Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Baiatul canta cucurigu de nu se mai opreste da din cap , fata canta mai rar si parca zbiara si cand ma apropii de colivie deschide ciocul parca ma scuipa. In prima zi cand i-am primit urlau de mama mama, au mancat foarte putin....pe urma sau mai obisnuit, o saptamana le am dat frunze de salata nici nu se atingeau de ea. Dupa vreo saptamana au inceput sa papa, cum ma vad cu frunza cum gata..acu le pun in fiecare zi legume chiar daca nu le place..ii invat eu pana la urma. Seminte au mancat prima data de floarea soarelui negre, pe urma de cele alb cu negru nu se atingeau...acu gata s invatati.Si de obicei in cutiile pentru mancarica au 4 sortimente ca sa aibe de unde alege..Jucarii le schimba mai mereu ca se plictisesc....Cand am incercat sa ii scot din colivie m-au muscat si scoteau un carait gen cand injungii porcul. Acu vin pe deget doar in situatii cand nu mai au scapare. El e mai activ , ieri a cazut dupa o masuta in colt, si s-a ridicat pe cablu de antena...Ieri mi a intrat si singur in cusca...Fata e mai fricoasa.