1,001

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

big_smile   smile dracusorul tocmai serveste o salata....  smile  smile  smile

:heart: -SABINA- :heart:

1,002

pofta mare. vreau si eu sa'mi iau roselle.ii plac foarte mult lu' tata  big_smile

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,003

trebuie sa te gandesti bn cand vrei sa-ti iei roselle,trebuie sa stii ca nu sunt foarte sociabile daca iti iei una deja adulta, incearca sa-ti iei puisori...  :k:

Adaugat: 25-06-2010 14:45

si pozele promise..:>  :maimuta:   :pisica:

Adaugat: 25-06-2010 20:03

ink 3..  :ok:

1,004

e un scump  :heart:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,005

Sabina, ai grija cu semintele de la mar. Sunt toxice. Sa nu manance.  :heart: Este un dulce... sa iti traiasca !

Simo

1,006 (edited by poly 25-06-2010 23:44)

da stiu..le scosesem deja...... smile multumesc..

1,007

Sabrina ma bucur enorm ca ai reusit sa il gasesti pe Poly am trecut si eu printr-o experienta asemanatoare cand mi-a iesit Kiki pe geam dar a revenit intr-o  ora .... e un scump ...  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,008

Ce scump mic e puiutul tau, Sabina!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,009

ce dragutz este poly  :heart:

1,010

Foarte dragutz Poly sa-ti traiasca  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,011

Ora de zbor.

Adaugat: 30-06-2010 13:33

Si tot din acelasi capitol...

Simo

1,012

ce frumos l-ai prins, Simona! :bravo:  :bravo:  :bravo:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,013

Superbe poze  :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,014

f frumoase pozele Simona tongue

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

1,015

simo fetitza ta e o scumpa.. :heart:  poly acum ma exaspereaza ... cred ca ii e dor de vreo fetitza si canta de nu mai poate..nu se mai opreste...o sa vina si fetitza dar peste putin timp..

1,016

Multumesc de aprecieri tuturor !  :hug:

Si al meu tipa uneori Poly de ma innebuneste.Asa de mult ce tipa ca a invatat si Iubi(perusul) sa tipe ca el. E asa haios cand il imita pe Paco.... smile Crezi ca e fetita? Eu nici acum nu am elucidat misterul.

Super fain ! Eu nu stiu cand voi reusi sa ii iau pereche..

Simo

1,017

e o fetitza frumoasa si desteapta  :k:  ...

1,018

Simo foarte reusite pozele ....  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,019

foarte frumoase pozele simo eu nu am reusit sa ii pozez in zbor

1,020

Sabina,ce ma bucur ca l-ai gasit.   :bravo:  Era asa pacat sa i se intample ceva.
In rest .....poze super frumoase.   :pup:  Azi noapte am visat roselle,cu gandul ca vreau sa imi fac o voliera si nu stiu cu ce papagali sa incep  hmm  Poate e un semn....  tongue

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,021

suana wrote:

Sabina,ce ma bucur ca l-ai gasit.   :bravo:  Era asa pacat sa i se intample ceva.
In rest .....poze super frumoase.   :pup:  Azi noapte am visat roselle,cu gandul ca vreau sa imi fac o voliera si nu stiu cu ce papagali sa incep  hmm  Poate e un semn....  tongue

:pup:  :hug: da poate e un semn......ar fi frumos sa fim mai multi cu roselle pe site :caine:

1,022

buna dimineata parinti de rosella :pup: noi avem ceva probleme cred si va rog pe voi sa veniti cu cateva pareri....azi dimineata la 4 ne`au trezit pasarile, era o galagie mare la ele in colivie, se bate`au  :cry:  de ce oare? dar nu a fost o bataie prea usoara pt ca am gasit sange pe perdele  :cry:  :cry:  :cry:  ce o fi cu ele? ce s`a intamplat oare? :cry:  :cry:  :cry:

1,023

mai eu nu stiu ce sa-ti zic.....pana la ora aia nu s-a intamplat nimic nuh..adik in timpul zilei?... neutral

1,024

nu i s`a intamplat nimic si nu`mi explic de ce s`au batut....nu au nici unul din ei semene pe corp dar masculul nu mai are pene mari de la una din aripi si nu mai zboara  :cry:  ce o fi cu el?

1,025

poate l-a ranit...si dak nu mai are pene mari nu mai are cum sa zboare..k la porumbei..cu pana trasa:(...mi-e imi pare rau sa aud ca s-au batut...poate nu se va mai intampla  neutral