976

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

rosella me de mult timp cred ca de cand am aduso nu mai tin minte sigur cand este afara incepe sa dea din cap sa deschida aripile se agita si incepe sa zboare asta facea cand era afara acum mai face si cand este in colivie se joaca sau ce ar putea avea am uitat sa specific femela face asa pe mascul nu lam vazut facand el nu cred ca face

977 (edited by swanheart 15-06-2010 19:19)

Superbe Rosellele voastre! Eu pana la urma l-am dat pe Coco, fiind convinsa ca asa e mai bine pentru el. L-am dat unui moderator de pe un alt forum dedicat animalelor, care creste vreo 200 de pasari, are voliere mari in curte, si vrea sa ii cumpere lui Coco o pereche, zilele astea (eu n-am luat bani pe el).

Zilele astea voi merge sa il vizitez, sta la 40 de km de mine. Astazi mi-a trimis poze cu baietelul. Acum isi schimba penele, e incantat de pasarile pe care le aude in jurul lui, la Nelutu fiind ca in rai - multe pasari , multa verdeata, voliere uriase pentru toate.

Ma bucur pentru Coco, desi mi-e dor de el. Stiu insa ca el e mai fericit acolo, decat inchis la mine intr-o camera goala, unde murea de cald si de singuratate...

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

978

da,bravo la Neluta e foarte foarte bine smile oricum ai facut cea ce trebuia,mai ales ca acolo va fii ca in rai

- Bianca

979

:bravo:  i-ai oferit o viata cat se  poate de frumoasa

980

Foarte bine. Inteleapta alegere. E vb despre Nelutu Rosu?

Simo

981

cipy big_smile

982

este foarte frumos :heart:  sa iti traiasca :succes:

983

:merci:  e  papagalul pr meu dar tot timpul ii fac poze si ma uit la el k are atatea culori frumoase si fluiera asa dragut  :heart:  pacat k e salbatic  smile

984

foarte frumos rosella ta pattyto,culorile sunt superbe si o prietena are rosella si stiu ca e foarte fricoasa!

Prietena animalelor   ~Madalina~ :heart: :perus: :perus: :perus: :perus:

985

Da, Simo, despre el e vorba.  smile

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

986

madalinakim wrote:

foarte frumos rosella ta pattyto,culorile sunt superbe si o prietena are rosella si stiu ca e foarte fricoasa!

:merci:  poate in timp se mai obisnuieste  :pls:

987

De obisnuit se mai obisnuieste, dar trebuie sa ii dedici foarte mult timp ca sa se creeze ``apropierea ``
Claudia... cu siguranta acolo ii va fi bine. Nelutu e un om cumsecade.

Simo

988

sper din tot sufletul sa se obisnuiasca cu tine pattyto

989

necunoscuta wrote:

Claudia... cu siguranta acolo ii va fi bine. Nelutu e un om cumsecade.

Stiu, altfel nu l-as fi dat. Nu il dadeam oricui, si motivul pentru care l-am dat a fost tocmai ca vroiam sa aiba o viata fericita, el nefiind un papagal pe care l-am dorit neaparat, ci l-am salvat din niste conditii de viata mizere, pentru a-i oferi o viata decenta. Am considerat ca totusi la Nelutu ii va fi mai bine decat la mine, si sunt 100% singura de acest lucru.

990

sper sa fie asa,Succes!  :k:

991

Claudia,la Nelutu va avea o viata buna.Probabil se bucura deja in voliera de spatiu mare si de alti companioni.Daca mergi la Nelutu,poate vii si cu cateva poze.Transmite-i salutari si din partea mea.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

992

Asa ne imbaiem noi. big_smile

Simo

993 (edited by suana 22-06-2010 12:02)

Ce dragutz!  :bravo:  Alexi ii tine companie,ca tocmai se scalda de zor.Binenteles ca a mers aspiratorul si a provocat-o la baie.
Si mi-a furat farfuria,ca am una la fel . :wow:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

994

Eiii... am imprumutat-o . big_smile O dam dupa scaldat...

Simo

995

Simona,  ce frumos se spala el acolo. Sa fie curatel si frumusel. Pupam baiatul colorat . Acum sigur straluceste.  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

996 (edited by yo_dan 22-06-2010 14:15)

ce frumos se spala el alor mei le pun aproape zilnic toata ziua vor sa faca baitza parca sunt ratzuste :hihi: nu papagali

997

Simo e foarte scumpic cum face baita si papagalicii mei fac aproape zilnic baita mai ales pe caldurile astea  :blb:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

998

Intr-adevar, acolo se spala caci se pregatea de o intalnire de gradul 0. tongue
Va multumesc de aprecieri. Va pupa dulce Paco !!!!

Adaugat: 23-06-2010 09:07

Buna ziua !! Ce va mai fac roselele ? Cam slaba activitatea pe aici. Poly... parca l-ai gasit pe al tau,. nu?
Anca..... au mai facut oua ai tai?
Ar fi frumos daca am fi mai multi si pe topicul asta. sad

Simo

999

da..l-am gasit...:)  :elefant:   :pup:  poate diseara facem sedinta foto si pun poze pe latifa  :caine:  ,da ar fi fost frumos sa fim mai multi,dar momentan sa ne multumim ca suntem si noi,roselele nu sunt cunoscute de toti ..... stiu eu ce reactie am avut cand l-am primit cadou,nu stiam pana atunci de specia asta,eram si un pic mai micutza.......

:heart: -SABINA- :heart:

1,000

sabina l'ai gasit ?!?! wink asteptam poze cu "dracusoru' "  :angel:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi