Re: hamsteri pitici
multumesc pattyto :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
multumesc pattyto :pup:
dany: ce frumos este dobi seamana foare mult cu al meu
bianca :este foarte frumos micuta ta imi place mult culoare si al meu incepe sa ma certe daca il trezesc
da,exact asta facea :hihi: ma certa,si sa vedeti ce pozitii noi are ea de somnic :hihi: mor de ras ...sta cu picioarele intinse pe sticla acvariului (isi da talajul la o parte) si sta asa cu falcutele pe sticla :heart: am sa incerc sa o prind intr-o poza
Adaugat: 14-06-2010 16:23
si o alta pozitie de somn a lui Mandy :nani: ... "pfff caldura asta :sol: "
ce scumpa e
haideti sa ne vedeti si pe noi somnorosi
pozele sunt neclare fiindca sunt facute prin cusca...
Dany e foarte dragalas hamsterul tau, dar cum de are gratarul ala jos? sau era in vizita la colivia perusului ? :hihi:
e un scump :pup:
E in colivie la papagali. In multe seri cand ii dau drumul prin casa intra in colivia papagalilor si ii sperie.
Adaugat: 15-06-2010 12:22
uff vezi ca Mandy s-a indragostit de Dobby al tau :hihi: e foarte frumos si musculos :hihi:
Mandy ii trimite un filmulet si 1000 de :pup:
Bianca nu ii mai pune vata in cusca. E prea cald sa ii mai pui vata sau altceva care sa ii tina sa de cald, eu lu dobbytsa nu-i mai pun nimic in casuta pt ca da totul afara , nu mai suporta nimic plus ca nu mai doarme acolo, se culca sub rotita, da tot talajul la o parte de sub rotita si doarme acolo, fiind atat de cald il cred.
Mai ales ca am acvariu si se formeaza efectul de sera. Cu toate ca nu prea il tin in cusca, rare ori cand doarme acolo, in marea majoritate a timpului e prin casa, doarme sub sifoier. :hihi:
uff stiu Dany,acum am facut curat in cusca si i-am lasat ff liber,doar talaj iar in casuta nu am mai pus nimic
Asa e bine. Apropo, schimba semnatura. :hihi:
cum adica sa o schimb? sa pun poze noi la semnatura?
aaa, scuze, acum am vazut ca sunt ingerasi.
Mandy :heart:
ghemotoc scump :heart: e asa de dulce :hug:
multumesc :pup: :hug:
hamstericu
mic
dulcic
primeste de la mine un pupic! :pup:
:hamster:
iiii ti-ai luat hamster? sa-ti traiasca si sa te bucuri de el/ea :hamster: :heart: :pup:
l-am avut 3 saptamani apoi l-am dat ca mirosea si nu mai erau ai mei de acord sa-l tin
apoi mi-am luat perusul
Of doamne ce minunatii de prichindei...sa va traiasca la toti sa fie sanatosi cat mai mult timp...
Eu am trecut peste moartea lui Pufu, nu l.am uitat si in fiecare zi trec prin locul unde l.am ingropat care este fix in spatele blocului...
Nu cred ca voi mai putea sa.mi iau vreodata, trec prin petshopuri, ma uit la ei ii admir dar nu cred ca mai sunt in stare...cel putin in momentul asta nu
cate ghemotoace de blanita avem aici... Care mai decare mai frumos si mai bine ingrijit.Felicitari.
Adaugat: 24-06-2010 22:45
...continuare
Adaugat: 24-06-2010 22:46
ultima
Adaugat: 24-06-2010 22:47
la plimbarica in bilutele noastre cea in bila galbena e Mandy si cea cu bila verde e Degetica
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1hh7f_lIOwg[/youtube]
mi se par foarte haiosi!
E bine sa mai faca si un pic de miscare! Imi place ca ii pui la "munca" !!
Hehe ce frumos sta in prima poza!
. Si cate jucarii frumoase are! Rotita nu are?
multumesc,are si rotita,dar era seara,si seara nu io las ca face galagie :hamster:
uite aici se vede rotita dar cand are rotita (ziua) ii scot castelul ca e prea aglomerat
si seara cand ii scot rotita ii pun castelul
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici