Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
Multumesc Estera. Ei sunt copilasii mei. Sa ne traiasca tuturor.
Vad ca pe aici nu prea mai posteaza lumea... asa ca mi-am promis sa il fac pe Paco vedeta topicului. Avem sesiune foto azi.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
Multumesc Estera. Ei sunt copilasii mei. Sa ne traiasca tuturor.
Vad ca pe aici nu prea mai posteaza lumea... asa ca mi-am promis sa il fac pe Paco vedeta topicului. Avem sesiune foto azi.
Ce frumos ai facut poza,Simo.Cautam si eu acum site-uri cu care sa pot decora.Tu cu program le-ai facut?
Eu le-am modificat cu un program pe care il am in calculator. E mai simplu sa ai programul direct in clc. Si mai pot face rost de ceva programe. Asta e ceva mai simplut... MagiC Photo Editor. Poti suprapune... adauga imagini din astea dragute... poti face destule. Acum mai iau si eu de la cineva un program 2 . Si revin cu poze modificate.
Ce fain. :elefant: Multumesc mult. :pup: Si asa n-am ce face,asa ca ma apuc de creat si editat fotografii.
si ai mei au avut azi sedinta foto a 2 imagine este din a dua zi de cand am adus masculul
ps:necunoscuta rosella ta este ff frumoasa si cei mici la fel ce bn se inteleg sa iti traiasca :heart:
Ce frumosi ,Dan.Pupici pe cioculete mici. :pup: Se pare ca astazi multa lume se ocupa cu sedinte foto si editari de foto.
Simona,ce ma bucur pentru program. :pup: E super,acum am ce lucra..... :maimuta:
Ma bucur Ramona ca iti este de folos.
Dan, sa nu crezi ca se impaca asa de bine. Cei mici cam fugaresc Rosella.
F frumosi ai tai... Eu nici acum nu stiu ce sex e a mea.
va multumesc :merci:
superbi rosella,am si eu o intrebare,cat costa 2 rosella?
in jur de 300 ron
Eu am achizitionat numai unul la pretul de 250 de ron.
Adaugat: 13-06-2010 23:00
:bd:
Adaugat: 14-06-2010 11:10
:bd:
Foarte frumoase mogaldetele voastre ... :pup:
Multumim Ella. Ne era dor de tine... sa merg in vizita la topicul dedicat kakariki`lor sa vad noile poze?
Nu prea mai am timp de poze .... dar acum ma pot apropia de ei foarte mult fara sa mai fuga de mine... si chiar daca nu am mai scris de ceva vreme am citit toate postarile ...
bv tie ella :k:
:heart: S-a infiintat un pet-shop nou aici la mine si au adus ff multe pasarici, printre care si 4 roselle. 2 Crimson si 2 normale Si una dintre cele 2 crimson este galben cu rosu :heart: Asa mult imi doresc si eu una..
ce fai la mn in orasi am vazun numai normale
necunoscuta rosella ta este ff frumoasa :heart:
Si in Cluj-Napoca am vazut intr-un magazin de animale am vazut Rosella Crimson, sunt absolut superbi
rosella crimson sunt superbe,incantatoare,uimitoare(scuzati-ma ca vorbesc la modul feminin) :heart:
si f salbatice :bang:
da?salbatice?cum? wow :wow:
Multumesc Dan.
Madalina, Rosella nu e specia de pasare care sa interactioneze foarte mult cu omul. Este genul de pasare care impresioneaza prin aspect ( dat fiind penajul lor) . Nu sunt pasari usor de imblanzit, iar daca nu au fost invatati de mici cu omul, imblanzirea va fi dificila, daca nu chiar imposibila. Nu sunt pasari afectuoase , si pot manifesta comportamente agresive. Dar asta e la modul general... aici sunt persoane care si-au imblanzit rosellele. Eu cu al meu nu am reusit decat performanta de o apropiere la 10 cm distanta, atat.
l.e.: este o pasare inteligenta
multumesc mult Simo,nu stiam deloc,acest lucru
Cu placere . E un lucru bun de stiut inainte de a achizitiona o pasare din aceasta specie.
da,e un lucru fff bun de stiut
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans