2,126

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

am inteles ca mango e foarte sanatos pentru ei

2,127

da mango....infuleca mai bine zis

Max-aratinga nanday

2,128

Ce scump e verzisorul si cum papa e cu pofta sa va traiasca  :pup:   :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

2,129

multumim estera...ai niste puiuti imi vine sa-i smotocesc :heart:

Max-aratinga nanday

2,130

Ce dragut  :heart:  David doar soarbe zeama big_smile

2,131

eu zilele astea i-am dat lui Tweety niste capsuni.. ii place la nebunie

2,132

Aa si al meu se face rosu din cap pana-n codita cand ii dau capsuna  smile Papa ca un purcel.

2,133

cam liniste s-a facut aici :wow:

voi le dati copilasilor vostrii biscuiti ? si daca da ..ce fel de biscuiti ?

2,134 (edited by birdslover 02-06-2010 18:51)

Eu i-am dat biscuiti de casa (din aia de la Petit cu pachetul rosu). Si ii plac.

2,135

biscuite inmuiat in ceiut.ca sa fie usor de digerat

2,136

Eu ii dau biscuit la Tweety al meu cu banana, cu mar, pentru ca e pui, dar ii place foarte mult. Abea acum incepe sa mance seminte dar trebuie sa il ajut si nu mai spun de capsune ca e in stare sa mance si 2 capsuni o data

2,137 (edited by birdslover 02-06-2010 22:58)

Ce mititei si frumosi sunteeeeeeem  :heart:   :heart:   :heart:  Observ ca ai si unul alb? big_smile Edit: imi dau seama ca e tot cel galben
Am vazut ca intrebai pe la pagina 98 de cantat.. pai David al meu abia dupa 2-3 sapt incepuse sa scoata niste sunete ff scurte. Al lui George (neagoeg) a stat cred ca vreo 2 luni pana sa isi dea drumul big_smile Incearca sa-i pui ceva muzica, filmulete cu alte pasari din specia lui sau din alte specii, sunete din natura cu pasari... Mai devreme sau mai tarziu, il vei auzi tongue
Noua ni se cam vede urma de inelus  :heart:

Alexis, ce varsta are Polly? Vad ca are codita foarte mare... David are in jur de 1 an si 4 luni si i-a cazut pentru a doua oara coada. Acum a ajuns cam la lungimea la care era inainte (dupa ce i-a cazut prima oara i-a crescut mai mult) dar ma tem ca de data asta nu-i mai creste mai mult sad Ce-i drept, mai tot timpul da cu ea de gratiile coliviei.

2,138

daca paquito al meu are ghearele jumatate inchise jumatate deschise,aveti idee cam cat ar putea avea?dupa spusele celei de la care l-am luat acum ar avea 6 luni dar cred ca totusi are ceva mai mult.

de care biscuiti sa-i dau?
va pup pe toti!

Max-aratinga nanday

2,139 (edited by Goti 03-06-2010 11:12)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fDQ6DR6K3Hk[/youtube]
uitati cam asa face si Tweety de cateva zile ... sta pe bat si fara sa aiba ceva in fata ei ... incepe si se misca asa ca si micul alex din filmulet .. cu aripile desfacute .... odata la dreapta .. odata la stanga ... ce mai vrea sa fie si asta ????

ha ha ha asta seamana mai mult smile) zici ca e in extaz smile) de ce face asa????
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gC5y0uDaxG8[/youtube]

2,140 (edited by suana 03-06-2010 14:29)

Goti,m-am stricat de ras.  smile  Dar nu te nelinisti asa fac ei,danseaza, fasaie si fluiera..Si Alexi face la telefon sau la telecomanda.O sa pun un filmulet cu ea.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,141

da dar Tweety face fara motiv ... sta sus pe bat .. si numai o apuca .. smile) nu face la jucarii sau ... la muzica ... doar asa ... si intre timp scoate niste sunete ca si o closca smile))

2,142

a descoperit polly aerul conditionat big_smile

Adaugat: 03-06-2010 19:00

si mai nou suntem lesinati dupa cireseeeeee big_smile

si am si eu 2 intrebari : alexandrii mananca chestii vii? gen ... musculite , viermi , rame sau mai stiu eu ce chestii? big_smile

si 2 , stiti cumva daca raid ,sau produsele anti tantari sunt daunatoare pt pasari ?

mutumesc in avans! big_smile

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

2,143 (edited by birdslover 03-06-2010 18:28)

Alexis in primul rand iti multumesc pentru raspuns. In al doilea rand... da, mananca dar nu iti recomand sa prinzi tu rame si sa ii dai sau chestii de genul.. De exemplu David gaseste gaze in farfuriile de la lustra ca vara mor tantari acolo si tot felul de mici vietati si le mananca. Exista si mancare cu gaze la pet-shop.
Legat de spray.. este interzis sa-ti dai cu parfum langa ei, sa ai deodorant de camera sau sa tii o floare parfumata langa ei. Dar sa dai si cu Raid in preajma lor.. Asta categoric nu.

2,144

eu am raid din ala lichid care se tine in priza ... si pe ambalaj scrie ca nu e periculos atata timp cat nu atinge sau sta f aproape ... sad

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

2,145

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0bt9xBuGWgw[/youtube]
inca un dans ciudat  smile   smile   smile   smile   smile   smile   smile   smile   smile   smile   smile   smile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ytdLFjDFEdM[/youtube]
si inca unu smile

Adaugat: 03-06-2010 22:18

da..... inca nu mi-am dat seama cum sa pun clipurile sa apara asa  :rusine:

2,146

Pui linkul aici, il selectezi cu mouse-ul si apesi pe emblema Youtube de deasupra emoticoanelor.

2,147

aaaaa ok mersi mersi big_smile

2,148

ce dulci sunt cum danseaza....

2,149

ce dragutzei sunt! imi place cum danseaza ala micu ca michel jackson!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

2,150

am si eu o intrebare ... e bai daca stau prea aproape de televizor? nu e daunator pentru ei ??? ca Tweety sta toata ziua langa televizor ...acolo ii place ...