6,876

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

da,speram cu toti asta  :pls:

Prietena animalelor   ~Madalina~ :heart: :perus: :perus: :perus: :perus:

6,877

2 poze,aci iam pus sa manance out fiert si le place la nebunie,am o intrebare intre ei nu prea se inteleg oare dece? ba paco o cearta pe ea ba ea pe el

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,878

Si eu am fost un pic in dificultate cand l-am luat pe Angel..deoarece a avut o perioada cand doar tipa, tipa incontinuu, nici urma de tril..credeam ca e fetita. Apoi a inceput sa cante, desigur imita perusii, dar macar am aflat pana la urma ca e baiat.

Poze cu inculpatul prins in flagranat..ca nu am mai pus demult.

Adaugat: 14-06-2010 20:55

Nimfa185, de cand ai baietelul? Daca l-ai luat de curand, inseamna ca inca nu s-au obisnuit unul cu altul... :k:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

6,879

nimfa185 wrote:

2 poze,aci iam pus sa manance out fiert si le place la nebunie,am o intrebare intre ei nu prea se inteleg oare dece? ba paco o cearta pe ea ba ea pe el

asa fac si ai mei se tot cearta, tot se dau la o parte unul pe celalalt de la mancare, si de la locul cel mai de sus, de parca nu ar incapea amandoi.

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,880

da il am de curand miam dat seama la inceput mai dureaza ceva timp

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,881

Pai trebuie sa le dai timp sa se obisnuiasca unul cu altul...fiecare poate sa aiba adapatoarea si recipientului lui cu mancare ca sa nu apara certuri.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

6,882

da bine inteles ca da crezi ca nu stiu si eu smile

==>Misu<==

6,883

Logic ca nu cred ca tu nu stii smile , stiu ca ai experienta cu nimfele, asta e un sfat pe care orice incepator in cresterea nimfelor poate il va citi, si ii va fi de folos. De asta l-am scris.
P.S: Sunt f frumosi amandoi :hug: , sa-ti traiasca :heart: !

Iusti

6,884

foarte frumoase nimfutele sa va traiasca

6,885

bubbles wrote:

smile nu se scalda nimeni in bani dar prefer sa dau niste bani si sa aflu o treaba sigura. De cantat canta, dar nu are gama variata de triluri, cum are de exemplu Mango, si are un cantat tipat. Nu este un criteriu de catalogat asta m.am lamurit cautand si pe alte site.uri nu numai din Romania si vobind cu oameni care au studiat pasarile astea nu numai in Romania. Se poate sa fie fata si sa cante, de fapt sa imite ce aude la baieti. Ares il cam imita pe Mango dar nu melodios...nu este un criteriu acesta cum nu este nici cu coada, Ally a lui Laura (flyaway) este cel mai bun exemplu stiut de cei de pe forum.

Ce faci tu este o ambitie prosteasca a ta. Daca ar intra gabizzu, ai sa vezi ca a facut test adn, a dat o groaza de bani pe test si i-au zis ca are baietel, dupa care sa sesizeze ca " baiatul " lui cloceste si face oua. Eu nu-ti mai spun nimic. Daca puteam va ajutam eu pe tine si pe amber sa face-ti schimb de nimfe. Fetele nimfa nu canta. Asta e lege.  Pe la 2-3 ani, cand imita ceva ce aude prin casa si nici atunci nu imita bine Si numai daca nu are partener mascul. De plictiseala. Nu are cum sa cante o fata la 5-6 luni. Poti sa te superi pe mine dar asta este.

Adaugat: 15-06-2010 08:54

Mihai, nimfele nu sunt precum perusii. Ele nu se iubesc mereu. Mai mult se cearta. Se iubesc si se ciugulesc numai in perioada in care sunt in calduri.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,886 (edited by Misu85 15-06-2010 09:59)

cineva imi spune ca Paco este fetita ca se vede dupa codita dar el numai are codita iau cazut si se vede ca ii creste alta

P.S: si m-am uitat dupa obraji lor pacolina are mai inchisi la culoare si el mai deschisi

==>Misu<==

6,887

Nu este nicio ambitie, daca faptul ca ma atasez prea repede de un animal si nu il vad ca pe o marfa sa il dau pur si simplu daca PARE ca nu este ce trebuia si nu ma gandesc numai la mine ( sa am eu pereche), daca astea inseamna ca am ambitie prosteasca eu numai am ce cauta pe acest forum.
Dar ca sa stie toata lumea de aici, mai deschideti si materiale straine si numai traiti dupa niste conceptii ca asa cum exista exceptii intre oameni la anumite chestii asa exista si la animale.
Si asa cum, Mary, Ally a Laurei NU are dungi pe codita si ESTE fata, mai pot exista si altfel de exceptii. Eu nu zic de Ares ca este fata, dar exista fete care canta si asta nu este regula. Nu canta ca un baiat dar canta pentru ca imita ce aud.
Nu inteleg de ce m.ati luat asa dar numai conteaza.
Sanatate multa la toate animalele voastre, si daca vi se pare vreodata ceva ciudat la animalul vostru, nu treceti cu vederea doar pentru ca va zice cineva ca sunteti nebun si ca este sanatos tun, voi va cunoasteti cel mai bine animalul si daca sesizati ceva nu treceti cu vederea!
O zi buna.

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,888 (edited by necunoscuta 15-06-2010 10:18)

Sa va traiasca pasaricile !! Nu va mai enervati ca stresati si pasarile ! tongue

Simo

6,889

O alta metoda prin care va puteti da seama.. e relatia dintre nimfe. Uite la mine nu mai e nici un dubiu ca e fetita, dupa cum se inteleg. Nu exista nici un pic de atractie intre ele, Yuzu mai degraba ar flirta cu o cutie decat cu Misa big_smile smile), dar se inteleg bine, stau pe leagan impreuna, prin casa tot impreuna vor sa fie. Eu sunt convinsa acuma ca e fata, si va pot spune ca si fetele pot fi galagioase si melodioase dar nu in triluri.
Un mascul canta sunete unul dupa celalalt foarte rapid, le leaga, face o melodie, e ca o piesa la pian cantata de un profesionist fata de un stangaci care apasa fiecare clapa in parte, si distanta dintre note e prea mare, asta fiind fetita, cel putin asa e a mea. De imitat iarasi nu imita.. daca pun muzica sau ceva nu o afecteaza prea tare, nu incepe sa cante.
Eu zic sa nu va ambalati prea tare, timpul isi spune cuvantul.

6,890

amber wrote:

Am niste probleme... poate ma puteti ajuta voi  sad
In primul rand, am doua fetite, si deja Yuzu, a inceput sa flirteze cu o cutie... si imi pare foarte rau pentru Yuzu dar pentru binele amandurora trebuie sa o dau ca sa aiba amandoua pereche. Deci caut pe cineva care is absolut sigura ca se pricepe la nimfe si e dispus sa ii  ofere Yuzucai toata dragostea si condiitile de care are nevoie si o pereche binenteles.
Eu sunt din Bistrita..

Uff, ce pacat ca nu esti mai aproape. sad eu am un baietel si as vrea sa ii iau o pereche.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,891

deyseby wrote:

Mihai, nimfele nu sunt precum perusii.Ele nu se iubesc mereu. Mai mult se cearta. Se iubesc si se ciugulesc numai in perioada in care sunt in calduri.

atunci m-am linistit si eu big_smile

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,892 (edited by amber 15-06-2010 13:07)

iloveanimals wrote:
amber wrote:

Am niste probleme... poate ma puteti ajuta voi  sad
In primul rand, am doua fetite, si deja Yuzu, a inceput sa flirteze cu o cutie... si imi pare foarte rau pentru Yuzu dar pentru binele amandurora trebuie sa o dau ca sa aiba amandoua pereche. Deci caut pe cineva care is absolut sigura ca se pricepe la nimfe si e dispus sa ii  ofere Yuzucai toata dragostea si condiitile de care are nevoie si o pereche binenteles.
Eu sunt din Bistrita..

Uff, ce pacat ca nu esti mai aproape. sad eu am un baietel si as vrea sa ii iau o pereche.

Da si mie imi pare rau sad , vreau un stapan iubitor pentru fetita mea ^^

6,893

Sabrina, ti-am dat un exemplu care a facut test adn si ti-am zis ca daca as putea te-as ajuta sa-ti faci o pereche as face-o cu mare drag . Depinde ce ai interpretat tu. Cand te calmezi vei spune ce vrei sa faci pana la urma. Totul este sa ai rabdare.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,894

Buna,azi i-am luat lui kiki si lui paco o punga de mancare de la vitakraft"Australian" cu eucalipt.Vreau sa stiu daca le face vrun rau eucaliptul  big_smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

6,895

Pai daca e facuta mancarea cu eucalipt, iti dai seama ca n-au pus producatorii eucalipt in mancare ca sa le faca rau smile . Si eu i-am cumparat lui Angel din asta..este foarte diversificata big_smile ..e foarte faina smile

Iusti

6,896

daca le-ar face rau nu ar mai pune in mancare  tongue

6,897

ms  :heart:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

6,898

:k:

6,899

Astazi sunt tare tare suparata !  :cry: Acum cand scriu , plang ...  :cry: Nu stiu ce s-a intamplat dar cand am venit acasa de la munca am gasit picaturi de sange pe jos sub copacel si Sonny nu mai poate sa puna piciorul stang jos ... are sange si pe picior in portiunea unde incepe puful la picior .  :cry: Nu pot nici sa-l prind ... nu cred ca este rupt ! M-am uitat cand era pe scarita si nu pare rupt !Am eu impresia ca asta e din cauza lui Ally ! De la un timp ea cocodaceste , dar nu-l lasa nici pe Sonny sa se apropie de ea si da tare cu ciocul ... am prins-o de mai multe ori ... nu stiu ce are !!! :furios: Daca vrea alti pui de ce nu-l lasa pe Sonny ???
Asta ar fii prima problema ... A doua este ca cel de-al doilea pui nu poate sa calce in piciorul drept ... am vazut eu acum mai multe zile dar am zis ca e amortit ... acum cand a inceput sa zboare am vazut ca nu se prinde decat cu un piciorus . Cred ca e din nastere ... Am sa ma uit pe poze , desi stiu mai mult ca sigur ca deaia nu putea sa stea la poza ca nu statea decat pe un piciorus ... Oricum am sa-l pastrez eu  :angel: ... asa a vrut Dumnezeu ...
Este posibil sa-l fii muscat Ally pe Sonny ??? Eu la asta ma gandesc ... altceva nu poate fii ... nu are ce altceva sa fie !!! Am sa incerc sa fac poza ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,900

Se poate sa.l fi muscat Ally sau sa se si taiat cumva in osul de sepie. Daca nu este nui si este ros, lasa o margine foarte taioasa care il taie imediat daca s.a zbatut prin preajma lui sau daca s.a atins de el.

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]