6,076

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

pattyto wrote:

pune-i ratusca in colivie ... si al meu are un perus de plastic in colivie si pe bat sta numai langa ea...il prind in colivie cand se duce sa pape ca dupa el numai afara ar sta, vad ca azi e destul de linistit  :merci:

numai intra nici sa manance tre sa ii pun mancarea afara si cand ii pun ratusca in colivie si il prind se zbate sa iasa saracul stii cum face? cum sa fac ca o data in colivie sa tstea calm?

6,077

daca ii pui ratustele in colivie nu sta calm? si unde ii place sa stea cand e afara? daca ii place sa stea pe dulap spre exemplu poti pune colivia acolo  daca incape intre dulap si tavan....

6,078

Va multumesc pentru aprecieri.
Din pacate astazi cand am venit de la scoala l-am gasit pe micut pe fundul volierei  :cry:  Imi pare atat de rau ca nu l-am putut ajuta sa se faca bine dar intr-un fel poate e mai bine asa pentru el ca nu mai il doare acum nimik  :cry:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,079

pattyto wrote:

daca ii pui ratustele in colivie nu sta calm? si unde ii place sa stea cand e afara? daca ii place sa stea pe dulap spre exemplu poti pune colivia acolo  daca incape intre dulap si tavan....

ii place sa stea pe balcon adica tot in camera ca am balconul legat de camera e ca o prelungire a ei daca ma intelegi si numa acolo sta as vrea sa stea si in colivie ca inainte sa ma joc cu el

6,080

Estera wrote:

Va multumesc pentru aprecieri.
Din pacate astazi cand am venit de la scoala l-am gasit pe micut pe fundul volierei  :cry:  Imi pare atat de rau ca nu l-am putut ajuta sa se faca bine dar intr-un fel poate e mai bine asa pentru el ca nu mai il doare acum nimik  :cry:

Ce ai cautat la scoala?  :wow:
Imi pare rau pentru micut.  sad

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,081

scerpico wrote:
pattyto wrote:

ii place sa stea pe balcon adica tot in camera ca am balconul legat de camera e ca o prelungire a ei daca ma intelegi si numa acolo sta as vrea sa stea si in colivie ca inainte sa ma joc cu el

Ai zis ca are o slabiciune pt. ratuste...poti folosii asta in avantajul tau, cand ai timp, si de pereferabil zilnic, i-a ratustele si joacate si tu cu ele, strengarul va fi nevoit sa vina la tine sa va jucati impreuna...asa l-am cnvins si eu pe Kimmy cu oglinda de langa care nu se mai dezlipea...acum il bag in colivie cateodata cu telefonul pe care am inregistrari cu el  smile ...sunt asa de naivi cateodata...incearca si ai sa vezi.

Estera imi pare rau pt. puiul tau...s-a dus sa zboare pe un cer mai senin . :pup:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

6,082

setris wrote:
scerpico wrote:
pattyto wrote:

Ai zis ca are o slabiciune pt. ratuste...poti folosii asta in avantajul tau, cand ai timp, si de pereferabil zilnic, i-a ratustele si joacate si tu cu ele, strengarul va fi nevoit sa vina la tine sa va jucati impreuna...asa l-am cnvins si eu pe Kimmy cu oglinda de langa care nu se mai dezlipea...acum il bag in colivie cateodata cu telefonul pe care am inregistrari cu el  smile ...sunt asa de naivi cateodata...incearca si ai sa vezi.

da da nu pot sta mereu pe balcon cu el mai am si treaba la calc inainte venea in camera mea in colivie ii punem vivaldi compozitorul lui favorit (al meu e bethoven dar el nu il suporta) si el ciripea frumos in timp ce lucram si cand mai luam o pauza ma juca cu el acum nici nu mai ne vedem sad
Estera imi pare rau pt. puiul tau...s-a dus sa zboare pe un cer mai senin . :pup:

6,083

Estera nici nu am observat ca ai scris...Offffff bietul de el.oricum e mai bine unde e acum pt ca nu il mai doare nimic!  :angel: imi pare fff rau!   sad
(Vanesa)

6,084

estera imi pare rau  :cry: oricum el stie ca tu ai facut tot posibilul sa il salvezi, asa ca te va iubi mereu  :pup:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,085

estera imi pare foarte rau pentru puiutul tau ...  sad

6,086

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine la necaz sad
Dany eu sunt la liceul Economic si fac 3 saptamani de practica tongue

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,087

imi pare foarte rau estera  pt. micutz :cry:  :cry:  :cry:

Adaugat: 24-06-2010 17:37

xalexx wrote:

buna as vrea sa stiu si o pe la ce varsta se coloreaza permanent ceromul perusilor astept rasp ....  big_smile   big_smile   big_smile

ceromul se coloreaza la 1 an wink  wink

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,088

La un an sunt apti de reproducere, la 7 luni este ceromul bine definit. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,089

riky  :heart:   :perus:  pozici noi big_smile

6,090

pattyto wrote:

riky  :heart:   :perus:  pozici noi big_smile

Frumusel... sa-ti traiasca!!! :k:

O pereche de perusi: Theo (Theodor I) si Elly :X

6,091

E foarte frumos! Mai asteptam poze!  :pup:  :perus:

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

6,092

Frumos cavalerul tau paty !! Sa va bucurati unul de celalalt multi ani !!

Simo

6,093

Ce camulflat e vezisorul tau Pattyto...  :hihi:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,094

multumesc  :merci:  astept sa stearga Latifa sau lupu primul mesaj big_smile
Noemi o sa revin si cu alte poze cand o sa mai am timp big_smile
Simo sper sa ne bucuram unul de celalalt dar si alaturi de perechea care o va avea in curand ca e cuminte baiatul si merita  :heart:
Mary, se crede si el undercover...o fi din armata smile sa vad cum o sa se camufleze fetita lui care o sa fie albastra  big_smile

6,095

foarte frumos perusul pattyto!! hmm  hmm  tongue

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,096

foarte frumos riki  :heart: si fetita o sa se camufleze...in apa

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,097 (edited by pattyto 25-06-2010 10:40)

:merci:  multumesc  :hug:  sa nu i se urce la cap atata alintat smile
sper sa se camufleze fetita in apa sa fie curatica.... riky de exemplu fuge de cadita ca de sarpe smile

6,098

f. frumosi puiutzi sati traiasca si sa se faca mari si frumosi wink  wink  tongue  smile  :perus:

6,099 (edited by necunoscuta 25-06-2010 13:04)

De 2 ori am observat femela suita pe mascul.. ca si cum ea l-ar calca pe el..  :wow: Nu s-a modificat culoarea ceromului sa pot zice ca e in calduri+ ca nu e perioada de imperechere..  O fi mai nebunatica asa, am obervat de la inceput ca ii place sa domine !

Felicitari Silviu.. frumosi !!

Simo

6,100

felicitari silviu.sunt foarte frumosi.sa'ti traiasaca  :bravo: