1,476

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Coco - cantand si pupandu-si jucaria

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LDLZwe5RCvA[/youtube]

Duet cu mami:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DTjXChmP4uE[/youtube]

Am avut un video, filmat inaintea celor 2 de mai sus, in care a cantat minute in sir, foarte frumos. Apoi s-a plictisit si a cantat ca in cele 2 video. Din pacate, pe primul nu stiu cum am reusit sa il sterg din aparat, dupa ce i l-am aratat unei prietene.

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

1,477

talentetu` mic! :pup:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,478

Ce frumos canta. Noi ne amuzam teribil pe seama lui. E un scump.    :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,479

:bravo: Coco, ce frumos canti!Esti dulce si foarte talentat.Pupicei pe cioculet

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,480

Alina, decat sa te risti sa i le tai sau sa te chinui sa i le pilesti, mai bine ii cumperi de la pet-shop bete abrazive (parca ca asa le zice). Se pun pe batul din colivia lui si au rolul de a toci gherutele smile
Of ce cantareti suntem noi  :heart:

1,481

ms Simona  :pup:  sper sa rezolv problema (mie si rusine ce brate am, parca am cazut intr-o tufa de cactusi  :cry: )
Claudia anul viitor va asteptam la eurovision , cu siguranta Coco va fi castigator. eu il voi vota si cred ca nu sunt singura.  :pup:

1,482

Multumim, fetelor! Noi inca exersam, si pe zi ce trece cantam tot mai bine...

Alina, sa stii ca si eu am aceeasi problema, sunt toata zgariata pe maini, si ma intreaba toata lumea ce am patit...  :rusine:

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

1,483

Alina,si eu sunt zgaraiata,dar acum iau o bluza cu maneca lunga pe mine si nu mai am probleme! smile

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,484

Claudia ai un cateret cu diploma in toata regula ...  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,485 (edited by suana 10-06-2010 17:09)

Claudia,faceti un duet pe cinste.  :bravo:  E asa de scump.  :pup:  Si noi mai avem zgarieturi de la gherutze,dar mai punem bete abrazive si se mai tocesc varfurile  tare ascutite.
Simona,dopul ala e joaca de copil pentru ea.Are o putere in cioc.....De asta n-o las sa roada ca ar face mari stricaciuni.Iese doar cand suntem acasa si pe arii restranse sau controlate.Masa,dulap.....mai merge in bucatarie dar acolo n-o prea las ,ca nu e protejata corespunzator si ma trezesc cu mobila  sau coliviile celelalte roase.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,486

smile Daca David a reusit sa roada colturile dulapurilor, usa etc. imi imaginez ce ar face Alexi  smile

1,487

suana wrote:

Claudia,faceti un duet pe cinste.  :bravo:  E asa de scump.  :pup:

Suana...da' Alexi ce zice? Am impresionat-o?  big_smile Daca nu, gasim alte metode sa o cucerim.  :angel:

Aseara au fost la noi vreo 50 de elevi, au venit cu serenada la sotul meu. Eu tot incercam sa le povestesc cum cere el pupici si cum canta, si cand colo, pe la ora 23 a inceput Coco sa bage niste mieunaturi, a inceput sa cante si sa fluiere. Copiilor nu le venea sa creada ce talent avem in casa. Ma mir ca nu s-a rusinat de prezenta lor. Se pare ca ii place sa fie popular, si s-o fi simtit tare stapan pe el, de a inceput sa faca spectacol in fata lor.  big_smile

1,488 (edited by lupu 12-06-2010 00:33)

Am cumparat si eu un papagal marele alexander de la domnul sorin balanoiu, dar nu sunt foarte incantata de el, mia spus ca este pui de patru luni dar nu este asa, are ochii galbeni nu ii are negri complet negrii cu este la puiuti de patru luni , si mai are si un tic isi roteste mereu capul facand cercuri de 360 de grade incontinu si ii apare si inelul negru in jurul gatului , cred ca a fost tinut in conditii  in conditii mizere, imi este mila de el, l-am si deparazitat cu sprai ca se scarpina intruna. A spus sa-l sun maine ca mi-l schimba , voi ce credeti , va rog ajutati-ma va rog

1,489 (edited by lupu 12-06-2010 00:32)

Nu are cum sa aiba 2 ani si ceva. Gulerasul incepe sa-i apara pe la 18 luni, daca avea 2 ani il avea deja bine format. Iar cercul ala il face pt ca asa ii place lui, cine stie. Daca atata lucru te enerveaza, ce o sa te faci cand o sa inceapa sa tipe, cand o sa iti roada mobila sau alte chestii?

1,490

nu ma enerveaza imi este mila de el, l-am dat si cu sprai de paduchi ca se scarpina tot timpul, se loveste si cu capul de gratii cand se roteste asa este foarte bland ,pot sa-l mangai, dar eu vroiam sa-l invat sa vorbeasca, vroiam un pui de 4 luni cum mi-a promis, are si ciocul rgariat ( cojit putin )rau Sper sa-l sun maine si sa mi-l schimbe cu un puiut.

1,491

alexandraradoi wrote:

Am cumparat si eu un papagal marele alexander de la domnul sorin balanoiu, dar nu sunt foarte incantata de el, mia spus ca este pui de patru luni dar nu este asa, are ochii galbeni nu ii are negri complet negrii cu este la puiuti de patru luni , si mai are si un tic isi roteste mereu capul facand cercuri de 360 de grade incontinu si ii apare si inelul negru in jurul gatului , cred ca a fost tinut in conditii  in conditii mizere, imi este mila de el, l-am si deparazitat cu sprai ca se scarpina intruna. A spus sa-l sun maine ca mi-l schimba , voi ce credeti , va rog ajutati-ma va rog

ala nu e un tic, isi misca asa capul din cauza ca e stresat .

1,492

va multumesc pentru raspunsuri si tine-ti pumni pentru maine sau duminica pentru marea schimbare(sper sa-mi dea un puiut frumos de marele alexandru) :cocos:  :cocos:

Adaugat: 11-06-2010 21:58

si trebuie sa-i fac ajutati-ma,sa numai faca asa

1,493

Of saracutu,sigur e stresat.Acopera colivia cu ceva ,si o sa vezi ca se linisteste.

1,494

Atentie la posturi multiple alexandraradoi! Foloseste functia de editare de la ultimul tau mesaj!

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

1,495 (edited by suana 12-06-2010 09:19)

Parca ar fi o jucarie stricata,maine ma duc sa-l schimb.  :furios:  De ce luati fara sa va consultati prima data sau sa vedeti ce cumparati???? E foarte stresat,de asta se comporta asa.Cu putina atentie,rabdare si grija se poate schimba complet.Dar na,atata timp cat exista garantii si se schimba animalele atunci cand nu sunt ,,bune'',de ce sa ne facem griji,nu?  :bang:   :bleah:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,496

suana wrote:

Parca ar fi o jucarie stricata,maine ma duc sa-l schimb.  :furios:  De ce luati fara sa va consultati prima data sau sa vedeti ce cumparati???? E foarte stresat,de asta se comporta asa.Cu putina atentie,rabdare si grija se poate schimba complet.Dar na,atata timp cat exista garantii si se schimba animalele atunci cand nu sunt ,,bune'',de ce sa ne facem griji,nu?  :bang:   :bleah:

Da Ramona,din pacate asa este.
alexandraradoi:Eu te-as sfatui sa nu renunti la papagal ,eu zic ca in cateva zile totul o sa fie ok.
Poti  sa vorbesti si cu un crescator sa-i ceri parerea ,de ex cu  alexandra-dia.Dar si eu zic ca este foarte stresat.Please te rog sa te mai gandesti.

1,497 (edited by lupu 12-06-2010 14:58)

Cand l-am cumparat a spus ca este pui de 4 luni, asta ma deranjeaza ca ma mintit, am vorbit dimineata cu el si a spus ca imi da un pui imi este foarte mila de el , dar nam ce sa fac, eu vreau unul sanatos ca am dat si foarte multi bani pe el, ma intalnesc cu el la , eu am mers pe incredere  am spus ca este un crescator bun,ca vinde pui si el.Tine-ti pumni am emoti mari sa vad ce puiut imi da, va multumesc pentru sfaturi  :cocos:  :cocos:  :cocos:  :cocos:

il am de 2 saptamani si face in continu,imi este mila de el ,dar nu am ce sa fac eu vreau un puiut

1,498

smile  poate o sa-ti para rau de decizia pe care ai luat-o, poate ar fi trebuit sa mai astepti.... parerea mea;din experienta iti spun pt ca si eu am luat un perus crezand ca e pui si voiam sa-l dau dar am asteptat un timp sa vad cum evolueaza iar acum nu l-as mai da pe nici un pui... ma bucur ca nu m-am pripit  :hihi:

1,499 (edited by necunoscuta 12-06-2010 10:34)

Rusine !! Daca nu-ti da nici de data asta un ``pui`` frumos... ce faci? Eu nu-ti tin nici un pumn ! Inteleg ca ti doresti ce e mai bun si mai frumos pentru tine... da nici sa vorbesti de el cu atata nonsalanta !

Simo

1,500 (edited by alexandraradoi 12-06-2010 10:53)

imi este foarte mila de el, dar ce sa fac, de ce nu mi-a spus de la inceput ,ca este bolnavior stresat, voi daca ati fi fost in locul meu ce faceati ,am spus sa nu cumpar din magazine ca nu stiu ce iau, si sa cumpar de la crescator si uite ce am luat, de ce sa-mi fie rusine ca am mers pe incredere, si imi doresc un puiut , sa-l invat eu de toate, sa ma joc cu el sa vorbeasca .