Re: JAKO (Marele Gri African) - Psittacus erithacus
da,sa vedem si noi ce inaripat iti iei
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → JAKO (Marele Gri African) - Psittacus erithacus
da,sa vedem si noi ce inaripat iti iei
http://s335.photobucket.com/albums/m447/adifli/ ce parere aveti de el? sau ea....cine stie...il cheama yoko.....
ce scumpik e!! :pup: .foarte frumos exemplar :bravo:
Multumesc...Bianca ai si tu jako?
nu din pacate
Vroiam sa vb cu cineva care ....are sau a avut ptr ca..la mine e primul si mai am multe de invatat....
am aflat de la un prieten ca un crescator din olanda sau belgia a reusit sa faca un jako rosu complet cica il da cu vreo cinci mii de euro
Adaugat: 01-08-2008 21:53
da pune o multime de conditii : sa aiba o camera a lui si alte lucruri ... :wow::wow:
am aflat de la un prieten ca un crescator din olanda sau belgia a reusit sa faca un jako rosu complet cica il da cu vreo cinci mii de euro
ce misto :):):)
eu zic ca pana la cel rosu , sa invatam cum sai crestem pe cei gri....:)
da acestia au fost primii
probabil ca o sai spuna marele rosu african (sau european mai bine)
bine inteles dar cum o sa se schimbe numele de JAKO ?=)=)=)=)=)
Buna ziua...am si eu o rugaminte , doresc sa m-ai cumpar o colivie pentru papagalul meu jako pentru ca am una rotunda care la un moment dat asi fi vrut sa o vand , dar observ ca a inceput sa se acomodeze cu ea in ultimul timp problema e ca vreau sa iau una m-ai mare gen voliera ptr ca stau la curte si vreau sa fac ceva in mansarda un loc unde sa fie colivia cu un spatiu gol in spatele coliviei si cu o spartura in perete care da de fapt in balcon unde la fel vreau sai confectionez o voliera. Asta pentru a avea m-ai mult spatiu , lumina naturala si ciripit de pasarele.Ideea e ca am vazut ceva in cora , dar sincer mi se par putin c-am exagerate preturile ptr ce au ei acolo 1400 de lei o colivie , pretul sa zicem ca nu ar fi enorm dar nu cred ca face banii astia.Asa ca daca aveti idee de asi putea lua sau de unde asi putea face comanda...m-ar ajuta mult.Am vazut diverse modele frumoase dar doar pe saituri din afara...si nu stiu daca se pot comanda la noi.
vreau sa va anunt ca peste o sapt si umpic imi va sosi papagalul meu jako! voi pune poze cu ea pe forum!
pot sa va intreb daca stie cineva o crecatorie de yako in turcia ?
vreau sa va anunt ca peste o sapt si umpic imi va sosi papagalul meu jako! voi pune poze cu ea pe forum!
A mai sosit papagalul?
Sal
poate va ajuta link pt colivii si voliere
http://www.mobelvira.ro/custi-colivii/cusca.html
haideti sa mai infrumusetam subiectul:D
jako in toata splendoarea sa
Adaugat: 10-03-2009 20:20
niste pui minunati:X
Adaugat: 10-03-2009 20:20
iar aici..primul papagal gri african din lume complet rosu..a reusit sa il scoata un olandez..enjoy:D
miam facut plan sa imi iau jako de pui... alex sunt draguti puisori tai felicitari:)
nu sunt ai mei..mi as da eo viata:)) sunt ai unor crescatori..oricum..sunt minunati.
sper sa ma pot bucura si eo de un exemplar cat mai repede
ma intereseaza jako cam la ce preturi sunt pui de vreo 3-4 luni... ?
10 mil cei mai ieftini..adica sa te cam cunosti cu crescatorul...am vazut la pet-shop cu 30-40 milioane :ill:
10 mil? poi au acelasi pret ca aratinga?
smire frate..dak nu stii nu mai zi prostii;) sunt minim 1000 de euro, pui crescuti la mana si cu documente Cites si inel de identificare..
bineinteles, cine vrea unul la 10 ani si salbatic gaseste si la 1000 ron
salutari!
n-am zis ca sunt pui la 10 mil...si stai linistit ca m-am interesat...prima data jako am vrut sa-mi iau
Forum 4animale → Pasari → JAKO (Marele Gri African) - Psittacus erithacus