Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Sa-ti traiasca micutii. :k:
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Sa-ti traiasca micutii. :k:
Micutul meu cred ca se simte mai bine ca am vazut ca a mancat singur Sper din toata inima sa se faca bine :pls:
nu am mai scris demult pe aici...Dany imi pare fff rau pt Snowy era foarte frumusel ,anitza_99_ sunt f dragutzi perusii tai da,cred ca au sanse de a face pui pune-le ciub.Estera sper ca micutul sa se faca bine :pls: .Simona sunt 2 dragutzei perusii tai!sa-ti traiasca!
(Vanesa)
Mai nou eu si Candy am ajuns sa fim prietene. :hihi: Nebuna mea, nici nu-mi imaginam ca am sa o imblanzesc vreo data. :heart: Asta a inceput atunci cand i-au cazut penele din aripi si nu a mai putut sa zboare, acum jumamate idn pene i-au crescut si motata asta sta numai pe mine. :heart: De cand numai este Snowy se simte singura in colivie si nu mai canta deloc , dar o mai iau eu si mai radem, cantam, vorbim, ce se poate. :hihi:
ce dragalase sunteti amandoua :hug: ... stau fetele la o barfa mica :bang:
Pai da. :hihi: Multumim. :hug:
Pupam si noi fetele. :pup:
Noua casuta. Inca mai lucram la design interior.... ma chinui sa decojesc crengile.
Frumoasa colivia Simo.S-o stapaneasca mica famile sanatoasa. :pup:
Multumim frumos.
Vanesa multumesc . Vad ca micutul este pe zi ce trece tot mai bine. :bravo: sincera sa fiu dupa cat de rau arata am crezut ca il pierd dar sunt atat de fericita ca e acum mult mai bine
Dany ma bucur ca te-ai imprietenit cu Candy vad ca sunteti prietene bune si o sa treceti mai usor asa peste aceasta incercare pentru ca va aveti una pe alta :hug:
Simo este foarte draguta colivia perusilor sa o stapaneasca sanatosi .
PS: Si micutii sunt minunati :pup:
Estera ma bucur pentru micut.La cata daruire ai pus merita sa fie toti sanatosi.Pofta buna,sa-si umple gusita si sa faca mari toti.
Dany ce poze dragutze.Ce barfitzi???? :hihi:
Multumesc Suana As face orice pentru ei numai sa stiu ca sunt sanatosi si nu le lipseste nimik :angel:
Simona, arata bina colivia perusilor. Ce au in hranitoarea din partea stanga? mar? Ultima poza cu cioculetele in pene este cea mai reusita. :k:
Estera sa dea Dumnezeu sa fie bine cu perusul tau.
Multumesc Mary :perus:
Pupam si noi fetele. :pup:
Si noi va pupam. :pup:
Dany ma bucur ca te-ai imprietenit cu Candy
vad ca sunteti prietene bune si o sa treceti mai usor asa peste aceasta incercare pentru ca va aveti una pe alta :hug:
Si eu ma bucur, sper sa fie bine ea. Mereu imi aminteste de Snowy, orice face si felul in care sta pe deget si se uita la mine, absolut tot din ce face ea imi aminteste de el. dar cand o vad pe ea imi dau seama ca nu am de ce sa sufar, ea e bine si trebuie sa ma straduiesc sa fie in continuare. :pup:
Dany ce poze dragutze.Ce barfitzi???? :hihi:
Eheee, dar ce nu om barfii. :heart:
Simona ce scumpei sunt cei mici. Sa-ti traiasca. :hug:
Buna,
am si yo o mare probleme...am un perus de 7 luni,mi sa spus la magazin ca este baiat...dar am impresia ca este fata...yo vroiam sa fie baiat dar asta nu are mare importanta...vreau sa ii iau fetita ,ca sa aiba pereche, dar daca se dovedeste a fi fata?nu vreau sa am 2 fetite...imi spuneti si mie va rog dupa parerea voastra daca este baiat?
Poti sa ii faci o poza din fata si de mai aproape? Asa e mai freu de zis...
eu cred ca e fetita...dar mai asteapta si alte pareri
am sa incerc sa ii fac poza mai aproape doar k e fricos raw...e km saldatic...il am d 2 luni ...mi sa spus k avea d lunii knd l-am luat...numai p mn ma lasa pana aqm sa ma apropii kt d kt d el...
Adaugat: 22-06-2010 18:09
nu am reusit sa ii fac mai aproape de atat
fetita...
bo25ntu... din ce oras esti? daca ai fi prin apropiere de iasi ti-as cumpara-o eu ca vreau o fetita pentru baietelul meu :hihi: :bang:
Eu zic ca e fetita...
sunt din bucuresti...mi sa parut mie ca este fetita...dar nu eram sigura,ms mult pentru ajutor,inseamna ca ii iau baietel si ar cam trebuii sa ii schimb si numele
Adaugat: 22-06-2010 18:41
Mai am o intrebare...din moment ce o sa ii iau baietel...stiu ca la maturitate ar trebuii sa aibe ceromul albastru...dar si ca puiutz tot albastru e?
Mai am o intrebare...din moment ce o sa ii iau baietel...stiu ca la maturitate ar trebuii sa aibe ceromul albastru...dar si ca puiutz tot albastru e?
e mov, iar la femele bleu ...
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus