imi pare rau dar sant tocmai de la piatra neamt.eu tot ce scot ii inelez.acum tocmai am inelat 3 pui din cei 5 pe care i-ai vazut impreuna.ii am in voliera si le merge de minune avind in vedere ca le dau vitamine.am si perusi,canari dar vreau sa spun ca asa cum cresc de repede zebrele nu am vazut.la trei saptamani deja umbla haihui prin voliera.e diferenta f mare intre colivie si voliera.sant mai in libertate.singura problema pe care o am e ca imi scoate mai multe femele decat masculi.am inele stantate si le mai bag cite unul din plastic colorat ptr.a nu ii imperechea intre frati.vreau rasa pura si de calitate
@gabib pune niste poze cu ei.nu stiu daca sant in masura sa-ti dau acest sfat,dar la culori albe e mai greu sa le aflii sexul daca nu au obrajori,decat atunci cand incepe sa se accentueze culoarea pe cioc.la culori inchise e mai usor.la culori inchise prima data ciocul din negru se face alb si dupa aceea isi ea culoarea de portocaliu-rosiatic daca e mascul.la culori cu nuante de alb,cand ies cu ciocul alb,din cioc alb se face portocaliu-rosiatic,asta poate stiai dar e bun ca sfat cat de cat si ptr altii.
@raluchy si puiul cel mai mic din cei 5 se face tot alb