2,326

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Am fost si eu in Ungaria la o gradina zoologica si va pun niste poze sa vedeti cati Micul Alex am vazut tongue

2,327

Cred ca ce bine simt acolo big_smile

2,328 (edited by Goti 25-06-2010 22:04)

nu mi-o venit sa plec de acolo   :heart: parca eram in paradis

2,329

Hmm ce mutatii ciudate.. in ultima poza dorm toti  smile

2,330 (edited by Goti 25-06-2010 22:08)

acela cu gatul alungit din ultima poza , chiar atunci canta tongue si erau tinuti impreuna cu o pereche de Jako
Mi-o placut faptul ca ai putut intra in spatiul respectiv unde le tin ... si stateai acolo intre ei .... oh Doamne ce bine a fost acolo intre ei

2,331

Goti, chair sunt superbi.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,332

noua lor cusca big_smile

2,333

Ohoooo s-o stapaneasca sanatosi! Cam cat te-a costat?  :rusine:

2,334

sincer 1 mil juma big_smile

2,335

E bine.. Ma asteptam la mai mult big_smile

2,336

ce super este sa o foloseasca sanatosi  :succes: si chiar nu a fost scumpa si eu ma asteptam la mai mult

2,337

blackspider,sa-ti traiasca baietzii frumosi.Tare ingenioasa voliera,practica si spatioasa.Imi place ideea si vad ca nu costa nici mult.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,338

frumoasa voliera si ai iesit foarte ieftin asa, sa se bucure verzisorii de ea  cool

2,339

nu a costat mult pt ca fratele meu lucreaza in termopane ...materiale moca....am dat bani pe geamuri si plasa

2,340

Cat costa micul alexander?sau vinde cineva mai ieftin?

2,341

vindea cineva de pe forum cu 200 ron negociabil, uita-te la subiectul  Vanzari, cumparari, donatii si alte tipuri de anunturi

2,342

sa va arat si eu prietenul cel mai nou a lui Tweety .... toata ziua sta langa catel ... si ii aranjeaza puful de pe urechi tongue eee da si astazi am papat pepene galben ... si ne-o placut foarte mult tongue

2,343

Vai ce prieten nou avem ... Ne bucuram pentru tine Tweety  :bravo: Sa ii aranjezi pufuletul de pe urechi cat de frumos poti  smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

2,344

da.... Tweety ii prietena cu tot ce exista in casa asta .... numai cu noi nu vrea sa se imprieteneasca tongue ma asez acolo langa televizor in loc de caine ... si poate poate ma accepta si pe mine  smile

2,345

ce tare e tweety...goti pune o poza cu tine langa televizor poate asa va imprieteniti...ce prieten latos!

Max-aratinga nanday

2,346

Goti wrote:

da.... Tweety ii prietena cu tot ce exista in casa asta .... numai cu noi nu vrea sa se imprieteneasca tongue ma asez acolo langa televizor in loc de caine ... si poate poate ma accepta si pe mine  smile

pai nu cred ca semeni cu acel cutz. smile

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

2,347

super tare Tweety,pune-ti catelul pe cap si asa poate v-a veni pe capul tau  smile

2,348

:heart: Simonaaaaaa vreau sa mai vad poze cu David big_smile  :pls:

2,349

Deci in ultimul timp toata lumea imi cere poze ba cu mine, ba cu un buchet de flori, ba cu David, gata imi pun aparatul la incarcat  smile

2,350

asa big_smile  :pup: