601

Re: Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!

Ti.am dat mesaj.

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

602

a mea e tare tacuta..dormim in aceeasi camera si nu zice nimik...de cand i-am luat pereke si-a mai dat drumul la ciripit, totusi nici nu se compara cu masculul,care e un guraliv,iar dc ea nu-l baga in seama,vb cu pasarile de afara sau o cearta

yoyo

603

Buna dimineata!

De aseara, perusului meu i se infunda nasul...momentan doar o nara. Ma gandesc ca a racit. Desi l-am curatat aseara, acum este din nou infundat. Ce sa ii fac?

604

Neatza.
L.ai vazut sa stranute sau sa ii si curga nasucul? Si alor mei li se infunda dar se desfunda imediat dupa 2 3 ture de zbor, adica nu este neaparat necesar sa ne gandim ca a racit, poate are doar pufuletz d.ala de al lor si atat...daca nu prezinta alte aspecte

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

605

Pai nu am observat altceva la el. L-am scos din colivie, dar cum el nu poate zbura prea mult...

606

Sunt foarte necajita. :cry:  Silver a depus 2 outze dar ieri am observat ca ceva nu era in regula ,statea infoiata si se curata la cloaca,unde am vazut ca era murdarica.Am crezut ca face doar moale findca facuse ou dar cand ma uit mai bine ....cred ca are hernie.   :cry:   :cry:   :cry: Se vede ca un balonas rosu umflat.Am dat cu putin ulei de masline dar astazi la pranz am programare la medic sa vedem ce putem face.M-as risca cu o operatie,fiind mai mare ca un perus.Mananca inca si zboara bine,cel putin aseara nu avea treaba.Aseara  am separat-o ca Bombonel a tot sacait-o.Mi-e asa de mila de ea,nu vreau sa sufere.Va tin la curent ,daca pot face ceva pentru ea,ca nu vreau sa se chinuie si sa duca o viata cu dureri.   :cry:   :cry:   :cry:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

607

Biata de ea !!  sad Imi pare rau, sper sa se faca bine ! Insanatosire grabnica !

Simo

608

imi pare rau Ramona  sad , tin pumnii sa se faca bine cat mai repede  :succes:

609

Multumesc.Asa de rau imi pare de ea cand o vad ca sta infoiata.  sad  Sper din suflet sa putem rezolva si s-o vad din nou sanatoasa.A aparut atat de repede,doar ieri ,ca de cand a depus outele am stat cu ochii pe ea sa-i fie bine.  sad

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

610

Dar e la prima depunere? Poate are un ousor blocat...

Simo

611

Nu e prima oara cand depune oua.Astazi oricum mergem la vet,aseara am venit foarte tarziu doar am pus ulei de masline.Daca are ou blocat o sa ii pun ulei incalzit si o s-o tin pe aburi.Am mai facut asta odata pentru Hanny,dar ea nu a avut balonasul asta asa rosu ca Silver..In functie de ce zice medicul.....nu vreau sa-i fac rau fara sa stiu ce e.Deocamdata a mancat si sta sus pe bat,infoiata ce-i drept dar nu a coborat sau n-a dat semne ca e foarte rau.

612

Of sa speram ca nu e nimic rau. Sa ne zici si noua ce are  sad

613

Ramona imi pare rau pentru ea sper sa se sfarseasca totul cu bine si sa nu fie nimik grav. Insanatosire grabnica si sa auzim numai de bine.

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

614

Imi pare rau de Silverina !  :pup: Poate totusi nu e nimic grav ! Sa se faca bine cat mai repede !  :hug: Sa ne spui ce ti-a zis vet-ul !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

615

Multumim de sustinere.  :merci:   :pup:  Nu e vorba nici de tumoare ,nici de hernie.  :pls:  Din cauza ca s-a fortat cu ouale a iesit partea dinauntru(pe care medicul l-a introdus inapoi)si cum s-a tot curatat si ciugulit a rezultat o mica infectie.Am facut deja prima serie de tratament la pranz iar acum ajunsi acasa,ne pregatim de stat pe aburi cu ulei de masline si de medicamentele prescrise pe care i le-am pus in apa.Mananca si dupa ochi imediat se cunoaste ca e mai bine.Am lasat-o doar singura in colivie,e aici cu mine sa n-o deranjeze ceilalti.In liniste,caldura si tratament sper sa fie bine cat mai repede.

616

Bravo !  :bravo: Ce bine imi pare ! :pisica: Sper sa-si revina cat mai repede ca are puiuti de scos ! Sa-i faca mari si frumosi !  :hug:  :heart:  :heart:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

617

Mititica de ea bine ca nu este nimic grav  :pup:

618

Ramona ma bucur ca e totul bine si ca mittica nu are ceva mai aiurea, insanatosire grabnica  :hug:

619

ramona ma bucur ca e bine  :pup:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

620 (edited by suana 26-06-2010 17:59)

Multumim din suflet.  :hug:  Eu sper sa se refaca,nu ma las deloc si tot ce depinde de mine fac.Nu stiu daca e pe cale sa mai faca un ou dar importanta e sanatatea ei si nu sa faca oua si puiuti.Probabil va inceta sa oua,daca am si separat-o de Motat.I-am luat carbune si plante amestecate cu seminte.De mancat a mancat vreau sa si bea apa cu medicamente si deseara cand vine sotul meu urmeaza repriza a3-a de tratament.Acum se curata si nu mai sta infoiata.Uff,asa de repede s-a intamplat dar bine ca nu are ceva mai grav.E asa de scumpa,nu vreau sa pateasca ceva.

621

Ramona, iti zic sincer ca m-am gandit la varianta asta. Inseamna ca nu e nimic grav si se va reface  :hug:

622

Da,Simona,asa zic si eu ca va fi bine in cateva zile.A baut si apa cu medicamente intre timp deci nu va trebui s-o mai stresez sa o prind.Cand intind mana vine repede sa vada ce-i dau,fiind obisnuita cu branzica sau painica prajita.E curioasa si atenta cand nu se odihneste ,asa ca sper ca vom trece cu bine peste.

623 (edited by deyseby 01-07-2010 07:33)

Vai Ramona, cand am citit mesajele m-am speriat grozav. Sunt mult mai linistita ca e mai bine si nu are hernie. S-a intamplat si la mine o data cu Perluta, i-am pus ceai de musetel in adapatoare si in 2 zile si-a revenit. M-am fost speriat foarte tare. Numai ca la mine nu statea infoiata. I-mi imaginez ce tare o deranja pe Silverina de statea infoiata.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

624

saracuta silverina ma bucur ce nu este asa grav si sper sa se insanatoseasca cat mai repede :succes:

625

Pai va dati seama ca si eu m-am speriat.Cand am vazut bulgarasul ala rosu ,m-au trecut toate transpiratiile aseara.Sotul meu m-a linistit si a nimerit-o cu cloaca ca si Simona,din cauza oualor dar pana n-am dus-o la vet sa-mi spuna exact ce e nu m-am linistit.Mary daca ai trecut si tu prin asta si s-a facut bine Perluta,ma linistesc si eu.Tratament are si o ingrijesc cat se poate de bine.Dan multumesc pentru gandurile bune.  :pup: