Re: hamsteri pitici
eu dinaceasta le iau si sunt ff multumita
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
eu dinaceasta le iau si sunt ff multumita
Eu am festival de la Best Friends , ati mai avut probleme cu acest timp de hrana?
:cocos:
hmm la noi nu ma vazut aceasta marca de mancare....nush ce sa zic
Buna tuturor! Sunt noua pe aici...mi-a placut foarte mult acest forum pentru ca se vede ca proprietarii isi iubesc foarte mult animalutele si au grija de ele. Va trimit si eu poze cu Zoe (a se citi ca in engleza) a mea. E o hamsterita Campbel si o am de numai 3 zile de la Pet shopul din mall Cotroceni. Pentru cei interesati aveau acolo si Robo. Va pup
p.s. Ca sa stea cuminti in poze dati-le ceva de rontait...a mea se chinuia cu o bucatica mica de cascaval
Buna, nu am mai intrat de mult pe aici deoarece nu mi-a permis timpul, vreau sa va adresez o intrebare, se poate face baie hasterului? deoarece are blana uleioasa, daca se poate cum sa procedez?
Daca nu se poate ce alte metode de a curata hamsterului sunt?
Multumesc:D
Ii pui nisip marut intr-un castronas si o sa se curete singur. :hihi:
Adaugat: 27-05-2010 19:20
Buna tuturor! Sunt noua pe aici...mi-a placut foarte mult acest forum pentru ca se vede ca proprietarii isi iubesc foarte mult animalutele si au grija de ele. Va trimit si eu poze cu Zoe (a se citi ca in engleza) a mea. E o hamsterita Campbel si o am de numai 3 zile de la Pet shopul din mall Cotroceni. Pentru cei interesati aveau acolo si Robo. Va pup
p.s. Ca sa stea cuminti in poze dati-le ceva de rontait...a mea se chinuia cu o bucatica mica de cascaval
Ai grija sa nu exagerezi cu manacrea pt oamenii, nu-i da multa. Cascaval ii mai dau si eu dar foarte putin si foarte rar. :hihi:
Help! Am un hamster pitic de aproape o saptamana.Totul a fost in regula pana acum cateva zile.A inceput sa se scarpine.Nu am luat prea tare in considerare acest lucru asa ca am lasat'o in pace.Astazi am ramas socata!A inceput sa se scarpine excesiv si sa alerge prin cusca,sa se dea peste cap etc.Am incercat sa o iau in mana sa o linistesc dar a sarit ca din pusca.Noroc ca eram langa cusca fiindca a picat pe ea.A durat aproximativ 15 min.,dupa care s'a potolit.Mi'e frica sa nu inceapa iar.Este primul meu hamster si mi'e frica sa nu'l pierd.Am nevoie urgent de ajutor.Parintii mei nu prea ma ajuta cu nimic...(Hamsterul este primit...asa ca sunt pe cont propriu...)
Ce pot sa fac?Am decat 14 ani:| Cea din poza este printesa mea,Nala:)
Iti recomand alta mancare decat ce care se vede in poza ta. Nu din cauza paftului ca este ieftina, dar un hamster are nevoie de mult mai multe vitamine decat ce contine mancarea din cutia aia.
Cusca este prea mica, ai putea sa incerci sa i-o maresti sau sa i-o schimbi.
In legatura cu scarpinatul sunt mai multe cauze:
1. Din cauza talajului, probabil este prea mult praf in cusca sau folosesti un talaj cu arome.
2. ii e cald.
3. ii e sete(dar daca ii este ste nu s-ar scarpina).
Mersi mult de tot:* :hihi: :merci: iti raman datoare:*
Nu ai pentru ce. :pup: Cum se mai simte micuta?
Dany, de ce intri atat de rar? Poze cu Dobby te rog :pls:
Buna tuturor, asta e Shobitza a nostru.e un dulce de care te indragostesti imediat...
cat este de frumos :heart: sa iti traiasca hybris :sanatate:
multumesc... :k:
e foarte frumos ,sa-ti traiasca ! :hamster:
:hamster: multumim bianca :hamster:
foarte dragut pufuletzu`! :pup:
Poze cu micutul meu
Asa arata cand l-am luat :hamster:
Adaugat: 06-06-2010 10:27
Si asa arata acuma
Ce parere aveti?
ea e Mandy
Adaugat: 11-06-2010 13:19
iar ea e Degetica
foarte frumoase sa iti traiasca :heart:
frumos hamster irinuca :k: si ameu arata exact la fel :hamster:
uite mai jos cateva poze cu el ! a doua poza ma distreaza :heart: uitece frumos l-am prins cum statea pe poponetz :heart: ( nu are nimic la ochi nu va ingrijorati e doar blitz-ul )
am avut si eu exact asa dar l-am dat pt ca mirosea f tare a soricel de subsol desi ii faceam curat la 2 zile :wow: ai vostri nu miros? am avut si sirian dar ala nu mirosea nici dupa 3 zile ... :hamster: :heart:
Dany, de ce intri atat de rar? Poze cu Dobby te rog :pls:
Mary ma scuzi, sunt o nesimtita. :rusine: :rusine: sper sa nu mai intru asa rar dar nu prea mai am timp, nu stiu ce e cu mine, iar cand intru citesc toate mesajele noi :hug: o sa pun poze cu dobbyta astazi. :hihi:
Rares nu i-am mai vazut figura la soricelu tau de mult, ce mare s-a facut dar tot scump a ramas. :heart:
Dany-vip, ador a doua poze, daca l-as pride o dat pe nebunelul ala al tau cred ca de la atatia pupici din gri devine alb.
Adaugat: 14-06-2010 11:13
Uite-l mary pe dobby, un adevarat dobitoc.
Dany e foarte dragalas hamsterul tau, dar cum de are gratarul ala jos? sau era in vizita la colivia perusului ? :hihi:
e un scump :pup:
uff vezi ca Mandy s-a indragostit de Dobby al tau :hihi: e foarte frumos si musculos :hihi:
Mandy ii trimite un filmulet si 1000 de :pup: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7JnGv2nLsL0[/youtube]
ce scumpete of doamne.,mogaldeata mica..sa-ti traiasca :hamster:
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici