5,976

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Sa-ti traiasca micutii.  :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,977

Micutul meu cred ca se simte mai bine ca am vazut ca a mancat singur smile Sper din toata inima sa se faca bine  :pls:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,978

nu am mai scris demult pe aici...Dany imi pare fff rau pt Snowy era foarte frumusel  sad ,anitza_99_ sunt f dragutzi perusii tai da,cred ca au sanse de a face pui pune-le ciub.Estera sper ca micutul sa se faca bine  :pls: .Simona sunt 2 dragutzei perusii tai!sa-ti traiasca!
(Vanesa)

5,979

Mai nou eu si Candy am ajuns sa fim prietene.  :hihi: Nebuna mea, nici nu-mi imaginam ca am sa o imblanzesc vreo data.  :heart:  Asta a inceput atunci cand i-au cazut penele din aripi si nu a mai putut sa zboare, acum jumamate idn pene i-au crescut si motata asta sta numai pe mine.  :heart: De cand numai este Snowy se simte singura in colivie si nu mai canta deloc sad , dar o mai iau eu si mai radem, cantam, vorbim, ce se poate.  :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,980

ce dragalase sunteti amandoua  :hug:  ... stau fetele la o barfa mica  :bang:

5,981

Pai da.  :hihi: Multumim.  :hug:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,982

Pupam si noi fetele.  :pup:

- Mary-

5,983 (edited by necunoscuta 22-06-2010 10:13)

Noua casuta. smile Inca mai lucram la design interior.... ma chinui sa decojesc crengile.

Simo

5,984

Frumoasa colivia Simo.S-o stapaneasca mica famile sanatoasa.  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,985

Multumim frumos.

Simo

5,986

Vanesa multumesc . smile Vad ca micutul este pe zi ce trece tot mai bine.  :bravo:  sincera sa fiu dupa cat de rau arata am crezut ca il pierd dar sunt atat de fericita ca e acum mult mai bine smile
Dany ma bucur ca te-ai imprietenit cu Candy smile vad ca sunteti prietene bune si o sa treceti mai usor asa peste aceasta incercare pentru ca va aveti una pe alta  :hug:
Simo este foarte draguta colivia perusilor sa o stapaneasca sanatosi .
PS: Si micutii sunt minunati  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,987

Estera ma bucur pentru micut.La cata daruire ai pus merita sa fie toti sanatosi.Pofta buna,sa-si umple gusita si sa faca mari toti.
Dany ce poze dragutze.Ce barfitzi????  :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,988

Multumesc Suana smile As face orice pentru ei numai sa stiu ca sunt sanatosi si nu le lipseste nimik  :angel:

5,989

Simona,  arata   bina colivia perusilor. Ce au in hranitoarea din partea stanga? mar? Ultima poza cu cioculetele in pene este cea mai reusita.  :k:
Estera sa dea Dumnezeu sa fie bine cu perusul tau.

- Mary-

5,990

Multumesc Mary  :perus:

5,991

deyseby wrote:

Pupam si noi fetele.  :pup:

Si noi va pupam.  :pup:

Estera wrote:

Dany ma bucur ca te-ai imprietenit cu Candy smile  vad ca sunteti prietene bune si o sa treceti mai usor asa peste aceasta incercare pentru ca va aveti una pe alta  :hug:

Si eu ma bucur, sper sa fie bine ea. Mereu imi aminteste de Snowy, orice face si felul in care sta pe deget si se uita la mine, absolut tot din ce face ea imi aminteste de el. sad dar cand o vad pe ea imi dau seama ca nu am de ce sa sufar, ea e bine si trebuie sa ma straduiesc sa fie in continuare.  :pup:

suana wrote:

Dany ce poze dragutze.Ce barfitzi????  :hihi:

Eheee, dar ce nu om barfii.  :heart:

Simona ce scumpei sunt cei mici. Sa-ti traiasca. :hug:

5,992

Buna,
am si yo o mare probleme...am un perus de 7 luni,mi sa spus la magazin ca este baiat...dar am impresia ca este fata...yo vroiam sa fie baiat dar asta nu are mare importanta...vreau sa ii iau fetita ,ca sa aiba pereche, dar daca se dovedeste a fi fata?nu vreau sa am 2 fetite...imi spuneti si mie va rog dupa parerea voastra daca este baiat?

5,993

Poti sa ii faci o poza din fata si de mai aproape? Asa e mai freu de zis...

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

5,994

eu cred ca e fetita...dar mai asteapta si alte pareri big_smile

5,995

am sa incerc sa ii fac poza mai aproape doar k e fricos raw...e km saldatic...il am d 2 luni ...mi sa spus k avea d lunii knd l-am luat...numai p mn ma lasa pana aqm sa ma apropii kt d kt d el...

Adaugat: 22-06-2010 18:09

nu am reusit sa ii fac mai aproape de atat

5,996

fetita... hmm

- Bianca

5,997

bo25ntu... din ce oras esti? daca ai fi prin apropiere de iasi ti-as cumpara-o eu ca vreau o fetita pentru baietelul meu :hihi:  :bang:

5,998

Eu zic ca e fetita...

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

5,999

sunt din bucuresti...mi sa parut mie ca este fetita...dar nu eram sigura,ms mult pentru ajutor,inseamna ca ii iau baietel si ar cam trebuii sa ii schimb si numele  big_smile

Adaugat: 22-06-2010 18:41

Mai am o intrebare...din moment ce o sa ii iau baietel...stiu ca la maturitate ar trebuii sa aibe ceromul albastru...dar si ca puiutz tot albastru e?

6,000

b025ntu wrote:

Mai am o intrebare...din moment ce o sa ii iau baietel...stiu ca la maturitate ar trebuii sa aibe ceromul albastru...dar si ca puiutz tot albastru e?

e mov, iar la femele bleu ...