Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Multumesc frumos pentru raspuns :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Multumesc frumos pentru raspuns :pup:
Si mie imi zisese mama ca imi ia un Marele Alex acum in primavara dar am renuntat la idee pt ca apoi nu ma lasa sa mai iau pereche la niciunul. Oricum cred ca acum am corupt-o cu niste zebrute
aa deci de aceea te interesai de zebrute ...
:rusine: Da.. a spus ca daca ii luam lui David pereche la toamna, va trebui sa-i mutam intr-o colivie mai mare si i-am batut apropouri sa bagam 2 zebrute in asta
Claudia e un scump Coco al tau ... :pup:
Multumim, Ella! :pup:
Claudia,pupam baiatul frumos. Intr-adevar sunt superbi la maturitate cu gulerul format. Baiat de baiat,ce mai..... :heart:
Am fost la domnul Sorin Balasoiu si mi la schimbat. Acum am un puiut superb i-am pus numele PACO care acum invata sa manance seminte si fructe legume ,m-ati judecat foarte dur, daca am avut incredere in crescator ca imi da un puiut si el mi-a dat unul cu probleme, am mai strans cateva luni bani sa-mi iau un papagal marele alexandru,= nu am avut de ales decat era el si o fetita de patru ani , atunci cand mi l-a dat nu stiam care este diferenta intre un puiut si un adult . PACO este adus din Ungaria nu sunt crescuti de el cu siringa cum se lauda. PACO este superb si sunt fericita ca a venit la mine in familie. Va multumesc tuturor celor care ati fost pro si contra mea
alexandra sa te bucuri de el si sa-ti creasca frumos si sanatos
poze nu pui? sa-l cunoastem si noi pe Paco
Iti multumesc mult pentru intelegere si ca nu mai judecat si tu asa aspru ca ceilanti , nu stiu sa pun poze sunt foarte incepatoare, am aparat foto dar nu am cum sa le descarc in calculator, o sa ma perfectionez si am sa pun promit. Va spun eu este superb dar cam cipeste, ii dau sa manamce din mana sa se obisnuiasca,il am doar de duminica. VA MULTUMESC MULT am sa pun cat de curand
nu te-a judecat nimeni alexandra, noi doar ne-am spus parerea si ce am fi facut in locul tau, si recunosc ca nu sunt de acord cu decizia ta dar daca tot l-ai schimbat nu pot sa-ti urez decat sa-ti mearga bine cu el si succes....asteptam poze cat de curand
bine v-am regasit! am lipsit o perioada cam lunga de pe forum.....dar cu motive intemeiate, in schimb am citit de cate ori am putut de activitatea dragutilor.
claudia- e genial coco cum canta el...
angel, bine ai venit....esti un puiut dulce si scump.
baiatului meu, coco, in caz ca mai era vreo indoiala,,, chiar e un barbatel,,,,,i-au iesit intr-un timp scurt,,,,,,cam 1 luna,,,,,dunga roza ,,,barbisonul negru.....si are doar 1 an si 4 luni!!!
hai sa punem niste poze....
ne place portocala enorm,,,,,,,tremur de placere cand o vad..
cand ma joc cu tati,,,poate sa imi faca orice,,,,,chiar si cu gherutele in sus...
eu imi pilesc singur gherutele,,,ma pricep...ha ha ha...
apropo,alexandraradoi....cu o asa specie de papagal,,,,,,,,niciodata nu vei face tu ce vrei din el,,,,,,,,,va face doar ce vrea,ce ii place,cum si cand vrea....totul depinde de rabdarea ta; daca o ai, vei avea un papagal bland, si comunicativ; daca nu o ai va fi salbatic mereu, rau....deci; rabdare si multa iubire!!!
RAMONA...ce zici de barbatelul meu??? eeeeee..........
Vai de mine .....atatia baieti frumosi. :rusine: :bravo: Ce de gularese noi si frumoase avem pe aici.Alexi a de-a dreptul impresionata si transmite pupici dulci.Noi ne-am invatat sa tipam dimineata,cred ca trezim si vecinii. :wis: Asta e,plecam foarte devreme,in jur de 6 iar cand aude cheile,stie ca plecam si tipa de ne ia cu ameteala.Dar am vecini cumsecade,asa ca.....
Alexandra,sa te bucuri de puiutz.Ce ne-a deranjat este faptul ca orice animal care e adus acasa,dus inapoi si tot asa sufera.Si pentru ca nu e pe placul nostru putem oricand sa-l schimbam.De aceea orice ne dorim sa ne luam,e bine sa ne documentam si sa alegem bine,sa nu trebuiasca sa treaca nimeni prin situatii din astea.
Buna seara all va transmite salutari coco si pupicei la fete
f frumosi baietii vostri
sper sa fie si coco al meu la fel
app cat este o colivie mai mare? stiam ca are oti de vanzare nu? ma poate ajuta cineva?
Am cumparat si eu un papagal marele alexander de la domnul sorin balanoiu, dar nu sunt foarte incantata de el, mia spus ca este pui de patru luni dar nu este asa, are ochii galbeni nu ii are negri complet negrii cu este la puiuti de patru luni , si mai are si un tic isi roteste mereu capul facand cercuri de 360 de grade incontinu si ii apare si inelul negru in jurul gatului , cred ca a fost tinut in conditii in conditii mizere, imi este mila de el, l-am si deparazitat cu sprai ca se scarpina intruna. A spus sa-l sun maine ca mi-l schimba , voi ce credeti , va rog ajutati-ma va rog
rotirea capului am vazut-o la multi baieti. si al meu face la fel. nu e tic. se joaca. al meu face asa cind ii este somn sau cind il bag in colivie . la somn dupa ce face asa adoarme in 5 minute.
Adaugat: 20-06-2010 08:39
alexeii vostri cum suporta caldura? angel e bine dar totusi putin cam agitat. desi nu cred ca din cauza caldurii continua sa muste . imi intind mana sa se urce , cateodata se urca si cateodata ma ataca, unerori nu strange tare cu ciocul dar cateodata mai si strange si imi lasa semne pe maini , m-am invatat sa nu imi trag mana sa vada ca nu imi e frica si ca nu ma doare , desi doare destul de tare .
koko baita cu fis-fis-ul 2 / 3 se distreaza la maxim. desface aripile da din cap si pina se usuca se ciuguleste de fulgi
Un video cu nebunu meu care vorbeste toata ziua si sa stiti ca am mai invat sa spun "coco puiu meu" si "ce face puiu meu". [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iRB0fmhJKO8[/youtube]
Adaugat: 23-06-2010 13:47
Un video cu nebunu meu care vorbeste toata ziua
si sa stiti ca am mai invat sa spun "coco puiu meu" si "ce face puiu meu". http://www.youtube.com/watch?v=iRB0fmhJKO8
asta sunt eu
este superb sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el, cate luni are si la cat a invatat sa spuna primele cuvinte, sper sa invete si al meu sa vorbeasca asa in curand ,
Ionutz, e tare scump Coco al tau... Pe mine ma distreaza "vocea" cu care vorbeste, e ca un robotel, si am observat ca si Alexi vorbeste cu aceeasi voce. Imi place cum sta cumintel acolo la el pe bat, eu daca l-as lasa pe al meu, intr-o secunda ar fi la mine pe umar, sau ar rupe ceva...
multumesc alexandraradoi
swanheart da isi schimba vocea nush cum face treaba asta sta cumintel pe batu lui cand se plictiseste de umblat prin camera si dupa ce roade tot ce prinde
pe mine ma facut praf pe spate si in cap
Adaugat: 24-06-2010 00:01
este superb sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el, cate luni are si la cat a invatat sa spuna primele cuvinte, sper sa invete si al meu sa vorbeasca asa in curand ,
pai cel de la care l-am cumparat mi-a spus ca este nascut in luna octombrie sau noiembrie ce sa zic invata f repede sa vb
de ex acum 2 zile i-am spus "puiu" si dupa cateva ore sau a 2ua zi a zis si el "puiu"
:hug: Coco esti un dulce,asa de frumos vorbesti! :bravo:
Ai invatat foarte repede sa vorbesti.Si eu sper ca Toffy o sa invete sa vorbeasca ,are si un invatator pe nume Kecko...
Adaugat: 24-06-2010 09:11
Toffy se joaca
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B46yOB-V2k0[/youtube]
este fff frumusel!ce atent sta el si se joaca... :pup: :bravo: si melodia videoclipului...e super!!! :bravo:
(Vanesa)
ce frumos e :pup:
toffy este un frumos :heart: ce se joaca el acolo sa iti traiasca
eee credeti ca eu nu stiu sa ma joc? si eu i-am rupt lu tati un breloc(pe langa multe altele)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yQloZa5E5ko[/youtube]
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria