6,826

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Sabrina imi pare rau ca micutii tai au raie ! Sper sa se faca repede bine !  :hug:
La noi in schimb a mai intervenit o problema ! Si o veste buna !
Incepem cu vestea buna : primul pui a inceput sa manance singur ... biscuiti ... si a incercat si semintele ! Punem si poze !   1. "I-am luau locul lui tati !" 2. "Ce bun e biscuitele !"
Problema este ca azi eu am fost la servici si m-a sunat mama disperata ca nu il gaseste pe primul pui !!! Am inceput sa fac 13-14 !  :wow:   Ca sa ma sune dupa 10 minute sa-mi spuna ca puiul era pe balcon , dupa lada cu scule a sotului intr-un colt ! A incercat si el aripile !  smile  smile si nu a mai stiut sa iasa de acolo ! L-a luat si l-a pus in colivie , ca dupa o ora sa ma sune iar sa-mi spuna ca acum s-a ascuns dupa cosul de gunoi !  smile A zis mama sa-mi angajez bodyguard la pui !  smile  smile  smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,827

A iesit din ou astazi la pranz primul puiut. Dar ceilalati 3-4 nu ar trebui sa iasa si ei la scurt timp?
Am verificat acum o saptamana ouale la intuneric cu o lanterna, numai unul mi s-a parut ca nu ar avea acele venisoare rosii, l-am marcat cu o carioca si l-am pus totusi la loc. Dar poate nu ma pricep eu.
Au primit ou la pranz si mananca cu mare pofta.
Puiul scoate sunete mai puternice cand este hranit. M-am uitat si tatal il hranea, iar mama tot il pigulea si ea in timpul acesta. Interesant ca parintii nu au pufait deloc cand am ridicat capacul in timp ce il hraneau.

6,828 (edited by george89 11-06-2010 20:39)

flyaway70 wrote:

Sabrina imi pare rau ca micutii tai au raie ! Sper sa se faca repede bine !  :hug:
La noi in schimb a mai intervenit o problema ! Si o veste buna !
Incepem cu vestea buna : primul pui a inceput sa manance singur ... biscuiti ... si a incercat si semintele ! Punem si poze !   1. "I-am luau locul lui tati !" 2. "Ce bun e biscuitele !"
Problema este ca azi eu am fost la servici si m-a sunat mama disperata ca nu il gaseste pe primul pui !!! Am inceput sa fac 13-14 !  :wow:   Ca sa ma sune dupa 10 minute sa-mi spuna ca puiul era pe balcon , dupa lada cu scule a sotului intr-un colt ! A incercat si el aripile !  smile  smile si nu a mai stiut sa iasa de acolo ! L-a luat si l-a pus in colivie , ca dupa o ora sa ma sune iar sa-mi spuna ca acum s-a ascuns dupa cosul de gunoi !  smile A zis mama sa-mi angajez bodyguard la pui !  smile  smile  smile

foarte tari puii tai big_smile cred ca s-a saturat saracu sa stea in colivie si vrea ceva nou, bine ca l-ati gasit, pana la urma o sa il afli dupa dulap   smile   :pup:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,829

Laura, se vede ca mama ta este o femeie care iubeste animalele. Daca era atat de stresata de fiecare miscare a puilor, i-ti dai seama. O pupam si sa fie sanatoasa sa aiba cat mai multa grija de voi si de pui.
Floo sa nu stresezi prea mult parintii. Sa-ti traiasca puiutul si sa dea Dumnezeu sa-ti iasa toti puii. Da posibil ca primul ou sa nu fie fertil. Sau ultimul. Oricum sa aiba tote conditiile pt ca puii sa creasca sanatosi. Sa auzim de bine in continuare.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,830

Va multumesc.

6,831 (edited by Misu85 12-06-2010 08:56)

venim si noi cu poze  :heart:

Adaugat: 12-06-2010 09:50

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ex3tdxt4qgQ[/youtube]
si un videoclip

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,832

:k: f frumoase nimfele voastre, sa va traiasca

6,833

inca 3 poze  :heart: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kl-i0P_ZrY4[/youtube]

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,834

ce frumos mananca in ultimu video, femela lui Pufi tot arunca cojile pe jos, nu le lasa in recipientu pt mancare. plus ca mai mult mananca fugitiv, parca ar fi la ceva concurs  :maimuta:

6,835 (edited by flyaway70 12-06-2010 16:14)

deyseby wrote:

Laura, se vede ca mama ta este o femeie care iubeste animalele. Daca era atat de stresata de fiecare miscare a puilor, i-ti dai seama. O pupam si sa fie sanatoasa sa aiba cat mai multa grija de voi si de pui.

Multumesc Mary !  :pup: Da , asa este ! Mama iubeste animalelel la fel de mult ca noi , altfel nu ar mai fi oprit pisica cand a adus-o fratele meu acasa !(asta acum vreo 7-8 ani) La fel de mult iubeste si baiatul meu animalele si vrea un caine ! Numai ca nu pot sa mai iau si un caine acum ... Poate doar dupa ce moare pisica de batranete (Doamne fereste ! sa fie cat mai tarziu cu putinta !) Pana atunci poate ne marim noi familia de inaripate ! Vom vedea ce va fii !
Mama este bodyguardul puilor !  smile  smile  smile Am insarcinat-o sa vada ce fac puii de cate ori aude ca tipa parintii ! Asa este cand esti acasa tot timpul , vezi de animalute !  tongue

Si George : Nu am cum sa-l gasesc dupa dulap ca am mutat dulapul in balcon si am pus colivia in locul lui ! Da ! Asa este de cand am luat-o pe Ally : dulapul sta in balcon ca nu mai aveam loc sa pun si colivia ! smile smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

6,836

bublles, sper ca nimfulinii sa se vindece cat mai repede!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,837

Of...ms mult Ralu....nu stiu ce sa mai zic parca sunt blestemata sad .
Trebuie sa stau sa alerg dupa ei prin casa ca sa le dau niste picaturi pe ceafa si va trebuii sa le dau pe tegumente vitamina A si E dar mai am de rezolvat niste chestii pana sa fie gata amestecul...sa vezi atunci chin...or sa ma urasca amndoi...dar nu am ce sa le fac.

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,838

Sabrina,sincer imi pare rau pentru motati.Dar ma intreb eu de unde au putut lua boala?Nu ramane decat sa te sacrifici acuma putin sa poti sa-i vindeci,chiar daca e greu.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,839

Se pare ca Mango a avut.o de la incput, din crescatorie, pentru ca pe Ares cand l.am luat nu avea absolut nimic. Am inteles ca se mai face si de la alimentatie necorespunzatoare sau bacterii fungii luate din mediu dar la mine nu a fost cazul.

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,840 (edited by flo8200 12-06-2010 19:05)

deyseby wrote:

Floo sa nu stresezi prea mult parintii. Sa-ti traiasca puiutul si sa dea Dumnezeu sa-ti iasa toti puii. Da posibil ca primul ou sa nu fie fertil. Sau ultimul. Oricum sa aiba tote conditiile pt ca puii sa creasca sanatosi. Sa auzim de bine in continuare.

A iesit si al doilea puiut. Am verifica restul oualor la intuneric cu lanterna. Dintr-un ou chiar se auzeau piuituri. Dar doua oua cred ca sunt infertile. Unul il marcasem de acum o saptamana.
Oricum ma bucur mult si daca vor fi 3 pui.

6,841

Poze cu cea mica ! A iesit din cuib si ea !  :hug:  :bravo:

Adaugat: 12-06-2010 21:58

Si inca 3 !  :angel:  :angel:  :angel:

6,842

Ce frumos e.Sa va traiasca o mie de ani.  :hug:

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

6,843

flyaway70 wrote:
deyseby wrote:

Multumesc Mary !  :pup: Da , asa este ! Mama iubeste animalelel la fel de mult ca noi , altfel nu ar mai fi oprit pisica cand a adus-o fratele meu acasa !(asta acum vreo 7-8 ani) La fel de mult iubeste si baiatul meu animalele si vrea un caine ! Numai ca nu pot sa mai iau si un caine acum ... Poate doar dupa ce moare pisica de batranete (Doamne fereste ! sa fie cat mai tarziu cu putinta !) Pana atunci poate ne marim noi familia de inaripate ! Vom vedea ce va fii !
Mama este bodyguardul puilor !  smile  smile  smile Am insarcinat-o sa vada ce fac puii de cate ori aude ca tipa parintii ! Asa este cand esti acasa tot timpul , vezi de animalute !  tongue

Si George : Nu am cum sa-l gasesc dupa dulap ca am mutat dulapul in balcon si am pus colivia in locul lui ! Da ! Asa este de cand am luat-o pe Ally : dulapul sta in balcon ca nu mai aveam loc sa pun si colivia ! smile smile

ti-ai luat masuri de precautie  smile  smile  sa fie sanatosi!

6,844

flyaway70 sunt foarte frumosi,sa creasca mari si voinici

Prietena animalelor   ~Madalina~ :heart: :perus: :perus: :perus: :perus:

6,845 (edited by deyseby 14-06-2010 06:57)

Laura pupam puiutii.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,846 (edited by Misu85 13-06-2010 12:17)

inca trei poze voi mai pune mai pe seara inca o serie, si un videoclip cu al-doi-lea jucator de Darts [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V4ip4mO3JRU[/youtube] si imi cer scuze ca nu am putut filma intrun loc ca venise pacolina pe aparat..

==>Misu<==

6,847

Mortal baietelu, vreau si eu unul la fel  :heart:

6,848

o sa ai si tu intro zi buna hai sa mai pun cateva poze, prima poza sa suparat paco ca il luase pacolina jucaria lui  smile o sa mai revin cu videoclip mai pe seara

==>Misu<==

6,849

Paco e ala fioros, nu?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,850

da, e cam ratacios cu ea nu vrea sa se iubeasca oricum abia a venit,2 poze si cam atat pt azi

==>Misu<==