Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
Dia sunt superbi micutii ...cand l-am vazut pe cel galben daca nu citeam as fi zis ca e un kakariki.... :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
Dia sunt superbi micutii ...cand l-am vazut pe cel galben daca nu citeam as fi zis ca e un kakariki.... :pup:
Chiar frumosi. sa-ti traiasca!
cat de scumpii pott fiiii..:X:X:X:X:x :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: sa-ti traiasca alexandra-dia,asta e avantajul dak ii cresti de mici..poti sa le faci draga draga..cand vrei uh...:)) :pisica: :aga: sunt superbi
are o colega de-a mea un astfel de papagal dar nu reuseste sa-l imblanzeasca
din pacate, daca nu sunt crescuti cu mana, mai greu cu imblanzitul, dar nu imposibil... insa trebuie rabdare cu carul!
Adaugat: 05-06-2010 23:06
cat de scumpii pott fiiii..:X:X:X:X:x :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: sa-ti traiasca alexandra-dia,asta e avantajul dak ii cresti de mici..poti sa le faci draga draga..cand vrei uh...:)) :pisica: :aga: sunt superbi
Multumesc, asa este, nu numai ca i-am crescut de mici ci chiar din ziua cand au iesit din ou... aici aveau deja doua saptamani...
Ce amuzanta e a treia poza ... Imi plac si mie Crimson Rosella dar din cate stiam eu erau doar rosu cu albastru.. la tine vad ca cel rosu are mai multe culori, la fel si cel galben. Hm..
Cel galben este o corcitura cu C. R. Yellow - cred ca unul din bunicii lui era Yellow, pentru ca parintii sunt amandoi rosii...
iar cel verde, este la penajul de "bebe" care se va schimba la maturitate.
Aaa am inteles. Merci :pup:
:bd:
:heart: scump tare
daca o rosella are puf gri pe burtica si in rest are pene colorate inseamna ca inca este puiut?
:bd:
Adaugat: 07-06-2010 18:04
Al meu si acum are puf gri ... si nu e un pui. De fapt, penele la baza sunt gri.
stai linistita..asa este penajul lor e foarte dragutza,mai ales in poza dupa baitza...o scumpete :floare: :hug: :heart:
Stiu, eu nu imi fac probleme.
Inca ma gandesc la lucrul asta insa nu am luat o hotarare.
Ar fi pacat.. e prea frumoasa
Multumesc. Este intr-adevar o frumusete. Sper sa imi iasa din minte gandul asta. Sora mea mi-a propus sa il duc la ea macar o perioada, pana imi trece. Are si ea o nimfa.
Pai atunci incearca sa faci asta. S-ar imprieteni si cu nimfa si ai fi si ti-ar face si tie mai bine
:buzz:
ce frumoasa este sa iti traiasca :heart:
Multumesc. Tuturor sa ne traiasca.
Adaugat: 10-06-2010 17:14
astept si alte poze din partea voastra... eu promit sa pun de acum incolo.
Adaugat: 10-06-2010 17:16
Astia mici mi-au furat jucariile... las ca le vin de hac!!
Ce scumpa e .... ar fi pacat sa o dai .... :pup:
Intr-adevar, ar fi pacat. Incerc sa renunt la idee.
Adaugat: 10-06-2010 18:10
Poze calde. :fluture:
Adaugat: 12-06-2010 14:56
:fluture:
Vad ca se inteleg bine......pana la jucarii. :hihi: Sunt tare frumosi. :pup:
Multumesc. :hug: Chiar acum se fugaresc toti 3 pe covor. Le-am dat drumul azi de dimineata... au toata camera la dispozitie... dupa cum se vede din poze... au respectat juramantul si au facut caca pe unde se putea.
Sunt superbi sa-ti traiasca si sa fie sanatosi :pup:
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans