Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre
Da e in tratament cu ceai de menta ca face moale si picaturi Multivitaminco
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre
Da e in tratament cu ceai de menta ca face moale si picaturi Multivitaminco
Sabrina am si eu colivia ca a ta dar pe alb, ca mai erau doar mov si albastru si nu mi-au placut mai ales ca mai am una mai micutza mov.... dar roz imi place :heart:
Ares are alba daca te uiti mai sus
difera coliviile, gratiile sunt un pic mai departate la colivia lui ares si recipientele de mancare pozitionate diferit
acum se inteleg mai bine?
A da corect, dar forma si dimensiunile tot cam alea sunt.
Pai ce sa se intelegama daca nu se vad....tipa unu dupa altul, uneori....
Mai astept cateva saptamani, sa se obisnuiasca si Ares cu casuta lui cea noua, cu noi, cu casa, si dupaia am sa incerc sa il aduc pe Mango cu tot cu colivie unde este Ares...sa vad cum se comporta....macar sa stie fiecare ca are casuta lui....
Oricum cel care avea de suferi era Mango, ca Ares era in apele lui nu avea nicio treaba...ce am sesizat la Ares, canta si el mai mult decand numai sta cu Mango si desigur Mango canta si el
si ma sperie pe mine gasindu.l in fata geamului deschis
da am citit ca statea cocotat pe geamu de la baie ...bine ca l-ai recuperat si i-a revenit vocatia de cantaret
Scuze de offtopic, dar Sabrina, cand facea David moale il "vindecam" cu ceai de musetel. Facea foarte bine apoi
Merci :pup: o sa incerc si cu musetel
Foarte frumoase coliviile si cea roz e superba ...
casutele mele
Foarte frumoase.
Adaugat: 25-07-2010 18:43
Poze cu voliera papagalilor mei. Partea din stanga este a perusilor iar cea din dreapta a lui Alex ( kakariki) Nu e prea reusita pentru ca e facuta de mine si tatal meu si nu am prea avut uneltele necesare. :rusine:
e reusita si e foarte draguta!felicitari pentru munca depusa!
Multumesc :rusine:
nu te rusina ca e foarte reusita... decat sa dai o gramada de bani facuta de altu... mai bn o faci cu mana ta si e pe gratis... toate sunt frumoase... :k: :k: :k:
Multumesc si tie
estera e foarte frumoasa.felicitari.trebuie si eu sa ma apuc cu prietenul meu sa facem una mai mare pentru papagali.abia astept sa ne apucam de lucru
Multumesc ! Succes atunci sper sa iasa cat mai bine :k:
Nimfele Biancai sunt foarte frumoase, dar cusca e cam mica.....si mai bine nu mai continui...
Adaugat: 27-07-2010 17:02
De pe prima pagina, ma scuzati nu m vazut ca sunt si alte pagini.........Dar si voi ceilalti aveti niste colivii si niste pasari superbe :k:
1 colivia lu' Papi si a lu' Pipa
2 colivia lu' Chiky
3 colivia lu' Puiu si a lu' Puiutza
Frumoase
Poze cu voliera papagalilor mei. Partea din stanga este a perusilor iar cea din dreapta a lui Alex ( kakariki) Nu e prea reusita pentru ca e facuta de mine si tatal meu si nu am prea avut uneltele necesare. :rusine:
Estera poti sa pui mai multe poze cu voliera???:D
mie imi place voliera ta estera bravo tie felicitari pt.ca e munca ta :bravo:
Multumesc xxy
soso_best nu prea pot sa ii fac poze pentru ca e in balcon si unde e pusa e cam stramt locul si nu pot sa o fac mai de la distanta sa se vada in intregime bine
Estera e chiar reusita voliera felicitari :bravo:
Multumesc Ella :pup:
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre