1,451

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

ce dragut e Koko . daca ar fi dupa mine ar sta mereu afara ...problema e pisica . o inchid cand e vreun papagal liber    , dar saracutza nu pot sa o tin inchisa incontinuu asa ca facem cu schimbu . ce nu inteleg eu e de ce ciupeste Angel. azi m-a ciupit de ureche destul de tare , a ciupit-o si pe Vanesa saracutza a plans de durere ... ma ciupit si de mana , m-am invinetit . si asta a facut-o asa din senin , statea pe umar si deodata poc ciocul pe urechea mea . cand ma muscat de mana a facut-o asa ca si cum ar fi vrut sa vada cat de tare e ...  nu era deloc agitat , nervos era chiar linistit . poate saracul a muscat din joaca si nu si-a dat seama ca musca tare . dar problema e ca nu e caine sa muste din joaca ... cine stie ce l-a apucat... oricum sper sa nu faca din asta un obicei .

1,452 (edited by ionutz84 05-06-2010 20:41)

Felicitari ptr frumosu pe care il ai AlinaVanesa!!! sa iti traiasca!!! pupicei de la Coco big_smile

Hehe trebuie sa te inveti cu ciupitul de ureche wink asa face si coco al meu cand sta pe umar tongue

1,453 (edited by lupu 05-06-2010 21:27)

he he...inseamna ca eu sunt chiar norocos...nu ma ciupeste decat daca mananac eu ceva si ei nu ii dau si parca simte ca ma poate durea...in prima faza deabia ma atinge cu ciocul...dar daca eu continui sa fac pe obraznicul si nu ii dau...face si ea pe obraznica si incepe sa stranga mai tare smile smile smile ...dar in rest sta pe umar fara sa se atunga de ureche tongue cioculetul il mai intinde la pupat si scoate un "aaaa" lung big_smile

oricum...numai alexei frumosi,alintati si iubiti pe furumul acesta  :k:

LORA & LORD

1,454

ne place tarrrre marul  big_smile
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tSLMaexr7KM[/youtube]

1,455

suana:Azi Toffy era asa de scump:tot timpul era pe capul lui Szilvy .Bineinteles Szilvy era incantata.Si pe noi ne-a muscat de vreo trei ori Toffy,dar nu ne mai musca.Este o dulce.
Alexandra:si noua ne place marul,vad ca au mai ramas baietii, nu?Sunt asa de dulci! :nb:

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,456 (edited by AlinaVanesa 05-06-2010 21:58)

sunt fff frumosi puisorii tai Alexandra...vad ca si la puii tai se vede gulerasul negru(ca si la al meu). si chiar le place marul.Angel a manacat doar putin mar cand eram pe tren...are in colivie dar nu il prea baga in seama insa ii plac fff mult strugurii.
(Vanesa)

1,457 (edited by birdslover 05-06-2010 22:00)

Vanesa, spune-i lui Angel sa nu prea exagereze cu strugurii pt ca il pot strica la burtica  :pup:

1,458 (edited by AlinaVanesa 05-06-2010 22:05)

birdslover wrote:

Vanesa, spune-i lui Angel sa nu prea exagereze cu strugurii pt ca il pot strica la burtica  :pup:

stai linistita,Angel nu exagereaza cu strugurii,mananca vreo 4-5 struguri pe zi...si chiar o sa am grija sa nu manance prea multi ...multumesc ca mi-ai spus  :merci:
(Vanesa)

1,459 (edited by alexandra-dia 05-06-2010 22:15)

Multumesc, Vanesa, si sa-ti traiasca puiutul!

aveti mare grija cu fructele care nu sunt "de sezon" , majoritatea sunt tratate ca sa nu se strice si nu sunt prea sanatoase...

1,460

o intrebare. cu ghearele ce pot face. sunt prea ascutite. au devenit ca acele. se taie ?

koko cu k

1,461

anszi wrote:

suana:Azi Toffy era asa de scump:tot timpul era pe capul lui Szilvy .Bineinteles Szilvy era incantata.Si pe noi ne-a muscat de vreo trei ori Toffy,dar nu ne mai musca.Este o dulce.
Alexandra:si noua ne place marul,vad ca au mai ramas baietii, nu?Sunt asa de dulci! :nb:

Da... toata lumea a ales fetitele... desi au venit hotarati sa cumpere baieti  :blb:

1,462 (edited by suana 06-06-2010 08:39)

Alina,el tatoneaza terenul acum,sa vada ce poata sa faca si ce nu.Si eu am primit muscatura de gratie,mancam si ii dadeam si ei;la un moment dat,ca m-am oprit m-a piscat de am urlat de durere.Insa la urmatoarrea tentativa ,la mana sau cand era pe umar am spus NU cu voce ridicata si nu m-am ferit.Nu ea e seful  :bang: Asta a fost la inceput,acum chiar daca mai pune ciocul pe ici colo,atinge si cu limba si daca suntem noi si nu un obiect sau suprafata nu mai pisca.Ideea e sa stie ca daca te pisca,nu te retragi si incet va intelege ca nu poate face ce vrea si va face diferenta intre ce poate fi piscat si tocat.
Poti sa-i dai mar cat mai mult si morcov.Se va obisnui incet sa manance de toate.Alune,nuci,stafide.....
@comishi-e un scump Koko.Exista bete abrazive sau piatra ponce pentru gherutze.Nu e indicat sa fie stresat asa tare ,sa fie prins pentru a-i fi taiate gherutzele.Cu batul abraziv,care se pune cateva zile doar sa nu-i raneasca piciorusele,e ok.Vad ca are bat deasupra coliviei,acolo poti sa-l pui .

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,463

Alina sa va traiasca micutull....  :pup:

Alexandra sunt superbi si micutii tai....  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,464

deci toti aveti nsite puiuti superbi.sa va traiasca si sa va bucurati de ei.vreau si eu unul  :cry: .o sa imi iau si eu candva...

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,465

Toffy:"Hi,hi am evadat in camera mare ,si am aterizat pe jucaria lui Szilvy sus pe dulap"
Pupicei si o seara placuta.

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,466

anszi wrote:

Toffy:"Hi,hi am evadat in camera mare ,si am aterizat pe jucaria lui Szilvy sus pe dulap"
Pupicei si o seara placuta.

Nu-ti ramane decat s-o distrugi  smile   :heart:

1,467

birdslover:Da,a inceput s-o distruga dar nu a reusit ,pentru ca am venit eu repede cu un mar si a venit direct la mine.Pf ce noroc am avut!

1,468

tare dulce Toffy a tau  :pup:       
eu azi am lucrat toata ziua , gandul meu a fost tot acasa la Angel  am sunat din ora in ora sa vad ce face . a fost tare cumintel , sora mea l-a lasat putin liber . s-a bucurat cand am ajuns acasa . si s-a invatat sa vina la mine pe mana , imi intind mana zic hai Angel si zboara de unde e pe mana mea . acum seara chiar se distra parea ca zbura innapoi pe dulap doar ca sa il chem sa vina la mine . maine sunt libera si voi sta toata ziua cu el  :heart:
nu stiu daca am auzit bine dar parca stranuta , adica scoate un ....nici nu stiu cum sa va explic. asa ca un fassss . si mi-a zis soramea ca la un moment dat azi se auzea ca respira ca si cum i-ar fi infundat nasul... poate i-a fost frigutz pe tren cand am venit , sper sa nu fie racit  :pls: .

1,469

despre stranutat nu trebuie sa iti faci probleme...asa fac ei...cat despre respirat si Lora mai face asa din cand in cand...din cate stiu eu este ceva tipic lor...asta dak nu este prea des  wink

LORA & LORD

1,470

Da,si Alexi pufaie ,mai ales cand isi curata penele sau se intinde.Atata timp cat e doar ocazional si nu sunt alte simptome,e ok.
,,Meniul'' de fiecare zi.....   :hihi:
http://i47.tinypic.com/2ezsne0.jpg
http://i50.tinypic.com/262ljmh.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,471

Rasfatata.  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,472

A indoit dopul?  yikes   smile Nu vreau sa ma gandesc ce face daca nu o supraveghezi  smile

1,473

yikes cata forta are big_smile
e asa de scumpa big_smile

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

1,474

Alexi este foarte dulce smile .Ramona te rog mai pune video sa vedem cum vorbeste.Pupicei si o seara placuta :nb:

1,475 (edited by AlinaVanesa 10-06-2010 07:06)

Ramona e tare scumpa Alexi a ta , ce coada lunga are !   Angel inca nu stie sa se joace cu capacele , are cateva agatate in colivie si tare se cearta cu ele  :hihi:
nu stiu cum sa va explic ca bratele mele arata horror , sunt zgariata tare tare si pe gat la fel . are Angel asta niste gheare mai ascutite ca ale pisicii . si voi patiti la fel? oare trebuie sa ii tai gherutele sau sa i le pilesc ?