Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
dracusorul tocmai serveste o salata....
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
dracusorul tocmai serveste o salata....
pofta mare. vreau si eu sa'mi iau roselle.ii plac foarte mult lu' tata
trebuie sa te gandesti bn cand vrei sa-ti iei roselle,trebuie sa stii ca nu sunt foarte sociabile daca iti iei una deja adulta, incearca sa-ti iei puisori... :k:
Adaugat: 25-06-2010 14:45
si pozele promise..:> :maimuta: :pisica:
Adaugat: 25-06-2010 20:03
ink 3.. :ok:
e un scump :heart:
Sabina, ai grija cu semintele de la mar. Sunt toxice. Sa nu manance. :heart: Este un dulce... sa iti traiasca !
da stiu..le scosesem deja...... multumesc..
Sabrina ma bucur enorm ca ai reusit sa il gasesti pe Poly am trecut si eu printr-o experienta asemanatoare cand mi-a iesit Kiki pe geam dar a revenit intr-o ora .... e un scump ... :pup:
Ce scump mic e puiutul tau, Sabina!
ce dragutz este poly :heart:
Foarte dragutz Poly sa-ti traiasca :pup:
Ora de zbor.
Adaugat: 30-06-2010 13:33
Si tot din acelasi capitol...
ce frumos l-ai prins, Simona! :bravo: :bravo: :bravo:
Superbe poze :bravo:
f frumoase pozele Simona
simo fetitza ta e o scumpa.. :heart: poly acum ma exaspereaza ... cred ca ii e dor de vreo fetitza si canta de nu mai poate..nu se mai opreste...o sa vina si fetitza dar peste putin timp..
Multumesc de aprecieri tuturor ! :hug:
Si al meu tipa uneori Poly de ma innebuneste.Asa de mult ce tipa ca a invatat si Iubi(perusul) sa tipe ca el. E asa haios cand il imita pe Paco.... Crezi ca e fetita? Eu nici acum nu am elucidat misterul.
Super fain ! Eu nu stiu cand voi reusi sa ii iau pereche..
e o fetitza frumoasa si desteapta :k: ...
Simo foarte reusite pozele .... :pup:
foarte frumoase pozele simo eu nu am reusit sa ii pozez in zbor
Sabina,ce ma bucur ca l-ai gasit. :bravo: Era asa pacat sa i se intample ceva.
In rest .....poze super frumoase. :pup: Azi noapte am visat roselle,cu gandul ca vreau sa imi fac o voliera si nu stiu cu ce papagali sa incep Poate e un semn....
Sabina,ce ma bucur ca l-ai gasit. :bravo: Era asa pacat sa i se intample ceva.
In rest .....poze super frumoase. :pup: Azi noapte am visat roselle,cu gandul ca vreau sa imi fac o voliera si nu stiu cu ce papagali sa incepPoate e un semn....
:pup: :hug: da poate e un semn......ar fi frumos sa fim mai multi cu roselle pe site :caine:
buna dimineata parinti de rosella :pup: noi avem ceva probleme cred si va rog pe voi sa veniti cu cateva pareri....azi dimineata la 4 ne`au trezit pasarile, era o galagie mare la ele in colivie, se bate`au :cry: de ce oare? dar nu a fost o bataie prea usoara pt ca am gasit sange pe perdele :cry: :cry: :cry: ce o fi cu ele? ce s`a intamplat oare? :cry: :cry: :cry:
mai eu nu stiu ce sa-ti zic.....pana la ora aia nu s-a intamplat nimic nuh..adik in timpul zilei?...
nu i s`a intamplat nimic si nu`mi explic de ce s`au batut....nu au nici unul din ei semene pe corp dar masculul nu mai are pene mari de la una din aripi si nu mai zboara :cry: ce o fi cu el?
poate l-a ranit...si dak nu mai are pene mari nu mai are cum sa zboare..k la porumbei..cu pana trasa:(...mi-e imi pare rau sa aud ca s-au batut...poate nu se va mai intampla
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans