Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Am fost si eu in Ungaria la o gradina zoologica si va pun niste poze sa vedeti cati Micul Alex am vazut
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
Am fost si eu in Ungaria la o gradina zoologica si va pun niste poze sa vedeti cati Micul Alex am vazut
Cred ca ce bine simt acolo
nu mi-o venit sa plec de acolo :heart: parca eram in paradis
Hmm ce mutatii ciudate.. in ultima poza dorm toti
acela cu gatul alungit din ultima poza , chiar atunci canta si erau tinuti impreuna cu o pereche de Jako
Mi-o placut faptul ca ai putut intra in spatiul respectiv unde le tin ... si stateai acolo intre ei .... oh Doamne ce bine a fost acolo intre ei
Goti, chair sunt superbi.
noua lor cusca
Ohoooo s-o stapaneasca sanatosi! Cam cat te-a costat? :rusine:
sincer 1 mil juma
ce super este sa o foloseasca sanatosi :succes: si chiar nu a fost scumpa si eu ma asteptam la mai mult
blackspider,sa-ti traiasca baietzii frumosi.Tare ingenioasa voliera,practica si spatioasa.Imi place ideea si vad ca nu costa nici mult.
frumoasa voliera si ai iesit foarte ieftin asa, sa se bucure verzisorii de ea
nu a costat mult pt ca fratele meu lucreaza in termopane ...materiale moca....am dat bani pe geamuri si plasa
Cat costa micul alexander?sau vinde cineva mai ieftin?
vindea cineva de pe forum cu 200 ron negociabil, uita-te la subiectul Vanzari, cumparari, donatii si alte tipuri de anunturi
sa va arat si eu prietenul cel mai nou a lui Tweety .... toata ziua sta langa catel ... si ii aranjeaza puful de pe urechi eee da si astazi am papat pepene galben ... si ne-o placut foarte mult
Vai ce prieten nou avem ... Ne bucuram pentru tine Tweety :bravo: Sa ii aranjezi pufuletul de pe urechi cat de frumos poti
da.... Tweety ii prietena cu tot ce exista in casa asta .... numai cu noi nu vrea sa se imprieteneasca ma asez acolo langa televizor in loc de caine ... si poate poate ma accepta si pe mine
ce tare e tweety...goti pune o poza cu tine langa televizor poate asa va imprieteniti...ce prieten latos!
da.... Tweety ii prietena cu tot ce exista in casa asta .... numai cu noi nu vrea sa se imprieteneasca
ma asez acolo langa televizor in loc de caine ... si poate poate ma accepta si pe mine
pai nu cred ca semeni cu acel cutz.
super tare Tweety,pune-ti catelul pe cap si asa poate v-a veni pe capul tau
:heart: Simonaaaaaa vreau sa mai vad poze cu David :pls:
Deci in ultimul timp toata lumea imi cere poze ba cu mine, ba cu un buchet de flori, ba cu David, gata imi pun aparatul la incarcat
asa :pup:
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri