6,051

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

soso a tau pare si fetita si baiat..mai mult fetita smile dar e micut perusul tau are 4 luni..are timp sa se albastreasca de tot ceromul..e cu semn de intrebare trebuie sa mai astepti un pic...are si maro si albastru si mov si o nuanta verzuie vad...perusul curcubeu..nu mai zic de  portocaliul de la morcov smile ce belea e  smile   :heart:

6,052

pattyto wrote:

soso a tau pare si fetita si baiat..mai mult fetita smile dar e micut perusul tau are 4 luni..are timp sa se albastreasca de tot ceromul..e cu semn de intrebare trebuie sa mai astepti un pic...are si maro si albastru si mov si o nuanta verzuie vad...perusul curcubeu..nu mai zic de  portocaliul de la morcov smile ce belea e  smile   :heart:

Curcubeu...  :k: imi sustin parerea ca e baiat... oricum nu ma grabesc sa ii cumpar perche... dor ca ma speriase si pe mine varietatea de culori a ceromului... mai ales ca e primul perus pe care il am... big_smile

O pereche de perusi: Theo (Theodor I) si Elly :X

6,053

soso_best wrote:
birdslover wrote:

smile Toti se murdaresc de morcov la gura  smile

Dar al meu ce e???:D Baiat, nu??? :angel:

Daca vrei tu sa fie baiat, baiat e smile

6,054

Poze noi cu micutii mei smile

Adaugat: 23-06-2010 21:52

1.Micutul care este bolnavior sad

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,055

Estera wrote:

Poze noi cu micutii mei smile

Vreau si eu un baietel de la tine.  :cry:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,056

Inca 3

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,057

Estera ma omori cu micutii astia, sunt asa frumosi.  :heart:   sad

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,058

Inca 3

Adaugat: 23-06-2010 21:56

Multumesc Dany smile E rau ca distanta este prea mare sad

6,059

Da sad . Dar tu ai o singura fetita in toti baietii aia?  :hihi:

6,060

:heart:  Cel verde pied parca e Kimmy cand era mic, numai ca nebuneaca al meu are o bulina alba si una mov  :blb:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

6,061

Eu cred ca sunt 2 fetite si 5 baietei  tongue  La inceput mi se parea ca sunt 5 fetite si 2 baietei  smile

6,062

Asa avea si Snowy, o bulina alba si una mov.  :hihi:
fetele seamana si am crezut ca e aceiasi.  :hihi:

6,063

Da am doi pui identici la inceput nici nu stiam care e unul si care e altul  smile

6,064

Dar puiutul ala de ce e bolnav? sad

6,065

Pai nu stiu ce a patit sad De cateva zile am vazut kk  la bucuta intarit si asta e sigur ca are diaree si sta tot timpul infoiat si are labtele foarte reci cand imi sta pe mana sad Chiar nu stiu de ce s-a imbolnavit ca ceilalti sunt toti bine sad

6,066

Estera, pe micul bolnavior ar fi mai bine sa-l separi de ceilalti pentru ca daca are paraziti intestinali sau altceva de genul asta, ii poate infesta si pe ceilalti sad

6,067

Dar daca il separ va muri de foame sad deci nu pot sa fac asta pentru ca am vrut sa il separ si se agita foarte mult si nu mai mananca deloc ca l-am tot urmarit si am fost nevoita sa il bag la loc decat sa il pierd sad

6,068

vai estera ma omori cu mogaldetele astea!imi vine sa-i pap ce dulci sunt

Max-aratinga nanday

6,069

Multumesc mult Denisa smile Nici nu-i de mirare ca-ti vine sa-i papi doar sant facuti din zahar  smile

6,070

buna as vrea sa stiu si o pe la ce varsta se coloreaza permanent ceromul perusilor astept rasp ....  big_smile   big_smile   big_smile

6,071

Alex eu cred ca pe la 1 an se coloreaza...chiar daca perusilor mei inca nu nu li s-a colorat ceromul...  :wis:   wink
(Vanesa)

Adaugat: 23-06-2010 22:49

Estera sunt fff frumusei micutii tai!au crescut mari si s-au facut si mai frumosi!dragutzeii!sper din tot sufletul ca micutul bolnavoir sa se insanatoseasca!  :pup:   :pls:
(Vanesa)

6,072

dar cam cat mananca perusii vostrii?nu ai pus prea mult mar acolo?mai ales ca dupa 24 de ore nu mai e bun..la al meu daca ii pun o bucatica de mar ciugule din ea toata ziua si nu o termina..de abia se vede ca a ciugulit  :wow:  oare mananca al meu prea putin? :sol:

Este mult mar acolo, ei nici macar nu se ating de el. Nu sta acolo 24 de ore.... abia daca il tin 3 ore. Taiasem cam mult... si am impartit frateste. big_smile

Simo

6,073

f. frumosi perusi tai estera :k:  sati traiasca!! tongue  tongue

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,074

sal perusul meu nu vrea sa mai intre in colivie i-am cumparat niste ratusti de plastic sa se mai amuze si el si numai cu ele sta ce sa fac simt cum se indeparteaza de mine daca il pacalesc sa intre in colivie se zbate si tipa de mi se rupe sufletul si ii dau drumul iar afara ce sa fac sa ii iau ratustele? si sa il tin inchis nu o sa se  deprime?

6,075

pune-i ratusca in colivie ... si al meu are un perus de plastic in colivie si pe bat sta numai langa ea...il prind in colivie cand se duce sa pape ca dupa el numai afara ar sta, vad ca azi e destul de linistit  :merci: