mihai eu cred ca iti doresti si albastri,dar in cazul asta nu te poti impune.eu am una din perechi,femela e mai mult galben decat verde,iar masculul e albastru sant la a treia serie de pui si mie nu mi-a dat nici un pui la fel cu ea,ba dimpotriva am pui de la cei doi si nici macar nu seamana cu unul din parinti.iti pun si poza cu cei doi parinti.stii cum se intampla...cum mi s-a intamplat si mie cind nu ai avut niciodata pui la perusi iti doresti de ori ce culoare numai sa ai,iar cand ai faci si mofturi,ca ai vrea si alte culori.mihai e un risc sa schimbi perechile,se poate intampla sa nu fie compatibili pentru ati scoate pui.iti dau un exemplu eu am avut o pereche de unde femela mi-a murit cu tot cu pui asta a fost la inceput cand m-am apucat de cresterea perusilor.i-am dat o alta femela stiind ca masculul e bun mi-am zis ca scoate sigur,de unde el incerca s-o calce ea nu statea.am vazut ca e asa,l-am bagat in voliera si i-am zis ia-ti femela care ti-o doresti si numai asa mi-au facut din nou pui
mihai nu stiu cum faci tu dar la mine perechea adulta dupa 3 serii de pui ii las doua luni fara cuibar,sa-si mai revina.e ca si cum dupa o perioada de munca iti doresti sa te mai si odihnesti.asa si cu ei.succes in continuare.
abby ,si inmultirea lorla toate intrebarile astea le gasesti pe net,la despre cresterea perusilor.mult noroc si sa-ti traiasca
dragii mei eu cand m-am apucat de creasterea pasarilor de colivie tot asa m-am interesat pe ici pe colo,mi-a fost greu pana mi-au scos prima pereche de pui,dupa aceea am prins un pic de experienta si mi-am imbunatatit experienta dupa metodele experimentate pe ei.adica cu hrana:in hrana moale i-a sai pun si aia sa vad cum se manifesta,ia sa incerc asa sa vad cum iese etc.si acum merg pe metodele mele fara sa mai aplec urechea la altcineva,iar acum sant multumit de ce scot
eu ptr fiecare pereche de pasare,mi-am deschis un folder de date ca sa stiu evolutia perechii respective:cand a facut prinul ou,cand scoate primul pui ,cati pui cand incep sai inelez si altele.deci cum sar spune am o evidenta a tot ce fac ei