Tavi imi pare rau ca treci prin asta cu micutul tau, habar nu am despre ce este vorba nu am mai auzit nu prea ma pricep, dar te pot ajuta cu un numar de telefon daca vrei, medicul meu veterinar, sa zici despre ce este vorba si sa.ti dea un sfat...
Adaugat: 18-06-2010 21:22
Buna Jessica!
Nu stiu ce inseamna daca s.au inchis la culoare ciocul sau piciorusele o sa caut pe net sa vad.
Cu mancatul si tremuratul mai da.i timp sa se acomodeze nu este obisnuit cu locul si mai dureaza pana se va linistii. S.ar putea din cauiza asta sa tremure, sa fie speriat sa nu.si dea seama ce urmeaza pentru ca nu te cunoaste. Si eu am problema asta cu unul din papagalii mei si inca ma documentez de ce tremura...
Ca sa isi perfectioneze zborul trebuie lasat liber mai mult timp...are nevoie de exercitiu dar bine era cateva zile sa ii ti inchisi tocmai ca sa se obisnuiasca cu casa, sa priveasca totul din cusca sa te urmareasca de acolo, sa isi cunoasca si colivia lui sa vada ca acolo are apa, mancare, sa se familiarizeze cu tine, cand ii faci curat bagi mana incet la el...
Nu stiu ce sa.ti mai zic...deocamdata rabdare, daca mai ai intrebari, cu mare drag :pup:
Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu) [ Sabrina ]