Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
de cand e asa? ai zis ca ai observat azi...deci ieri era in regula?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
de cand e asa? ai zis ca ai observat azi...deci ieri era in regula?
azi am observat ca i s-a facut asa rau,dar e de vreo 4 zile...am crezut mai intai ca poate si-a fortat putin ciocul cu osul de sepie,si nu mi am facut griji pt ca e si era vioaie,galagioasa,sta pe bat,mananca...
sincer nu am mai vazut asa ceva, am cautat si pe google dar nu am gasit nimic, daca i s-a facut rau inseamna ca i se agraveaza si cred ca ar trebui sa te duci maine pana la veterinar cu ea
imi pare asa rau, mititica de ea... sper sa fie in regula
are cum sa "naparleasca" acolo?cand am cumparat-o avea raie,dar am tratat-o,nu cred ca e de la aia....
:sol: la carrefour-ul din iasi animalele stau in conditii foarte bune, coliviile si custile animalelor sunt mai curate decat a multor alte persoane de acasa; chiar sunt foarte ingrijite si am fost de multe ori acolo.Li se face curat zilnic si li se pun si jucarii in cusca. Deci depinde foarte mult de angajatii magazinului, daca lor le e sila sa curete si nu le plac animalele asta e, iresponsabili care sunt platiti degeaba :bang:
cand merg stau aproape o ora sa ma uit la toate animalutele si la accesoriile care se mai vand, cu greu ma mai scoti din magazin
In carrefour felicia cred ca e singurul pet shop unde am vazut ca animalutele sunt foarte bine ingrijite! Dar am vazut altele jalniceeee...
PS: Si eu stau si admir animalutele pe unde ma duc! :k:
Scerpico si Irina eu am o recomandare de veterinar din bucuresti...nu stiu cum e nu l-am sunat si sper sa nu trebuiasca sa il sun vreodata..sincer sa fiu nici nu mai stiu cum il cheama il am trecut in tel. veterinar...numaru lui este: 0744585321
SUCCES SPER CA PRIETENII VOSTRI SA SE FACA BINE SI SA FIE FERICITZI
cred ca fetitza mea are o problema la cerom,pare ca ii cade sau cv de genu,azi am observat,nu cred ca e normal ...unde am incercuit e partea aia unde mi se pare ca ii cade.e normal?e vreo boala?baiatul e in regula,deci daca are ea cv nu cred ca se ia.astept pareri
e o boala, nu e deloc ceva normal, am mai gasit o data ceva explicatii despre boala asta, nu mai stiu cum se numeste si nici din ce cauza este dezvoltata, nu am citit atunci despre ea. Am cautat pe site-uri unde stiam ca se scrie despre bolile papagalilor dar momentan nu am gasit nimic, daca gasesc ceva te anunt. Pana atunci du-te cu micata la veterinar.
Irina.maria, eu ma pricep in bolile papagalilor , fiindca am studiat , fetitzei ii cade ceromul fiindca a racit , sau a mincat ceva interzis ; cum ar fi ciocolata :cry: mai bine dute cu ea la veterinar , si iti va spune corect ce este, succes :perus:
racita nu e,nu e deloc apatica,stranuta din an in paste,si ciocolata,cafea,dulciuri,etc,nu le dau,am vb cu vetu si a zis ca e probabil o vitaminoza,ceea ce e posibil pt ca mereu am incercat sa le asigur cat mai multe vitamine[le luam bete,biscuiti special pt ei cu vitamine,mancare cu vitamine,le puneam vit in apa,etc] si de cand nu le-am mai pus parca ceromul ei nu mai arata asa rau.
Biscuitii aia speciali pt ei le fac mai mult rau decat bine.
bafta cu perusa irina.maria :k:
ATENTIE: nu stiu daca ati auzit de deochi; se produce atunci cand cineva se mira de o alta persoana...persoana respectiva se simte rau si are stari de greatza.Ei bine astazi un puiutz dintre cei 5 se simtzea rau de dimineatza.A vomitat si statea infoiat.
Bunica mea cand a auzit de voma shi-a dat seama si pentru descantec i-a zis de 9 ori Tatal Nostru si de 9 ori Crezul.
Daca nu e de ajuns se repeta...Acum este mult mai vioi si sper ca maine sa se simta mult mai bine.
Ash fi vrut sa ii zic Esterei mai devreme...poate puiul ei era deochiat. se mai manifesta si prin diaree.Ma simt vinovat...macar ash fi incercat.
Ashadar aveti grija cui ii aratati papagalii..SE poate intampla ca shi un membru al familiei sa deoachie
ce tare! pe mine functioneaza descantecurile astea, dar nu stiam ca merge si la perusi! Descoperire revolutionara! aplauuuuuuuzeeeee!!! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
George nu stiu daca perusul meu a fost deocheat ca nu a avut de cine pentru ca am fost la ei doar eu si parintii mei si pana acum nu au avut nimic deci nu stiu ce sa zic Oricum acum nu mai avem ce face important sa fie bine cei ramasi. Ma bucur ca la tine a functionat si ca perusul se simte mai bine
Noi poze cu Theo... deja suntem cavaleri... :angel: Ceromul si-a revenit... :sanatate:
soso_best ma bucur ca si-a revenit perusul :bravo:
foarte frumos perusul soso-best :perus: :perus:
:buzz:
Adaugat: 30-06-2010 13:37
:caine:
Simo a doua poza cu perusul galben in zbor e superba :heart:
Multumesc. Ei sunt mini-vulturii mei.
La mine a fost prima incercare.
oricat am incercat nu am reusit sa-l pozez in zbor pe riky
Simo sunt superbe pozele nu stiu cum ai reusit sa ii pozezi ca eu pana sa apas pe buton dispar Sunt atat de rapizi cred ca esti meseriasa in facut poze :bravo:
Saru`mana. Ei... nici eu nu i-am prins din prima... Din pozele astea 3 sunt facute la tavan. Era prea devrene sa plec la munca si m-am pus pe pozat.
Azi i-am luat cuibul femelei...Si acum il cauta si ii mai bate pe ceilaltzi...Pana maine va inceta cautatul sper.. am facut-o pentru binele ei...
Ai vostri ce mai fac?Ai mei cand le dau drumu sa zboare creeaza un stol in camera
Eu am aer conditionat cand zboara toti 3. :d
Chiar... ca tot nu stiam... daca femela nu are cuib sa depuna ouale ce se intampla?
Si eu intentionez ca in primavara sa le pun cuib.. chiar sunt curioasa..
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus