Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
:sanatate: salutare stapani de rosella
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
:sanatate: salutare stapani de rosella
:ok: Salutare !
salutare :bang: ce va mai fac rosellele
ale noastre sunt bine, sanatoase si foarte mandre de noua casuta mult mai spatioasa :maimuta:
Bravo! Cine mai pune poze cu Rosellele lor?
cea mai frumoasa zi din viatza meah..chiar de 1 iunie...se pare ca cineva acolo sus se gandeste si la mn..:) :elefant: :caine: :succes: .........azi mi-a adus cineva papagalul.....a fost un soc pt mine cand am venit de la scl si l-am vazut in camera..... :heart: si prima mea reactie a fost sa plang..acestea fiind lacrimi de fericire. :wis: :heart: :heart: :angel: ma bucur foarte mult....si cu sigurantza si voi m-ati ajutat sa trec peste toate....si va multumesc... :aga:
Poly nu sti cat de mult ma bucur ca ai primit asa un cadou frumos de 1 iunie. Ma bucur ca acum papagalul e din nou la tine unde este iubit si ingrijit :pup:
asta da cadou de 1 iunie sa iti revezi dragul si iubitul sau papagal cat ma bucur pentru voi doi ca vati gasit :heart: :pup:
salutare
am revenit putin pe forum (ultima perioada a fost de criza pt mine si nu am mai avut mult timp de stat pe net)
De ieri cipi al meu tipa intruna ... nu stiam ce are iar acum cand am reusit pe intuneric sa-l iau intr-un tricou am vazut ca are un "deget" dislocat/rupt
Nu stiu sigur daca e rupt ca e intepenit ...
Faza nasoala e ca e 11 noaptea si nu am sansa de veterinar
Maine dimineata la 8 dau fuga cu el la veterinar dar credeti ca e ceva grav? Stiu ca il doare dar aterizeaza calumea, merge ok, e vioi, de asta am si vazut asa de tarziu problema
Nu sangereaza si nu reactioneaza cand il ating pe degetul cu pricina ... doar daca trag prea tare de el ... pare doar dislocat ...
Poly, acum am inteles si eu. E o minune ce ti s-a intamplat. Doamne ajuta sa nu-l mai pierzi! :hug:
Hmm pai ar cam fi trebuit sa reactioneze la orice atingere, sau sa schiopateze sau ceva.. Asa nu stiu daca intr'adevar aceea este problema. Tu du-l maine la veterinar si daca n-are nimic, intreaba-l macar de ce tipa. Poate ii lipseste ceva..
si l-a dislocat chiar cu juma de cm inainte de unghie ... si e la 90 grade... celalalt picior e ok
ma mir cum de nu-l doare sau cum de nu schiopateaza... pun mana pe el trag putin de el si nu face nimic
Si inainte ciripea dar nu asa de exagerat ... eu m-am dus sa vad ce are pt ca era insistent
Sabina,ma bucur foarte tare ca l-ai gasit pe Poly,Bravo :floare:
Rosellele voastre tipa? Pe mine m-a innebunit Paco al meu. Tipa la 12 noaptea daca ma aude putin, tipa la 5 dimineata cand imi suna alarma, si nu se mai opreste... tipa non-stop si e ca un scartait de leagan.
Ma bucur ca micutul e din nou langa tine , sabrina!
Pune un cearceaf pe el Simona...cand te culci...
ai mei la noua se culca fara sa le pun o patura sau ceva pe colivie sunt cumintzei :hihi:
bubbles are dreptete sa il acoperi. si eu le acopar pe zebrute si nu scot o vorba!
Fiecare cum il obisuieste ! Eu la inceput nu am pus nimic . Apoi au inceput sa tipe si sa cante la 12 noaptea si a trebuit sa ii acopar . Acum , de cand au pui , colivia e deschisa non stop sa poata sa iasa cand au ei nevoie . Oricum daca le sting lumina se duc singuri in colivie . Dar la mine e o problema : pe baiat il da afara din cuib si din colivie ... trebuie sa doarma si el undeva ... Doarme afara din colivie , sus pe scarita !
Crimson Rosella - Pennant
Descriere: Ajunge la dimensiunea de 35-40 cm din care o mare parte este coada. Penajul este de culoare rosie pe burta si cap. Pe ceafa, spate, aripi si coada - combinatii de albastru cu negru si rosu iar obrajii sunt albastrii. Ciocul este mic si de culoare alba.
Speranta de viata: 15-20 ani
Temperament: Este un papagal linistit si bland cu un colorit deosebit de frumos.
Adaugat: 02-06-2010 23:42
pereche adulta de Pennant
Adaugat: 02-06-2010 23:46
si ei sunt puisorii lor :heart:
sunt absolut superebi,mai ales puiul galben,sa-ti traiasca ! :floare: :pup:
Multumesc, asemenea si voua!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GNbJ1nf0rFE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HjyPN7AFxdM[/youtube]
Foarte draguti...imi place mult puiul galben. sa iti traiasca!
are o colega de-a mea un astfel de papagal dar nu reuseste sa-l imblanzeasca
Foarte draguti...imi place mult puiul galben. sa iti traiasca!
Puiul galben este intr-adevar o raritate...
multumesc de urari, asemenea!
sigur isi va gasi un stapan pe cinste daca nu cumva deja este rezervat :hihi:
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans