Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Va multumesc tuturor. A mai iesit inca un puiut din cuib sa ii tina companie fratiorului sau si papa amandoi out fiert si mei :bravo:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Va multumesc tuturor. A mai iesit inca un puiut din cuib sa ii tina companie fratiorului sau si papa amandoi out fiert si mei :bravo:
pai fa o poza sa vdm si noi micutzii
Le-am facut cateva pozite la toti
1.Primul care a iesit din cuib
2.Al doilea care a iesit din cuib
3.Cei doi ramasi in cuib
Adaugat: 06-06-2010 15:29
1.Cei trei mici care iihranesc la mana
2. unul dintre puii care au ramas in cuib
3. Alt pui care a ramas in cuib
doamne dar ce dragalasi sunt :heart: :heart:
scumpii de ei...sa-ti traiasca :bravo:
abia astept sa iau si eu o femela poate imi fac si ai mei puiutzi :rusine: pff..dar mai este pana atunci :bang:
primul mi se pare cel mai dragalash, adica imi plac mie culorile alea :wis: , si ce ochisori au, sunt asa frumosi :X
banuiesc ca daca ii cresti de mici toti iti sunt blanzi nu?
Multumesc pentru aprecieri . Cel mai mare este intradevar deosebit seamana foarte mult cu tatal lui. Da sunt toti foarte blanzi dupa cum se vede si in poze ca imi stau pe mana si ma lasa sa ii pup si sa le fac ce vreau ca nu le este frica
Cei mari deja stiu sa zboare asa putin mai rau dar stiu prima reactie cand i-am scos din voliera a fost sa se ghemuiasca in mainile mele si dupaia au prins curaj si au dat o tura prin camera
:heart: ne bucuram la animalutele astea de parca ar fi copiii nostri..vedem cum ies din ou, pap, invata sa zboare eventual sa si vorbeasca un pic, dar daca sunt asa scumpi cine ar putea sa nu-i iubeasca :angel:
eu una mai tare sufar cand vad un animalut bolnav decat un om :wis:
Si eu iimi iubesc atat de mult animalele ca as face orice pentru ele mai ales cand sunt bolnave si vad ca nu pot sa le ajut sufar impreuna cu ele. Ai dreptate ca parca mai tare imi e mila de un animalut bolnav sau flamand decat de un om chiar daca poate nu ar trebui :rusine:
asta mai ales pt k omul mai vorbeste cu cei din jur...stie unde sa se duca sa se vindece, ce pastile sa ia etc plus ca multe si le face cu mana lui...
dar cu animalele e o responsabilitate din partea noastra, ele sufera in tacere...nu pot sa zica ce le doare..ce le framanta, nu stim noi ce e in capusoru lor si ce suferinta au asa ca e de datoria noastra sa ne dam seama si sa reactionam la timp
daaaar din fericire unele au norocul sa fie pe mana unor oameni care le iubesc si ar face orice pentru ele :sanatate:
Estera sa-ti traiasca micutii, si sa te bucuri de ei! :heart: In viitor sper ca o sa am si eu ghemotoace de astea dragalase...
Estera cum ai reusit...ai mei zburau haotic prin camera...acum stiu sa zboare perfect dar pe deget nici nu se discuta...sunt speriosi..cand bag mana in cusca zboara peste tot.Am si o oaie neagra care ii intarata pe toti.Al 3lea este un zapacit si jumatate sare peste tot si ii bate kiar si pe cei mari:)).
Cum sa ii fac sa stea pe deget?Acum cat ma mai pot bucura de ei pentru ca ai mei vor sa-i dau ce mi-ar fi placut sa am si unu albastru...Asta e
Va multumesc
George eu nu le-am facut nimik deosebit ca sa vina la mine ci pur si simplu iam mai luat in mana din cand in cand si s-au obisnuit si in loc sa fuga de mine se urca singuri pe mine.
mihai nici prin cel mai urat vis sa nu-ti treaca prin cap s-ai bagi in colivie ca i-ai distrus.in gasca mai mare ai mai multe sanse de inmultire decat in colivie.mihai un dezavantaj mare in voliera este ,sa fii atent sa nu se imperecheze fratii intre ei,si daca e vreunul bolnav dintre ei separal pana il insanatosesti.eu am o colivie,ii spun "colivia dispensar"unde in caz ca am probleme cu vreo unul il separ pana il fac bine.asta il consider eu singurul dezavantaj in voliera
)
ok, multumesc yokoman..eu deja ii bagasem in colivie si le-am pus si cuib. acum o sa ma duc sa-i bag cu totii in voliera, si am sa le mai pun vreo 2 cuiburi. multumesc inca o data pt sfat, eu chiar nu am avut de unde sa stiu!
vai sunt asa de draguti
sa-ti traiasca mult si bine
sa vezi ca o sa fie cei mai buni prieteni ai tai mai ales ca ii cresti de mici si nu o sa le fie frica niciodata de tine
estera,foarte draguti micutii,sa iti traiasca si mult succes in continuare,dar am si eu o intrebare:la cate saptamani ai voie sa tii puii in mana dupa ce se nasc?multumesc anticipat :pup:
estera,foarte draguti micutii,sa iti traiasca si mult succes in continuare,dar am si eu o intrebare:la cate saptamani ai voie sa tii puii in mana dupa ce se nasc?multumesc anticipat :pup:
Depinde de femela, eu am pus mana pe puii de-o zi fara probleme, nu sunt chiar sa fragili pe cat par :hihi:
Pentru a mentine curatenia in cuib trebuie sa pui mana pe ei sa-i scoti, sa cureti cuibul...femela trebuie obisnuita cu vizitele la "domiciliu" inca din perioada clocitului, bati usor in cutiuta pt. a o face sa iasa din cuib si ridici capacul sa te uiti la oute, pe oua nu este indicat sa pui mana, daca nu esti curat poti astupa porii naturali ce se afla in coja de ou si puii pot muri inainte de a iesi din ou.
Apropo Estera ce ai facut i-ai pus toti inapoi si femela s-a intors la puii ei?
Eu trebuie sa ii dau obligatoriu cred ca ii duc la magazin
(...Au inceput sa se bata.
Bicica parca tu erai din Italia...se merita sa le dai mei de la CLUB?Ca eu pana acum numai Raff le-am dat ca este tratat bine.Apropo ce le dai tu este amestecat cu morcov si rosii parca...pai sunt un tip doar mei si bucati de fructe parca eu d'ala folosesc
nu stiu ce sa zic George!cum nu am cunoscut care e mai buna si care nu am cerut la vanzatoare sa-mi dea ceva bun si mi-a recomandat Raff!nu ma ajuta cu nimic morcovii si rosile ca si asa alege doar meiul,dar nu am stiut!cand termin pe asta o sa-i cumpar tot de la raff dar alt fel!si legume si fructe ii dau eu separat,ca nu are rost sa-i mai cumpar asa ca 1 sfert din mancare i-o arunc1
cateva poze cu mini-voliera mea si cu perusii din ea ....
Adaugat: 07-06-2010 15:19
alte poze
toti sunt frumosi...mai ales ala alb cu bleo din ultima poza si dragutza casutza lor :bravo:
mihay sunt superbi :heart: am si eu o intrebare...din prima zi ai mei s'au "aranjat" in cap unul pe altul.oare sunt pereche ?!
si cam atat..
mihay sunt superbi :heart: am si eu o intrebare...din prima zi ai mei s'au "aranjat" in cap unul pe altul.oare sunt pereche ?!
eu cred ca lucrul asta ai sa-l vezi mai tarziu... si pe tine poate sa te giugiuleasca in cap daca te considera apropiata si le sta in caracter sa faca asa cv :angel:
Va dau vestea ca a iesit din cuib al 3-lea puiut si papa singur :bravo:
Mihai acum am vazut pozele cu micutii tai : sunt superbi! Si ce frumos le sta in voliera :hug:
:lma:
:lma:
foarte frumos s-a facut puiutul de la mine..dar perechea unde e ? :angel:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus