In curand voi avea si eu in gazda (si sper ca nu numai in gazda) fostii mei papagaluti: Coco, Rica si micutul lor puisor. Puiul nu stiu cate zile are, dar cand l-am vazut ultima oara la web era mare si frumos. As vrea sa stiu, este vreo persoana foarte serioasa care ar dori, in cazul in care nu ma lasa parintii sa ii tin, sa ii adopte?
Doresc pentru ei, la fel ca si pentru porcutele mele, tot binele din lume, si mi-ar placea sa stiu ca sunt la o persoana de la care sa primesc poze mereu, care sa ma informeze despre evolutia lor si care sa nu ii exploateze, deoarece scot multe oua si fac pui, ei si parintii lor sunt singurii papagali pe care i-am vazut facand oua.
Am inteles ca-i voi primi cu tot ce au (mancarica, cusca, bete, oase de sepie, etc, etc.). Inainte de a-i da o sa ma interesez daca persoana este ok.
Micutii sunt blanzi si cuminti, musca, ce-i drept, dar nu fug si nu ciupesc pana la sange ca altii. Cand erau la mine erau invatati sa iasa toata ziua prin camera, stiau cand ii certam, etc.
Eh, sper sa nu ii dau si imi doresc sa activez aici avand in dotare si animalute :pls: .
Nu am pus la donatii deoarece nu este sigur ca-i voi da.
Pupici. 
Gabriela