5,776 (edited by lupu 12-06-2010 00:27)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

eu cred ca e fata
ca are nasul maro si de obicei baietii au nasul albastru si fetele maro(adulti)
dar nus sigura asa ca mai asteapta pareri

Prietena animalelor   ~Madalina~ :heart: :perus: :perus: :perus: :perus:

5,777

Atentie la posturile multiple madalinakim! Foloseste functia de editare pe ultimul tau mesaj.

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

5,778

Am revenit si eu dupa o puza de cateva zile cu cateva poze noi cu puiutii care au crescut foarte mult big_smile
PS: Sa nu cumva sa credeti ca ii tin in colivia aia minuscula tongue I-am pus acoo doar ca sa le pot face o curatenie generala n voliera si cu ocazia aia le-am facut si cateva poze big_smile

Adaugat: 12-06-2010 14:22

Inca cateva

Adaugat: 12-06-2010 14:23

Inca 3

Adaugat: 12-06-2010 14:24

Ma scuzati am uitat sa pun pozele  :rusine:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,779

ii ador pe toti...iti vine sa-i papi de dragalasi  :heart:

5,780

Atatea sper ca va plac smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,781

Estera,sunt asa de scumpi....   :heart:   :heart:   :heart:   :pup:  Bravo tie si micutilor parinti ,ati facut o treaba super.  :bravo:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,782

:bravo:  Foarte frumosi Estera...mi se pare mie sau ai patru baietei acolo??? trei albastrii si unul galben pied ???...frumosi, sa-ti traiasca!!!  :lma:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

5,783

:fluture:

Simo

5,784

Eu am o problema grava si va rog sa imi raspundeti cat mai rpd sad......
Femela incepand de astazi a iceput sa dea din coada ca un caine cand este fericit..foarte des si ina celash timp da si din cioc de parca ar vorbi...mai facea si inainte dar foarte rar(max de 2 ori pe zi cate 1 minut) acum este intens...Tine si aripioarele "mai culcate" am zis ca poate e de la caldura dar nu este...am bagat-o in caditza si nu vrea sa faca baie.

MA INGRIJOREAZA FAPTUL CA ESTE A 3A OARA CAND FACE OUA(PRIMA NU A TERMINAT DE CLOCIT CA I-A MURIT PRIMUL PUI SI AM ARUNCAT OUALE SI I-AM PUS CUIBU DUPA 3 LUNI) IAR DE DATA ASTA A TERMINAT...CEI 5 PUI SUNT BINE SI SANATOSI DAR ACUM CA ESTE DEJA TIMPUL(CRED) SA DEPUNA OUA SE COMPORTA RAU DE TOT...IN AFARA CA DA DIN COADA CA O NEBUNA MAI BATE SI CEIALALTZI PUI sad( VA ROG RASPUNDETI-MI REPEDE

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

5,785

Va multumesc tuturor pentru aprecieri smile
Setris eu defapt cred ca am 5 : 3 albatrii, unul verde si cel galben Acum nu stiu exact opana mai cresc ca inca sunt mici
Simo sunt foarte frumosi micutii sa-ti traiasca

5,786 (edited by pattyto 12-06-2010 14:56)

cred ca al meu are raie pt ca are coaja sub penele de langa cioc ce sa-i dau sa treaca repede, in afara de uleiurile alea cu vitamina A pot sa-i mai iau cv? intr-un articol scria ca trebuie inmuiate crustele in ceai de musetel apoi sa le iau eu incet atat cat pot si apoi sa dau cu vitamina A, dar al meu sigur nu sta sa umblu eu la crustele alea.............sau e posibil sa aiba asa de la naparlire?

5,787

pattyto wrote:

cred ca al meu are raie pt ca are coaja sub penele de langa cioc ce sa-i dau sa treaca repede, in afara de uleiurile alea cu vitamina A pot sa-i mai iau cv? intr-un articol scria ca trebuie inmuiate crustele in ceai de musetel apoi sa le iau eu incet atat cat pot si apoi sa dau cu vitamina A, dar al meu sigur nu sta sa umblu eu la crustele alea.............sau e posibil sa aiba asa de la naparlire?

pune o poza.poti sa il dai cu ulei alimentar.

5,788

alexandra am pus poza pe pagina anterioara dar nu se vede absolut nimic din cauza k zona e acoperita de pene ...eu vad atunci cand isi curata penele sau se scutura  neutral si are o cojita destul de mare

5,789

george155 wrote:

Eu am o problema grava si va rog sa imi raspundeti cat mai rpd sad......
Femela incepand de astazi a iceput sa dea din coada ca un caine cand este fericit..foarte des si ina celash timp da si din cioc de parca ar vorbi...mai facea si inainte dar foarte rar(max de 2 ori pe zi cate 1 minut) acum este intens...Tine si aripioarele "mai culcate" am zis ca poate e de la caldura dar nu este...am bagat-o in caditza si nu vrea sa faca baie.

MA INGRIJOREAZA FAPTUL CA ESTE A 3A OARA CAND FACE OUA(PRIMA NU A TERMINAT DE CLOCIT CA I-A MURIT PRIMUL PUI SI AM ARUNCAT OUALE SI I-AM PUS CUIBU DUPA 3 LUNI) IAR DE DATA ASTA A TERMINAT...CEI 5 PUI SUNT BINE SI SANATOSI DAR ACUM CA ESTE DEJA TIMPUL(CRED) SA DEPUNA OUA SE COMPORTA RAU DE TOT...IN AFARA CA DA DIN COADA CA O NEBUNA MAI BATE SI CEIALALTZI PUI sad( VA ROG RASPUNDETI-MI REPEDE

George, vezi ca nu cumva sa aiba vre-un ou blocat pe traseu, examineaza-i cu atentie zona respectiva, vezi daca nu este umflata, si separ-o de pui.  sad

Adaugat: 12-06-2010 20:12

silviu wrote:

Astazi mi-a zburat masculul puilor mei, cei doi sunt hraniti de femela, dar se simte lipsa lui. Curand ii voi lua un partener, doar dupa ce puii vor manca singuri.  :cry:

sad  Vaaaii nu pot sa-ti spun cat de rau imi pare...dupa ce te-ai chinuit atat cu el sa-l pui pe picioare, pune colivia afara poate il striga mandra si vine inapoi...

5,790

Nu stiu daca este oul...intra 5-10 minute in cuib si iese inapoi...Daca maine nu il face dimineata o ung cu un pic de ulei sa o ajut..alta cale nu stiu...
Si sa o separ de pui....Din ditamai cusca(voliera) sa ii pun in cealalta mica...nu stiu ce sa zic...

Nu gasesc stapani puisorilor mei...si sfatul mamei este sa ii duc la magazin ceea ce nu imi convine deloc...voi ce ziceti?

5,791

Nu, eu zic sa astepti pana cresc puii, un mascul nou nu o sa-i adopte, mai rau o sa stresezi femela, nu poti sa stii daca il va acepta femela, poate il va bate sa-si apere puii...mai ai rabdare.  :pup:

Va pun acum o poza care am facut-o azi intamplator...baietii erau la o barfa mica . :hihi:

5,792

george155 wrote:

Nu stiu daca este oul...intra 5-10 minute in cuib si iese inapoi...Daca maine nu il face dimineata o ung cu un pic de ulei sa o ajut..alta cale nu stiu...
Si sa o separ de pui....Din ditamai cusca(voliera) sa ii pun in cealalta mica...nu stiu ce sa zic...

Nu gasesc stapani puisorilor mei...si sfatul mamei este sa ii duc la magazin ceea ce nu imi convine deloc...voi ce ziceti?

Eu cred ca ideea era sa o pui pe femela in aia mica si puii in voilera,dar nu stiu daca va mai depune oul  daca e intr-o colivie mica,hmm...pai eu zic,uleiul cred ca o va ajuta dar nu are nimic daca ii pui mana la cloaca sa vezi daca e umflat,succes

5,793

silviu imi pare rau de mascul.  sad  ..oare unde o fi saracu, sigur isi doreste sa vina acasa...dar  macar e bine ca nu e iarna afara si nu ingheata de frig...cred ca o sa se descurce si o sa-l gaseasca cnv sa-l ia acasa sau poate a intrat in balconul cuiva big_smile
femela ii are pe puisori, deci daca ii iei mascul cred ca ar trebui sa mai astepti un pic  big_smile

5,794

am si eu o problema,femela mea se scarpina foarte des,si are ceva cu ungiile de la picioare,isi da din coada ca un caine si des,din cate stiu eu nu s-a imperecheat,baiatul se scarpina si el foarte des,azi i-am spalast si era recisoara apa(nu rece tare)si s-a udat foarte tare la burta si la picioare,a si baut,dar chestia cu unghiile sa si le roada facea parca dinainte sa se unda asa si cu scarpinatu la fel,ne-am mutat la bunici si  cand ne-am mutat i-am scos cu colivia afara,in masina era fff cald si am dat drumu la geam,sper sa nu ii fi prins curentul dar de cand ne-am mutat a inceput sa fie mai ciudata,ii cad ff usor penele si mai stranuta dar fff rar,ce sa fac va rog ajutati-ma,cum v-am spus cu o pagina in urma a inghiti o bucata mica de oja dupa unghia mea,mie foarte frica,nu a racit deloc de cand am luat-o,ce sa fac?  :cry:

5,795

Silviu imi pare foarte rau pentru mascul ca a zburat si pentru femela si puisori ca au ramas singuri sad
Setris sunt foarte draguti baieteii tai sa-ti traiasca  :pup:
Astazi a iesit si ultimul puisor din cuib si sunt toti fericiti pe afara , singura problema fiind caldura sad
Oare pot sa iau cuibul jos sau sa il mai las cateva zile ca poate mai intra in el noaptea?

5,796

silviu,imi pare rau pt. mascul! :cry:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

5,797

Estera ai 2 posibilitati una fiind cu risc.
1)Lasi cuibul ca unii pui au obiceiul sa se intoarca in cuib in primele seri dar fiind periculos pentru ca femela se poate imperechia cu masculul daca nu a facut-o deja cum a facut si la mine.
2)Iei cuibul dar puii il pot cauta..

5,798

:nb:  noapte buna la pufosi .

5,799

mihay vreau si eu 2 pui de perusi te rog daca mai ai de vanzare as prefera de 1 luna,care stau pe mana te rog,te rog,c cat ii vinzi?

5,800

madalinakim vezi ca ti-am trimis un mesaj privat!