Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
am inteles ca mango e foarte sanatos pentru ei
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
am inteles ca mango e foarte sanatos pentru ei
da mango....infuleca mai bine zis
Ce scump e verzisorul si cum papa e cu pofta sa va traiasca :pup: :heart:
multumim estera...ai niste puiuti imi vine sa-i smotocesc :heart:
Ce dragut :heart: David doar soarbe zeama
eu zilele astea i-am dat lui Tweety niste capsuni.. ii place la nebunie
Aa si al meu se face rosu din cap pana-n codita cand ii dau capsuna Papa ca un purcel.
cam liniste s-a facut aici :wow:
voi le dati copilasilor vostrii biscuiti ? si daca da ..ce fel de biscuiti ?
Eu i-am dat biscuiti de casa (din aia de la Petit cu pachetul rosu). Si ii plac.
biscuite inmuiat in ceiut.ca sa fie usor de digerat
Eu ii dau biscuit la Tweety al meu cu banana, cu mar, pentru ca e pui, dar ii place foarte mult. Abea acum incepe sa mance seminte dar trebuie sa il ajut si nu mai spun de capsune ca e in stare sa mance si 2 capsuni o data
Ce mititei si frumosi sunteeeeeeem :heart: :heart: :heart: Observ ca ai si unul alb? Edit: imi dau seama ca e tot cel galben
Am vazut ca intrebai pe la pagina 98 de cantat.. pai David al meu abia dupa 2-3 sapt incepuse sa scoata niste sunete ff scurte. Al lui George (neagoeg) a stat cred ca vreo 2 luni pana sa isi dea drumul Incearca sa-i pui ceva muzica, filmulete cu alte pasari din specia lui sau din alte specii, sunete din natura cu pasari... Mai devreme sau mai tarziu, il vei auzi
Noua ni se cam vede urma de inelus :heart:
Alexis, ce varsta are Polly? Vad ca are codita foarte mare... David are in jur de 1 an si 4 luni si i-a cazut pentru a doua oara coada. Acum a ajuns cam la lungimea la care era inainte (dupa ce i-a cazut prima oara i-a crescut mai mult) dar ma tem ca de data asta nu-i mai creste mai mult Ce-i drept, mai tot timpul da cu ea de gratiile coliviei.
daca paquito al meu are ghearele jumatate inchise jumatate deschise,aveti idee cam cat ar putea avea?dupa spusele celei de la care l-am luat acum ar avea 6 luni dar cred ca totusi are ceva mai mult.
de care biscuiti sa-i dau?
va pup pe toti!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fDQ6DR6K3Hk[/youtube]
uitati cam asa face si Tweety de cateva zile ... sta pe bat si fara sa aiba ceva in fata ei ... incepe si se misca asa ca si micul alex din filmulet .. cu aripile desfacute .... odata la dreapta .. odata la stanga ... ce mai vrea sa fie si asta ????
ha ha ha asta seamana mai mult ) zici ca e in extaz
) de ce face asa????
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gC5y0uDaxG8[/youtube]
Goti,m-am stricat de ras. Dar nu te nelinisti asa fac ei,danseaza, fasaie si fluiera..Si Alexi face la telefon sau la telecomanda.O sa pun un filmulet cu ea.
da dar Tweety face fara motiv ... sta sus pe bat .. si numai o apuca .. ) nu face la jucarii sau ... la muzica ... doar asa ... si intre timp scoate niste sunete ca si o closca
))
a descoperit polly aerul conditionat
Adaugat: 03-06-2010 19:00
si mai nou suntem lesinati dupa cireseeeeee
si am si eu 2 intrebari : alexandrii mananca chestii vii? gen ... musculite , viermi , rame sau mai stiu eu ce chestii?
si 2 , stiti cumva daca raid ,sau produsele anti tantari sunt daunatoare pt pasari ?
mutumesc in avans!
Alexis in primul rand iti multumesc pentru raspuns. In al doilea rand... da, mananca dar nu iti recomand sa prinzi tu rame si sa ii dai sau chestii de genul.. De exemplu David gaseste gaze in farfuriile de la lustra ca vara mor tantari acolo si tot felul de mici vietati si le mananca. Exista si mancare cu gaze la pet-shop.
Legat de spray.. este interzis sa-ti dai cu parfum langa ei, sa ai deodorant de camera sau sa tii o floare parfumata langa ei. Dar sa dai si cu Raid in preajma lor.. Asta categoric nu.
eu am raid din ala lichid care se tine in priza ... si pe ambalaj scrie ca nu e periculos atata timp cat nu atinge sau sta f aproape ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0bt9xBuGWgw[/youtube]
inca un dans ciudat
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ytdLFjDFEdM[/youtube]
si inca unu
Adaugat: 03-06-2010 22:18
da..... inca nu mi-am dat seama cum sa pun clipurile sa apara asa :rusine:
Pui linkul aici, il selectezi cu mouse-ul si apesi pe emblema Youtube de deasupra emoticoanelor.
aaaaa ok mersi mersi
ce dulci sunt cum danseaza....
ce dragutzei sunt! imi place cum danseaza ala micu ca michel jackson!
am si eu o intrebare ... e bai daca stau prea aproape de televizor? nu e daunator pentru ei ??? ca Tweety sta toata ziua langa televizor ...acolo ii place ...
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri