutral .