6,151

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

de cand e asa? ai zis ca ai observat azi...deci ieri era in regula?

6,152

azi am observat ca i s-a facut asa rau,dar e de vreo 4 zile...am crezut mai intai ca poate si-a fortat putin ciocul cu osul de sepie,si nu mi am facut griji pt ca e si era vioaie,galagioasa,sta pe bat,mananca...

6,153

sincer nu am mai vazut asa ceva, am cautat si pe google dar nu am gasit nimic, daca i s-a facut rau inseamna ca i se agraveaza si cred ca ar trebui sa te duci maine pana la veterinar cu ea
imi pare asa rau, mititica de ea... sper sa fie in regula

6,154

are cum sa "naparleasca" acolo?cand am cumparat-o avea raie,dar am tratat-o,nu cred ca e de la aia....

6,155

pattyto wrote:

:sol:  la carrefour-ul din iasi animalele stau in conditii foarte bune, coliviile si custile animalelor sunt mai curate decat a multor alte persoane de acasa; chiar sunt foarte ingrijite si am fost de multe ori acolo.Li se face curat zilnic si li se pun si jucarii in cusca. Deci depinde foarte mult de angajatii magazinului, daca lor le e sila sa curete si nu le plac animalele asta e, iresponsabili care sunt platiti degeaba  :bang:
cand merg stau aproape o ora sa ma uit la toate animalutele si la accesoriile care se mai vand, cu greu ma mai scoti din magazin smile

In carrefour felicia cred ca e singurul pet shop unde am vazut ca animalutele sunt foarte bine ingrijite! wink Dar am vazut altele jalniceeee...

PS: Si eu stau si admir animalutele pe unde ma duc!  :k:

O pereche de perusi: Theo (Theodor I) si Elly :X

6,156

Scerpico si Irina eu am o recomandare de veterinar din bucuresti...nu stiu cum e nu l-am sunat si sper sa nu trebuiasca sa il sun vreodata..sincer sa fiu nici nu mai stiu cum il cheama il am trecut in tel. veterinar...numaru lui este: 0744585321

SUCCES SPER CA PRIETENII VOSTRI SA SE FACA BINE SI SA FIE FERICITZI

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

6,157

irina.maria wrote:

cred ca fetitza mea are o problema la cerom,pare ca ii cade sau cv de genu,azi am observat,nu cred ca e normal ...unde am incercuit e partea aia unde mi se pare ca ii cade.e normal?e vreo boala?baiatul e in regula,deci daca are ea cv nu cred ca se ia.astept pareri

e o boala, nu e deloc ceva normal, am mai gasit o data ceva explicatii despre boala asta, nu mai stiu cum se numeste si nici din ce cauza este dezvoltata, nu am citit atunci despre ea. Am cautat pe site-uri unde stiam ca se scrie despre bolile papagalilor dar momentan nu am gasit nimic, daca gasesc ceva te anunt. sad Pana atunci du-te cu micata la veterinar.  sad

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,158

Irina.maria, eu ma pricep in bolile papagalilor , fiindca am studiat , fetitzei ii cade ceromul fiindca a racit , sau a mincat ceva interzis ; cum ar fi ciocolata sad  :cry: mai bine dute cu ea la veterinar , si iti va spune corect ce este, succes :perus:

Perusica mea:Dasca :perus:

6,159

racita nu e,nu e deloc apatica,stranuta din an in paste,si ciocolata,cafea,dulciuri,etc,nu le dau,am vb cu vetu si a zis ca e probabil o vitaminoza,ceea ce e posibil pt ca mereu am incercat sa le asigur cat mai multe vitamine[le luam bete,biscuiti special pt ei cu vitamine,mancare cu vitamine,le puneam vit in apa,etc] si de cand nu le-am mai pus parca ceromul ei nu mai arata asa rau.

6,160

Biscuitii aia speciali pt ei le fac mai mult rau decat bine.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,161

bafta cu perusa irina.maria :k:

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,162

ATENTIE: nu stiu daca ati auzit de deochi; se produce atunci cand cineva se mira de o alta persoana...persoana respectiva se simte rau si  are stari de greatza.Ei bine astazi un puiutz dintre cei 5 se simtzea rau de dimineatza.A vomitat si statea infoiat.
Bunica mea cand a auzit de voma shi-a dat seama si pentru descantec i-a zis de 9 ori Tatal Nostru si de 9 ori Crezul.
Daca nu e de ajuns se repeta...Acum este mult mai vioi si sper ca maine sa se simta mult mai bine.

Ash fi vrut sa ii zic Esterei mai devreme...poate puiul ei era deochiat. sad se mai manifesta si prin diaree.Ma simt vinovat...macar ash fi incercat.

Ashadar aveti grija cui ii aratati papagalii..SE poate intampla ca shi un membru al familiei sa deoachie

6,163

ce tare! pe mine functioneaza descantecurile astea, dar nu stiam ca merge si la perusi! Descoperire revolutionara! aplauuuuuuuzeeeee!!! :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,164

George nu stiu daca perusul meu a fost deocheat ca nu a avut de cine pentru ca am fost la ei doar eu si parintii mei si pana acum nu au avut nimic deci nu stiu ce sa zic  hmm  Oricum acum nu mai avem ce face important sa fie bine cei ramasi. Ma bucur ca la tine a functionat si ca perusul se simte mai bine  smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,165

Noi poze cu Theo... deja suntem cavaleri...  :angel: Ceromul si-a revenit... :sanatate:

O pereche de perusi: Theo (Theodor I) si Elly :X

6,166

soso_best ma bucur ca si-a revenit perusul  :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,167

foarte frumos perusul soso-best tongue  :perus:  :perus:

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,168

:buzz:

Adaugat: 30-06-2010 13:37

:caine:

Simo

6,169

Simo a doua poza cu perusul galben in zbor e superba  :heart:

6,170 (edited by necunoscuta 30-06-2010 12:49)

Multumesc. Ei sunt mini-vulturii mei.
La mine a fost prima incercare. tongue

Simo

6,171

oricat am incercat nu am reusit sa-l pozez in zbor pe riky   neutral

6,172

Simo sunt superbe pozele nu stiu cum ai reusit sa ii pozezi ca eu pana sa apas pe buton dispar  smile  Sunt atat de rapizi cred ca esti meseriasa in facut poze  :bravo:

6,173

Saru`mana. Ei... nici eu nu i-am prins din prima... Din pozele astea 3 sunt facute la tavan. Era prea devrene sa plec la munca si m-am pus pe pozat. big_smile

Simo

6,174

Azi i-am luat cuibul femelei...Si acum il cauta si ii mai bate pe ceilaltzi...Pana maine va inceta cautatul sper.. tongue am facut-o pentru binele ei...

Ai vostri ce mai fac?Ai mei cand le dau drumu sa zboare creeaza un stol in camera big_smile

6,175

Eu am aer conditionat cand zboara toti 3. :d

Chiar... ca tot nu stiam... daca femela nu are cuib sa depuna ouale ce se intampla?
    Si eu intentionez ca in primavara sa le pun cuib.. chiar sunt curioasa..

Simo